Dostaneme se z toho, slibuje Bentley

09.10.2008, 11:52
Aktuality
Tottenhamu se zatím letos absolutně nedaří a potácí se na samém chvostu tabulky. Pod velkým tlakem se tak pochopitelně ocitá manažer Spurs Juande Ramos. Ten má ale zatím štěstí, stojí za ním jak vedení, tak také hráči. Svojí podporu mu vyjádřil rovněž David Bentley.

V médiích se objevovaly zprávy, že Bentley viní svého kouče z toho, že není zahrnut v nominaci anglické reprezentace pro nejbližší kvalifikační utkání o postup na Mistrovství světa. Hlavním důvodem je malá zápasová vytíženost. 24letý Bentley zatím po svém patnáctimilionovém (cena v librách) přestupu z Blackburnu zůstává značně za očekáváním, zatím se ani nedokázal pořádně prosadit v základní sestavě Spurs.

Záložník přiznává, že je šokován postavením Tottenhamu, který je na posledním místě a je tak zbytku ligy akorát pro smích.

Přesto ovšem svému kouči věří. "Stojím za ním, stoprocentně. Znám lidi, kteří se nám smějí, že jsme poslední. Je ale na každém z nás, abychom to změnili. Máme víc než dobré mužstvo, abychom se z nepříjemné situace dokázali dostat a já vám dávám své slovo, že to dokážeme."

Tottenham zažívá nejhorší vstup do sezony za posledních téměř 100 let, ale Bentley je přesvědčen, že tým má na to, aby se dokázal z problémů dostat. "Nejsme spokojeni s tím, co se momentálně děje," dodal Bentley. "Nemůžeme se ale schovávat. Potřebujeme ovšem v týmu nějaké tahouny, kteří na sebe vezmou zodpovědnost."

Bentley si zároveň nemyslí, že by za výsledkovou mizérií Spurs stály odchody dvou klíčových útočníků, Robbieho Keana a Dimitara Berbatova. "Nemůžeme se na tohle vymlouvat. To je příliš jednoduché."

Autor: Ondřej Holzman / skysports.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to že dává slovo, je nám k ničemu.. ale jinak Bentley je sympaťák.. kéž by jsme se opravdu zvedli

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo to sou pokritecký keci ..aspon že to se teda nevymlouvá na odchod keana a berbatova jako ramos ,když za ně přišli myslím adekvátní náhrady pavlučenko ,modrič ,atd. totenham mi připomíná spartu

Reagovat
smazaný uživatel

dokážeš si představit, že by sparta byla po 7 kole poslední... ...to by byl teprve nářez

Reagovat
terry

Neřekl bych, že přišli adekvátní náhrady. Modrič rozhodně není náhrada za Keana s Berbatovem, protože to není útočník. Navíc toho zatím moc nepředvedl. A Pavljučenko má sice kvalitu, ale na PL si musí teprve zvykat. A teď se ještě zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je že to jsou náhrady které Spurs chtěli a "počítali" s nimi. Proto by se na to vymlouvat neměli.

Reagovat
One-Real

Pavljučenko je náhrada za Berbatova, jsou to podobné typy hráčů, ale Keana nikdo nenahradil, pokud vím, tak Modrič je střední záložník, Bentley je krajní záložník, maximálně GdS, ale ten hraje, jak na krajní záloze, tak může hrát popřípadě krajního útočníka, z toho vyplývá, že za Keana nepřišla adekvátní náhradu, protože se počítalo, že Bent bude hrát stejně jako v přípravě, kde mu tam padal jeden gol za druhým, takže asi tak .

Reagovat
smazaný uživatel

hotspurs budu radi,ak a tuto sezonu zachrania...maju uplne spatne narychlo pozliepany tim....chyba mi typicky kvalitny utocnik,Benta za neho nepovazujem,a Giovani je este mladicek,ktoreho cas este len pride-ahra moc na svoje triko..

Reagovat
smazaný uživatel

no modrič je ofenzivní záložník a dá se využít i jako podhrotový útočník ..tenér taky musím přispůsobit styl k hráčům který má ještě ste zapomněli na santose.....to je taky dně ofenzivní hráč ...

Reagovat
terry

Modrič je spíš ofenzivní záložník, Keano byl podhrot a v tom je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NA ich muzstvo treba cas a trpezlivost, ved ssa este len zohravaju...obmenit cely kader za taku kratku dobu, nove tvare kym sa zohraju tak okolo 20kola bymali mat 3body

Reagovat
smazaný uživatel

No tak času mají ještě celkem dost, přál bych jim umístění v horní polovině tabulky. Jinak dabkoo - !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pojdme se jim pouze smat

Reagovat
smazaný uživatel

tottnham uz caka prva 4 druhej anglickej ligi

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj ty si mi šulin, ligy s mäkkym i

Reagovat
smazaný uživatel

sorri:D YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NWA

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych jim at se zvednou,ale že tu bylo před sezonou řečí jaký to bude útok na Big4

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne je to utok na Weak 4, ale maji moje sympatie, takze verim, ze se zvednou

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to by se měli, protože to příšerný.Takový hvězdy .DRUHA LIGA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele