Dortmund za výhru draze zaplatil. Dede musí na operaci

17.08.2008, 12:46
Aktuality
Dortmund zahájil bundesligovou sezónu skvěle, když vyhrál 3:2 na hřišti Leverkusenu. Tím ale výčet dobrých zpráv pro žlutočerné končí. V Leverkusenu totiž přišli o dva důležité hráče. Dedé musí na operaci s přetrženými vazy v koleni, zraněn je i brankář Weidenfeller.

Obránce Dedé bude bez fotbalu půl roku. Proti Leverkusenu si přetrhl přední zkřížený vaz v levém koleni a hned po úvodním zápase bundesligy musí na zbytek její podzimní části zapomenout. Třicetiletý obránce by se měl už v pondělí podrobit operaci na specializované klinice ve Straubingu.

Dedé se skácel k zemi v 72. minutě utkání. "Naneštěstí to vypadá hodně vážně," měl jasno hned po zápase trenér Dortmundu Jürgen Klopp. "Sice jsme vyhráli, ale přednější teď jsou jiné věci. O Dedého zranění se mi mluví opravdu těžce," dodal smutný kouč.

Aby toho nebylo málo, Dortmund přišel ještě o jednoho muže. Už před Dedém šel předčasně ze hřiště brankář Roman Weidenfeller, který utrpěl od vlastních kolíků tržnou ránu těsně nad kolenem. Kdy se do hry vrátí, zatím není známo. Ránu a související pohmožděninu mu léčí dortmundští lékaři antibiotiky.

Autor: Radim Šantrůček / ČTK, goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Xavi8

to je pre nich velka strata, skoto toho, v bundeslige su s Hamburgom moji najoblubenejsi

Reagovat
herbage

Smůla, ráno jsme to viděl a ten debil z Bayeru hrál normálně dál a byla z toho velká šance. Jinak výměna Petrič - Zidan je velmi zajímavá a už se velmi těším, až uvidím Zidana pravidelně hrát, je to úžasný hráč, jen potřebuje důvěru a tu mu trnér Klopp jistě poskytne, vžyť přišel na jeho přání.

Reagovat
Xavi8

mas pravdu, je to velmi dobry hrac a ten jeho gol na Emirates cupe proti Realu

Reagovat
herbage

Tak to byla jedna z nejpřesněji trefených šibenic všech dob.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

určitě, vzpomínáte jak šel z brém do mohuče jako nechtěný a tam si pak každýho dával a zářil? trenér zůstal, tak proč se to neopakovat...

Reagovat
herbage

Taky myslím, skutečně nesmírně šikovný hráč. Někdy trochu sóluje, ale to k tomu patří. Stačí se podívat na video s jeho psůobením v dánské lize, co tam s těmi hráči prováděl.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě mě zaráží, že to rozhodčí neviděl..... JENOM POUPRAVIM AUTORA - weidenfeller se zranil od VLASTNÍCH kolíků (dsf to dost dobře a několikrát ukazovali, ale nějak nechápu jak se mu to povedlo asi má sklony k emařství)

Reagovat
smazaný uživatel

Kežman podepsal s PSG

Reagovat
smazaný uživatel

parada, PSG bude silne jako prase... jeste by mohl iziskat toho Anelku... skoda, ze nevysel Thuram, ale i tak Giuly, Makelele, Kezman

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je rana, Dede je jeden z nejlepsich hracu BVB...

Reagovat
smazaný uživatel

Hamburk podepsal s Petričem

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy přijde zidan do BVB ??? docela se těšim (ještě že sme z HSV už hráli, s petričem by to bylo skara těžší...)

Reagovat
herbage

Současně s Petričem, už jsou oficiálně ve svých nových klubech, takže příští kolo by měli oba normálně nastoupit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele