Drogba na operaci ještě dnes

08.12.2007, 13:11
Aktuality
Didier Drogba s definitivní platností půjde na operaci s kolenem. Útočník Chelsea se chirurgickému zákroku podrobí ještě dnes a měl by se stihnout uzdravit do začárku Afrického poháru národů...

"Operaci se podrobím v sobotu v Londýně u profesora Andyho Williamse. Na rozhodnutí jsem si vzal nějaký čas, protože jsem si chtěl vyslechnout názory specialistů. Operace byla nevyhnutelná," řekl dnes Drogba.

Drogba tímto prohlášením vyvrátil spekulace, podle nichž se zákroku chtěl podrobit až po utkání s Arsenalem, které je na programu příští týden. Manažer Blues Avram Grant nyní přichází o klíčového muže ofenzivy, Drogba by se v sestavě londýnského klubu měl objevit až po návratu z Afrického poháru národů.

"Mezi mnou a klubem nebyly žádné problémy. Už jsem nemohl normálně chodit, koleno bylo zablokované. Museli jsme pouze dospět k rozhodnutí, klub mě nechtěl dostat do nebezpečí. Každý ví, že chci jet na Africký pohár národů. Hrát nebudu moci měsíc až pět týdnů. Opravdu mě trápí, že přijdu o sérii zápasů za Chelsea," řekl dále kapitán reprezentace Pobřeží slonoviny.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

CHelsea má dost kvalitní kádr,aby to ustála.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém to teda bude, Drogba jim dělá útok, jeho schopnost udržet balon Chelsea hodně pomáhá.

Reagovat
smazaný uživatel

na Sunderland to staciti bude ale co pak?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to CHelsea neustojí,tak to to bude velice dobré pro konkurenci,ale myslím,že to půjde i bez něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ,že ztráta momentálně nejlepšího útočníka na světě, na 2 měsíce, bude znát!Ševa se bude muset chytit jinak půjde pan Grant od válu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chápeš že asi budou kupovat

Reagovat
smazaný uživatel

jo to máš pravdu, on vlastně půjde i Kallou na APN,takže by tam zůslali jen Pizarro a Ševa. Což je asi nedostačující?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Ševa konečně dostane šanci ukázat, že je ještě dost dobrej útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

bude chybat urcite pretoze shevcenko nula bodov , pizarro bol teraz vyluceny z narodneho tymu tak iste ani on nebude mat dobru moralku! takze som zvedavy..inac iba tych 4 utocnikov maju?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele