Doba hájení skončila, musíme začít vyhrávat, prohlašuje Jagielka

30.11.2010, 19:00
Aktuality
Stoper Evertonu a anglický reprezentant Phil Jagielka tvrdí, že pouze samotní hráči mohou za současné potíže tradičního liverpoolského klubu. Toffees z patnácti zápasů dokázali vyhrát jen tři, což je staví do nelichotivé záchranářské pozice. Od sestupových vod je totiž dělí pouhé dva body.

Jagielka věří, že se tým ještě v dlouhém zbytku sezony dokáže zvednout a promluvit do bojů o vyšší příčky. 28letý zadák také uvedl, že i přes bídné výsledky je kádr velmi kvalitní.

"Jsme v obtížné pozici, pod tlakem. Právě ten nás ale donutí dostat ze sebe to nejlepší, jelikož jsme z našeho současného umístění znechuceni.Nechceme být tak dole. S týmem, jakým disponujeme, bychom měli být o hodně výše, nemá cenu se vymlouvat," konstatoval fotbalista, který v minulé sezoně kvůli poraněnému kolenu odehrál jen 12 ligových zápasů.

Jagielku sice zdravotní trable letos netrápí, starost mu ale dělají právě týmové výkony. Everton posledně doma podlehl West Bromwichi 1:4. "Víme, že jsme minulý zápas hráli hrozně. Musíme se z chyb poučit a už v příštím kole proti Chelsea předvést diametrálně odlišný výkon. Ukážeme náš charakter, kvalitu máme v sobě, jen ji musíme prodat," dodává Jagielka.

Autor: Marek Ustohal / premierleague.com

Komentáře (304)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele