Đorđević měl hodně nabídek, ale vybral si Lazio

24.03.2014, 21:54
Aktuality
Nová akvizice Lazia Řím v podobě útočníka Filipa Đorđeviće si mohla vybírat z množství nabídek, ale podle vlastních slov doposud hráč Nantes vybral Lazio, protože se jedná o tradiční klub se zajímavou vizí do budoucnosti. Đorđević zároveň poodhalil detaily smlouvy.

Srbský útočník, který v současné době stále ještě hájí barvy francouzského Nantes, se upsal Laziu Řím a do hlavního města Itálie přicestuje po skončení probíhající sezony. V ní doposud nastřílel úctyhodných dvanáct branek v devětadvaceti kláních. Po této sezoně mu ale smlouva s Nantes vyprší a do Lazia tedy bude moci přijít jako volný hráč. V interview pro stanici rts.rs byl Đorđević dotazován na své pocity i vize do budoucnosti.

"Chtěl jsem novou výzvu, po těch dlouhých šesti a půl letech, které jsem ve Francii strávil. Cítil jsem, že je na čase se posunout dál a jsem rád, že jsem dostal šanci od Lazia. Mohl jsem i prodloužit stávající kontrakt, ale nakonec jsem se rozhodl odejít a zkusit jinou ligu. Lazio jsem si vybral především proto, že o mě jevilo velmi vážný zájem a to mne potěšilo. Jejich přístup se mi zamlouval a ta jednání proběhla v přátelském duchu," uvádí srbský střelec.

"Dostal jsem nabídky, které byly z ekonomických motivů zajímavější, ale já jsem se chtěl dostat do kvalitní ligy a hrát pravidelně. Abych dokázal svou cenu, musím se měřit s nejlepšími a proto jsem si vybral mladý a perspektivní tým. Lazio mi nabídlo možnost nastupovat s větší pravidelností, což je pro mne velmi důležité. Je mi dvacet šest let, takže chci nastupovat pravidelně a zlepšovat se," popisuje Đorđević své cíle.

"Jsem poměrně ambiciózní člověk a Lazio bude stavět na chuti získat dobré hráče a dostat se zpět do Evropy. Je to velmi zajímavý tým a těším se i na italský způsob života. Délka kontraktu je jasně daná, jsou to čtyři roky. A zda se bojím konkurence v podobě Miroslava Kloseho? Pokud vím, tak jeho smlouva vyprší velmi brzy. Ale budu rád, když zůstane, protože je to skvělý útočník a já se od něj budu moci mnohé naučit," dodává nová akvizice Biancocelesti.

Autor: Ondřej Pražák / lalaziosiamonoi.it

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Matador

sem na něho zvědavej, kromě Kloseho pořádnýho útočníka nemáme

Reagovat
Pipo123

Zadarmo sme asi lepšiu posilu nemohli získať, bolo by super ak by zostal aj Klose

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli, Lewandowskiho.

Reagovat
lucius6

Reagovat
danko10

Už podľa vyhlásení typický laziál.

Reagovat
smazaný uživatel

budoucí Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

mozna tak v pristim zivote no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a to koleno?

Reagovat
Pipo123

Nič vážne, vynechá len dva zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Hořčice, křen a nějaký beraní rohy a uvidíš, že to koleno bude super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele