Donovan poděkoval Klinsmannovi, nyní se vrátí domů

06.03.2009, 19:37
Aktuality
Landon Donovan si své působení v Bayernu Mnichov zřejmě představoval trošičku jinak. Americký reprezentant do bundesligového klubu přišel na hostování z Los Angeles Galaxy a nedařilo se jak jemu, tak ani samotnému Bayernu. Není se tedy co divit, že Donovan o víkendu odcestuje zpět do Spojených států...

"Vracet se každopádně budu s dobrým pocitem. I když jsem očekával lepší výsledky, bylo to pozitivní. Děkuji trenéru Klinsmannovi za to, že mi dal šanci zahrát si za jeden z nejlepších evropských klubů. Teď se ale těším na zápasy MLS a na to, až zase uvidím své spoluhráče," prohlásil Donovan.

Donovan je jednou z největších hvězd MLS a na konci roku 2008 zvolil podobnou cestu, jako jeho spoluhráč David Beckham. Štěstí zkusil v Bayernu a trenéra Jürgena Klinsmanna upoutal natolik, že ho Bayern získal na hostování s platností do 8. března.

Donovan dříve dvakrát hrál za Leverkusen a původně se nebránil možnosti delší spolupráce s mnichovským klubem, postupem času ale změnil názor a rovněž vedení Bayernu zastávalo spíše negativní postoj. Donovan letos nastoupil ke všem ligovým zápasům Bayernu, pokaždé na hřiště přišel až v průběhu zápasu.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
herbage

Že se oboum stranám ta hostovačka vyplatila

Reagovat
Zajda

Já si myslím, že se Donovanovi vyplatila. Je v zápasovém tempu a podle mého bude nad hráči doma (v USA) vyčnívat.

Reagovat
Bakary3

Vždyť on se neprosadil už v Leverkusenu, sice od toho je pár let, ale...

Reagovat
S-C-O-T-T

no to jo

Reagovat
S-C-O-T-T

no to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalista to je dobry,predevsim diky sve rychlosti,bohuzel na Bayern to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

A Klinsmann mu taky poděkoval...

Reagovat
Arne

Reagovat
risk je zisk

Asi byl moc dobrý na bundesligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Tak si zkusil jaky to je a ted rychle z5 tam kam patri

Reagovat
smazaný uživatel

A já si říkám proč se Bayernu nedaří a přitom odpověď je jasná....byla tam černá ovce, která kazila atmosféru v kabině

Reagovat
smazaný uživatel

ano... Klinsmann...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to s ním ještě zkusil. Podle mě má na to, aby ved klub typu Bayernu. Spíš vidím problém ve výchově a zapracování mladejch hráčů. To potom nemá základní sestava konkurenci a takhle to vypadá. Hlavně ten útok, ty dva paliči a hlavně Ital mě pěkně s****.

Reagovat
smazaný uživatel

no, on Donovan hlavně nezůstal kvůli tomu, že LA chce asi 8 milionů € ... Klose aspoň ty góly občas dá... ale Luca mi taky dost štve... docela bych si tam přál Gomeze, ale musela by mu vydržet forma a taky by měl být levnější...

Reagovat
smazaný uživatel

levnejsi to asi jo dyz za nej chtej 30 melounu za to se sezene jina trida jeste !! ...hlavne bysme potrebovali nakyho tvorivyho zaloznika spilmachra jako ze roberto to neni a van bommel uz ani nemluvim byl by peknej diego proste neco takovyho by to potrebovalo........a Luca to uz je uzavrena kapitola doufam ze se chytne Olic v lete !!

Reagovat
smazaný uživatel

zé roberto to sice neni, ale když Zé hraje v obraně nebo vůbec tak to de víc znát než to, že nehraje ribéry...

Reagovat
smazaný uživatel

v otmlhe mas taky pravdu jako ze to je borec jo dric jak hovado proste dobrej fotbalista ale spilmachr to proste neni nooo

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozdává dost balonů pro ostatní hráče, takže je pro hru poměrně důležitější než špílmachr, který všechny balony tahá sám...

Reagovat
milan78

jako kdo o něm ví víc, tak ví své.., na bayern nemá, ale ve slabším týmu by své odvedl, takovej fulham mu je šitej na míru, rok, dva....

Reagovat
smazaný uživatel

vrať se a už se nevracej..;-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele