Drogba: Ještě nejsem stoprocentně fit

29.11.2007, 14:11
Aktuality
Didier Drogba se včera vrátil do sestavy Chelsea a na výkonu Blues to bylo znát. Útočník z Pobřeží slonoviny nejprve překonal problémy s kolenem a následně dvakrát vyzrál na obranu Rosenborgu Trondheim, fanoušci londýnského klubu se v jeho podání však mohou těšit ještě na zajímavější kousky...

"Ještě nejsem v nejlepší fyzické kondici, ale ve prospěch týmu odevzdám vždy maximum. Někdy můžete mít dobrou formu a branku nedáte, jindy zase hrajete špatně a padá vám to tam. Fotbal je o tom být ve správný čas na správném místě a nezáleží na tom, jestli jste stoprocentně v pořádku," upozornil Drogba na svůj ne zcela ideální stav.

Drogba se v úvodní dvacetiminutovce včerejšího duelu v Trondheimu trefil hned dvakrát a nasměroval svůj tým k postupu do osmifinále Ligy mistrů. Chelsea nakonec zvítězila 4:0 a před závěrečným duelem s Valencií již nemůže být na čele tabulky skupiny B předstižena.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele