DOMENECH: WENGER UŽ MĚ UNAVUJE

15.03.2007, 18:51
Aktuality
Arsene Wenger vede slovní válku s Raymondem Domenechem. Hlavním předmětem výměny názorů mezi oběma francouzskými trenéry je zdravotní stav Thierryho Henryho, který kvůli zranění přijde o zbytek letošní sezóny...

Manažer Arsenalu se na začátku týdne opřel do národního týmu, že nedává Henrymu dostatečný čas na odpočinek a označil ho spoluzodpovědným za vážné zranění. S tím ale nesouhlasí kouč francouzské reprezentace Raymond Domenech, který svůj názor dal také veřejně najevo.

"Už z pana Wengera začínám být opravdu unavený, začíná spoustě lidé lézt na nervy. Není jediným, kdo má právo existovat ve světě fotbalu," zlobí se Domenech.

Wengerovi se ze všeho nejvíce nelíbilo, že zatímco Arsenal dal svému kapitánovi po světovém šampionátu čas na zotavení, Domenech ho už 16. srpna nechal odehrát celý přátelský zápas proti Bosně a Hercegovině.

"Nevím, jak to chce vysvětlit tím, že hráč hrál v srpnu a zranil se v březnu. Pokaždé zapomněl říci, že když Henry hrál za Francii, tak o tři dny později nastoupil za Arsenal. V zápasech za reprezentaci nebyl nikdy zraněný. Tyhle útoky už mě unavují, pak Wenger stále jenom kritizuje reprezentaci," pokračoval Domenech.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Terry

Wenger už opravdu dokaže jen vypoštět s pusy cypovinu už je to trapné Domenech udělal dobře že to veřejně prohlásil Wengrovi narostly křídla a myslí si že je pánem fotbalu

Reagovat
HOST*

mno nevim jestli si s puy vypousti kraviny je to jeden z nejlepsich treneru na svete a ma pravdu as tim ze by henry vubec nemusel hrat zadne pripravne zapasy za francii a navic s tim ze nic nedokazal tak myslim ze kdyz se podivas kolik hracu je zranenych nebo bylo by nevyhral nic ani manchester a ani nikdo jiny!!!!!!!!!!nevim kdo to rtady sice vsecklo pise ale jsou to pekne kraviny a ver ze arsenal bude do budoucna jeden z nejlepsich tymu sveta s tim mladym co maji sou na tom moc dobre a jen potrebuji ti hhraci cas na to aby se z nich stali jeste vetsi hvezdy nez sou!!!!!!!!!!!!!tgakze si dejde vohaz vy debilci

Reagovat
HOST*Mr. Ludovic Magnin

Wenger už mi taky svými prohlášeními leze obratlem. Už začíná vypouštět z pusy podobné koniny jako José Mourinho, kdysi byl Arséne celkem normální, ale teď se mi zdá, že má nosánek nahoru, trénuje sice špičkové mužstvo, ale trochu pokory by mu neškodilo"!!!

Reagovat
HOST*Mr. Ludovic Magnin

Wenger už mi taky svými prohlášeními leze obratlem. Už začíná vypouštět z pusy podobné koniny jako José Mourinho, kdysi byl Arséne celkem normální, ale teď se mi zdá, že má nosánek nahoru, trénuje sice špičkové mužstvo, ale trochu pokory by mu neškodilo"!!!

Reagovat
HOST*R9

Já jej mám jako trenéra opravdu rád ale na to že s tak kvalitním mužstvem jako Arsenal v tuto chvíli témněř nemá šanci na žádný titul si moci otvírá hubu...už by měl s Arsenalem něco dokázat a nejenom kecat a kecat...

Reagovat
HOST*None
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele