Dokud zde bude šance, budeme bojovat, slibuje Griezmann

05.11.2013, 12:58
Aktuality
Real Sociedad šel v posledních týdnech výkonnostně i výsledkově nahoru a stoupá tabulkou španělské ligy, podstatně hůře na tom je v Lize mistrů. Z prvních tří zápasů nezískal ani jeden bod a v konkurenci Manchesteru United, Šachtaru Doněck a Leverkusenu je poslední, pokud chce postoupit, musí dnes večer porazit anglického mistra...

"Chceme, aby si fanoušci zápas užili. Do úterního duelu proti Manchesteru United dáme vše, abychom získali tři body. Víme, že postoupit ze skupiny bude hodně těžké, ale dokud zde bude šance, budeme bojovat. Tím spíše, když ve hře je stále také image klubu," slíbil Antoine Griezmann.

Realu Sociedad se nepovedl začátek letošní sezony, v posledních týdnech ovšem má vynikající formu a velký podíl na tom má právě ofenzivní 22letý fotbalista. V posledních čtyřech ligových zápasech dal šest branek, naposledy přispěl v sobotu k výhře 5:0 nad Osasunou.

"Když soupeř přišel o jednoho hráče, tak nám to usnadnilo práci. Jsem šťastný za góly, ale ještě více mě těší výhry. Formu si užívám a musím poděkovat spoluhráčům, bez nich bych branky nedával. Loni jsem se trefil desetkrát a vždy říkám, že své statistiky chci ještě vylepšovat. Nejdůležitější ze všeho bude, aby forma vydržela celému týmu. Každý tady je vůdcem a dělá svůj díl práce," říká Griezmann.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cez vikend v Reale...som zvedavy. Bude to urcite krasny zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to tak, že si alespoň remízku nenecháme vyklouznout

Reagovat
Beči

Zajímalo by mě, kdy Deschamps konečně dostane rozum, a povolá ho. Už třetí sezónu má formu jak hrom a stále nic, i přesto že repre nešlape, jako kdysi, a moc útočných variant tam kouč nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

měl by tam být

Reagovat
Ángel di María 22

Já jim doma věřim. Formu zas chytili, dneska bych to viděl odvážně na 3:1 proti United.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně očekávám, že po něm v létě skočí nějaký "věhlasnější" klub. Viděl bych to třeba na PSG nebo Monaco.

Reagovat
Puskas

1:0

Reagovat
-Carles-

Aký zápas odohrali v Manchestri?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc. Sice prohráli jenom jedna nula po vlastňáku, ale nebýt spalování šancí, tak mohli odjet s pořádným přídělem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
-Carles-

Videl som len záznam ale šance mali nejaké aj oni + tam bolo nejaké brvno tuším. Tak snáď sa dnes hecnú o kúsok viac

Reagovat
placa

jo sance byly taky, ale obrana byla hodně spatna, zvlaste v 2. polocase, kdy jsme hrali hodne otevrene, ale jsem si jisty, ze dnes to bude jine kafe, jsme povzbuzeni dobrymi vysledky z poslednich zapasu a doma hrajeme podstatne lepe nez venku, na OT se hraci zrejme zbytecne zalekli vehlasneho MU

Reagovat
smazaný uživatel

bojácný

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický hráč

Reagovat
F.Torres

O něm ještě hodně uslyšíme Neskutečný borec a sympaták

Reagovat
Pinturicchio

V suchém triku, 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: olé! pokud někdo z vás hraje Fifu 14 v režimu Profi Kluby ....rád bych tě pozval k nám do klubu: Czechoslovakian ....kdo si nerad nahrává s kompem, je přesně náš člověk,.. sólisty neberem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele