Dortmund si pojistil věčného maroda Şahina

25.04.2017, 16:48
Aktuality
Nuri Şahin sice aktuálně laboruje se zraněným kotníkem, přesto může mít alespoň jeden důvod k radosti. Dortmund se svým odchovancem prodloužil smlouvu do roku 2019...

Rodák z Lüdenscheidu je odchovancem Borussie, kde se postupně vypracoval mezi důležité hráče a následně pomohl družině Jürgena Kloppa k zisku mistrovského titulu.

Şahin se pak vydal do Realu Madrid, ale i díky častým zdravotním potížím se nedokázal prosadit podle představ a přes hostování v Liverpoolu se pak do vestfálského klubu vrátil.

Během posledních dvou let nastupuje turecký reprezentant pouze zřídka, aktuálně pak laboruje se zraněnými vazy v kotníku, přesto s ním Dortmund prodloužil smlouvu. "Každý ví, jak dobře se cítím v Dortmundu. BVB je klub mého srdce," prohlásil po ročním prodloužení kontraktu Şahin. "Jsme moc rádi, že Nuri zůstane naším hráčem. Je to místní odchovanec a klub má zakořeněný opravdu hodně hluboko," řekl generální ředitel Hans-Joachim Watzke.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fyzio tým BVB má jistě velkou radost a na dnešek chystá párty.

Reagovat
smazaný uživatel

obrovska skoda takehoto hraca...velmi som si prial, aby v reale prerazil a stal sa hracom svetovej triedy, veril som predovsetkym po tej sezone v BL kedy ziskal cenu pre hraca roka...bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct jestli má pro nás Nuri ještě nějakej přínos Vydrží zdravej sotva 2 zápasy a na jeho místě je velkej přetlak. S tou oddaností to taky nevidím tak růžově, když zdrhl při první příležitosti aby se pak vracel se staženým ocasem. Divím se že mu Watzke chce ještě další 2 roky platit královskou nemocenskou..

Reagovat
Hokaido

Skvělej titulek

Reagovat
ACSMan

Předstupce Gundogana. Real ho zničil. Messi >Ronaldo. Eriksen > Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reus > Eriksen+Ozil zusammen

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo>Já >Messi když už

Reagovat
smazaný uživatel

Pred par rokmi som si myslel ze bude patrit medzi TOP3 hracov na jeho poste na svete, zial potencial neostal uplne vyuzity. Tak snad bude pre buducu sezonu fit. Nakoniec mozno ten prievan az taky v lete nebude, ked sa naviac este nevie ako to bude s Mariom...

Reagovat
popltak

To jsi myslel pěkně na hovno. Tak raděj nemysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou Sahin se jevil skvěle, i když spíš jsem myslel, že bude v top 10, ne v top 3 na světě. Bohužel BVB má s marody problémy dlouhodobě - Subotić, Reus, Götze, Sahin... Docela by mě zajímalo, koho mají v lékařském týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Na neho reaguj, podobne sa vyjadruje o kazdom klube v BL

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys mi vysvětlit, co s tím ma dočinění lekarskej tým? (To nemyslím nějak utocne, me to proste prijde jako blbost). Přece každej z nás máme jiny fyzický předpoklady, jiny geny... Podle me je proste někdo nachylnej na zranění víc, někdo míň. Třeba takové Bale je letos víc v nemocnici nez na hřišti. A nemyslím si ze by si Real mohl dovolit zanedbat kvalitu personálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě dost, zároveň i často uspěchaný start místo rekonvalescence. Podobné problémy s početnou marodkou měl svého času i např. Arsenal, čímž nemyslím pouze Rosického a Diabyho.

Například Sahin a Subtić mají podle mě rozdílné geny a jiné fyzické předpoklady, oba prošli jinými přípravkami a vleklejší zranění měli až v BVB. U Balea souhlasím, že je častěji mimo hru, ale pravda je, že má chronické bolesti zad a dlouhodobé svalové problémy. Každopádně Gareth je prakticky jediný z týmu, kdo tráví většinu sezóny na marodce, takže tam to bude spíš o něm než o fyzioterapeutech.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pockej. Nuri je odchovanec a nez sel do Realu tak hral pravidelne, zranil se vlastne az to jaro pred prestupem. Neven kdyz prisel, tak prvni roky hral pravidelne bez nejakych vaznejsich zraneni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nicméně poslední dobou je bohužel marodka BVB poměrně nabitá, tudíž přemýšlím, čím to může být. Můj názor je uveden výše, ale jak říkám, jde pouze o můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ouha, toto vravis aj svojim spoluziakom na zakladke ?

Reagovat
smazaný uživatel

Se pojišťovna nedoplatí

Reagovat
Rudnevs

OT: Davie Selke by sa mohol vrátiť do Werderu Bremen. Športový riaditeľ Baumann povedal, že sa stretli a rozprávali o jeho situácii, RB vraj o záujme Werderu vie. Baumann ďalej vravel, že je to veľká výzva a musia preveriť, či je taká investícia možná. Podľa Weser Kurier už Selke opustil svoj byt v Leipzigu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin vyhral s BVB len jeden titul

Reagovat
smazaný uživatel

hej?

Reagovat
Tigerinho

Vojík nenapsal "pracovní dokument"

Reagovat
cologneFC

Boha co za debila komentuje ten DFB Pokal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tiez pocuval,bol v liehovom opare asi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele