DUDEK CHCE Z LIVERPOOLU PRYČ

05.01.2006, 19:53
Aktuality
Polský gólman Jerzy Dudek by v lednu rád odešel z Liverpoolu, kde už nevidí žádnou budoucnost. Většinu podzimu totiž strávil jen na tribuně, dělá až trojku za Reinou a Carsonem...

"Má situace mě začíná štvát," zlobí se 32letý brankář. "Snad budu moci odejít, udělám pro to všechno. Promluvím si s Benitezem, doufám, že mě bude respektovat stejně, jako respektuji já jeho," naznačil své plány Dudek. Chce si najít klub, kde bude pravidelně chytat, aby se mohl připravit na mistrovství světa. Je si jistě vědom toho, že vysadáváním mezi diváky by mohl přijít o místo polské jedničky.

Dudek prozradil, že už má několik nabídek a že by se rád vrátil do Feyenoordu, odkud do Anglie odešel v srpnu roku 2001. "Je však velmi složité o nabídkách jednat dříve, než si promluvím s trenérem," řekl.

Jerzy Dudek byl ještě v květnu minulého roku vynášen do nebe, když Liverpoolu ve finále Ligy mistrů vychytal vítězství v penaltovém rozstřelu s AC Milán. V minulé sezóně Dudek odchytal 41 ligových a pohárových zápasů, pak však kouč Rafael Benítez do týmu přivedl svého krajana José Reinu a z toho se stala neohrožená podzimní jednička. Tomu kryje záda mladý Scott Carson, na Dudka tak zbyla jen tribuna, alespoň na lavičku náhradníků se podíval jen v pěti ligových zápasech...

Autor: Petr Starý

Komentáře (38)

Přidat komentář
HOST*PUYOL

Dobre spravi.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

akoze som pocul ze ma ist niekde do turecka

Reagovat
smazaný uživatel

ten "mág" Benitez ho pekne zničil, chudáka.

Reagovat
Shevchenko

Benitez je idiot ze ho dava jako trojku

Reagovat
smazaný uživatel

to si vyprošuju, vždyt se Dudek díra....

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase obcas podrzel, to mu uprit nemuzes...

Reagovat
Shevchenko

a co to finále? Penalty nebo šance Ševy (nadvakrát)

Reagovat
smazaný uživatel

To byla haluz a jen kvůli tomuto zákroku ho přece nenechají chytata. Dudek umí zachytat skvěle ale těch kiksů už bylo tolik, že prostě musel přijít někdo nový, lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco ho vsetci vsade kritizuju. je to jeden z najlepsich trenerov sucastnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc to Liverpool v PL tak sere? Na Chelsea -17 bodu ( +2 zapasy k dobru, ale i potencialnich 11 je az moc na zisk titulu, nad kterym slintaj uz taokvou vecnost ). Loni to nebyla ani kvalifikace na LM. Sice loni skvelej vysledek v LM, to omlouva vykony v lize, ale pokud maji za cil titul a sou na tom tak jak sou, tak je neco spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sere??? JE vlastně dá se říct druhý za Chelsea, která má jaksi úplně jiné možnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, spis potencialne druhy, ale co jako?! Ztrata je az moc velka na to, ze mu privedli na koho si ukazal, takze klidek. Neni to spatnej trener, ale do PL se podle me nehodi

Reagovat
smazaný uživatel

Chceš mi jako tvrdit, že CHelsea má horší tým? Ne? Tak co po nich chceš? Chelsea má mnohem lepší tým a kdybys trošku sledoval letní přestupní termín, tak víš, že spousta hráčů, co si Benitéz přál, nevyšla.

Reagovat
smazaný uživatel

vies je druhy. chelsea nemusime ani ratat, to je uplne o niecom inom, takze je vlastne pred arsenalom, machastrom atd.atd. vyhral lm, vyhral ligu s valenciou, tusim aj pohar uefa, tak fakt nechapem co musi deb..... ludom kritikom stale dokazovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, kdyz si da nekdo za cil zisk titulu, tak ten cil musi splnit, to se neda nic delat. Brecet ze Abramovic ma vic je slabost. Ale at je po tvem, odmyslime si Chelsea, to byla prohra 1:4, odmyslime si excesy jako remiza s podprumernym Birminghamem a prohra s prumernym Fulhamem, i tak Liverpool nedokaze prehrat svy nejvetsi konkurenty - remiza s Totenhamem a ManU, navic jeste nehrali s Arsenalem. Proste se mi nezda, ze by Benitez dokazal sestavit tym schopnej prat se s Chelsea o titul, penez ma dost, ale vyraznym konkurentem neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si dá cíl, musí ho splnit. Jinak je špatný trener.

Takže pokud Barca nezíská triple, tak je Frank špatný trener?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem nekde napsal presne "Když si dá cíl, musí ho splnit."? Co si to vymyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Musí ho splnit nebo je to špatný trener, to se dá jednoduše vyvodit z tvého příspěvku, možná ses jen špatně vyjádřil a ten ensmysl si vážně nemyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak už ukázal Rominho (za což mu děkuji)..."Vis, kdyz si da nekdo za cil zisk titulu, tak ten cil musi splnit".

Reagovat
smazaný uživatel

Betis - Chelsea 1:0 . viac sa k tomu tvojmu asi vyjadrovat nemusim. urcite si natolko inteligentny, aby si si domyslel co tym myslim.

a liverpool sa odkedy je tam Benitez stale len a len zlepsuje. minulu sezonu boli hraci zraneny, skoncil 5. dnes su uz prakticky druhi , takze bolo bz rozumne si vsimat aj pokrok, ktory robia a snad nebudem porovnavat kader liverpool a chelsea, benitez to robi viac koncepcne a dat take prachy za hracov co dava chelsea si aj napriek tomu, ze su bohaty dovolit nemozu. radsej sa vrhni kritizovat Fergusona, lebo ten tam je 20 rokov a ide to dole vodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, Mourinho nedela kadr koncepcne? Tak to asi ne... Ale proste mam dojem, ze za ty prachy, co ma Benitez k dispozici, uz mohl mit sestaven lepsi kadr, resp. vhodnejsi pro PL.

Reagovat
smazaný uživatel

cech,ferreira, carvalho,terry,gallas,makelele,lampard,drogba,robben,joe cole,duff su vsetko hraci, ktori tam uz boli, alebo prisli hned prvy rok s nim. takze hned od prveho roku odkedy je tam hra prakticky ta ista zostava plus male zmeny a ta zostava je vysokokvlaitna. liverpool este nema vyriesene vsetky posty kvalitov, lavy obranca, pravy obranca, pravy ci lavy zaloznik. podla toho kde ratat luisa garciu.

a stale nechapem co chces. su druhy prakticky,tak aky vhodnejsi kader? a neporovnavajme ich s chelsea. ale skusme s fergusonom a arsenalom.

Reagovat
HOST*empty

ja se benitezovi ani nedivim, dudek nic moc nechyta.Pripada mi ze neudrzi mic v ruce a dostava k vuli tomu hodne golu.

Reagovat
Messiáš

Ikdyž si myslim , že Reina je opravdu lepší , tak by ho měl Benitez aspon nekdy stavět , aspon za zásluhy.viz Peanalty ve finále Ligy mistů , ale je pravda , že dělal někdy nehorázný chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

i ked si myslim, ze Etoo je lepsi, tak by sme mali kupit Romaria a stavat ho za zasluhy. Ved on by k nam isiel urcite aj zadarmo a tie vykony co tu podaval, tak zatie si to urcite zasluzi. A nech mozno najlepsi utocnik sucasnosti ide na lavicku

Reagovat
HOST*Maniac

trošku rozdíl ne? Jerzey ještě hraje a má určitě chytat v takovém týmu. Reina je určitě lepší, ale Dudek dokáže odchytat také skvělé zápasy, a právě tlak vyvýjený tím, že Reina má lepší pozici u Beníteze by mu mohl pomoct ve zminimalizování kixů

Reagovat
smazaný uživatel

A Romário asi už nehraje Navíc se stal nejlepším střelcem brazilské ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, kdyz si da nekdo za cil zisk titulu, tak ten cil musi splnit, to se neda nic delat.

ja teda neviem ako sa da inak chapat tato veta, ale tak ...

Reagovat
HOST*Maniac

Podle mě je Rafa skvělej trenér, který dokáže úžasné věci. Ve Valencii jsem ho obdivoval, ale ať je dobrej, jak chce, tak v PL nemá prostě co dělat. Ať přivede dobrý španěli, který se tam přízpůsoběj a hrajou tak jak hrajou(nebo-li dobře). Ale když to udělá 20 koučů z Premier League, tak vyhine anglický fotbal! Prostě Liverpoolská hra ala chelsea, jinak řečeno hnusnej fotbal - z obranou vyhrajeme všechno, není anglický styl....

Reagovat
smazaný uživatel

a to je ako jeho problem, ze nieco niekedy sa moze stat? i ked je to naprosta blbost. naviac by ma strasne zaujimalo, kolkoze to tych spanielov v tom zaklade hraje? xabi, luis garcia,reina a obcas morientes. chod do prdele , lezies mi uz na nervy. Wenger pomaly nema v zaklade ziadneho anglicana, chelsea to iste, tak preco sa musi obmedzovat Benitez? slova kritiky na mourinha ci wengera som od teba este nepocul. ono to je asi tym, ze anglicky fotbalisti su nedostatocne kvalitni a preto treba cerpat z inych krajin. a pyal som sa ta na hraca , ktoreho Benitez kupil zo spanielska a nesplna vzhladom na cena vykon tvoje predstavy a kritizoval si len jedneho , tak co tu stale otravujes?

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán Arsenalu THIERRY HENRY uzavřel veškeré spekulace na téma svého možného odchodu z klubu, když v rozhovoru pro sobotní vydání listu Sun prohlásil, že u Kanonýrů zůstane. "Miluji tento klub a rozhodl jsem se ho neopouštět," svěřil se francouzský útočník.

"Můžu dát fanouškům čestné slovo, že povedu tým i v příští sezoně. Promluvil jsem si o své budoucnosti s koučem Arsenem Wengerem i viceprezidentem Davidem Deinem a rozhodl jsem se zůstat," pokračuje Henry.

Henryho smlouva s Kanonýry vyprší za osmnáct měsíců a útočník se již dříve nechal slyšet, že se zatím nerozhodl kontrakt prodloužit. Zmatek do celé záležitosti vnesl ještě eminentní zájem Barcelony o služby francouzského fotbalisty. "Okolo mého přestupu se vyrojila spousta nejrůznějších spekulací," řekl Henry deníku Sun. "Ale já jsem nikdy nemluvil s nikým ze žádného klubu, který o mé služby údajně měl zájem. Doufám, že toto vysvětlení zastaví vznik dalších fám," uzavírá Henry.

Henry, který vynechá sobotní vystoupení Arsenalu ve třetího kole Anglického poháru, se rovněž přiznal, že velkou roli v jeho rozhodování sehrály fanoušci londýnského týmu. "Příliš jsem nepřemýšlel o tom, že bych Arsenal opustil, protože kdyby se tak stalo, byl by to zřejmě osudový tah. Když jsem navíc viděl zájem fanoušků o mou osobu, udělal jsem konečné rozhodnutí," nastínil situaci Henry.

"V jiných zemích by hráče, který by se jen zmínil o tom, že začíná přemýšlet o své budoucnosti, fanoušci nejspíš vypískali. Ke mně se ale všichni chovali moc hezky," vybavuje si Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

super. som rad, ze sa nasa osudova chyba neuskutocni

Reagovat
Messiáš

Můžete my vysvětlit , proč by to byla chyba???Je to nejlepší utočník na světě a byla by to chyba??? Ikdyž mám rád Messiho tak Henry je prostě hotovej hráč a to Messi není ani náhodou.Jediné plus je , že možná bude mít klidnější život Maxi.

Reagovat
smazaný uživatel

1. je este 18mesiacov pod zmluvou a keby sme ho chceli ziskat tak zadarmo tak az za 18 mesiacov alebo skorej by sme museli zanho platit mastne peniaze. MASTNE = RELATIVNE SLOVO

2. vysoky plat

3.Etoo chce hrat cely zapas, ronaldinho tiez a herny pochybujem, ze bude chciet cez polcas striedat, lebo hrat chcu aj nahradnici obcas a inak by to mohlo vyvolavat nepokoje

4. nasa hra smerom dopredu sa zlepsila vtedy, ked sme zacali hrat po kridlach a prichod henryho by tu kridelnu hru znicil

5. pozri sa na bilanciu henryho v reprezentacii franczuska , proti ktorej to vacsina tymov betonuje a on nie je schopny sa poriadne presadit. proti barcelone to betonuje skoro kazdy

6.messi ma neskutocny talent. herne casto predci aj ronaldinha, chyba mu produktivita. prichodom henryho by jeho kariera u nas na 2-3 roky skoncila co sa mi zda zbytocne

7.mame mi problemy v utoku? nedavame gole? nie je to zbytocne?

8. henrymu je 28 a uz pojde len a len dole vodou

9v arsenale sa hra toci okolo neho a tym je na nom postaveny a preto aj dava vela golov. u nas by to nebolo o nom. uz v juventuse sa nepresadil

10. nechcem komerciu v nasom tyme

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je klid!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele