Do Bohemians Praha Kincl a Zbončák

26.06.2008, 15:53
Aktuality
Nováček Gambrinus ligy, tým Bohemians Praha, začal posilovat kádr. Majitel klubu Karel Kapr odtajnil jména prvních dvou posil, jimiž se stali útočník Marek Kincl a univerzál Martin Zbončák.

Prvními posilami jsou zkušení prvoligoví matadoři Marek Kincl (34) a Martin Zbončák (32). Kincl se vrací do české ligy po čtyřech letech. Jednu necelou sezonu strávil v Zenitu Petrohrad, další tři v Rapidu Vídeň, s nímž získal v roce 2005 titul rakouského mistra, poslední sezónu hrál v rakouském druholigovém mužstvu ASK Schwandorf. "S Markem jsme dohodnutí, začne s námi trénovat v příštím týdnu. Martin Zbončák už je s námi na kondičním soustředění v Harrachově," řekl Mediafaxu Karel Kapr.

Martin Zbončák (32) má velmi pestrou minulost. Hrál I. ligu v Brně, Liberci, ve Spartě, Slavii a v Mostě, v cizině oblékl dresy Dynama Moskva a Iraklisu Soluň.

"Počítáme s tím, že kádr posílíme ještě o další tři čtyři hráče. Na testech je zatím u nás Belgičan Mayola a hráč z Pobřeží slonoviny jménem Diarra. Trenér si o nich nejprve musí udělat jasno," dodal Karel Kapr.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (11)

Přidat komentář
fantomas

Nooo, začíná z nich jít strach.

Reagovat
herbage

Z Líšně taky nešel

Reagovat
fantomas

To ale nebyla ironie.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Waregemu taky

Reagovat
smazaný uživatel

posilujou, posilujou

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně na to jdou chytřeji než falešná Bohemka, ta s tím kádrem prakticky neměla šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

A Diarra by se mi v lize líbil .

Reagovat
smazaný uživatel

lool prej falesna,vzdyt tito sraci nemaj ani podarnej stadion musi hrat na Zizkove,..Dolicek rulezz

Reagovat
smazaný uživatel

DOLÍČEK?to je hnusná kůlnička na dříví

Reagovat
smazaný uživatel

pekne posily

Reagovat
smazaný uživatel

Zrpvu to vypadalo jaako utopie, ze by mohli hrat v prvni lize coz jsem si po podzimni casti druhy ligy nedovedl ani predstavit, jaro meli vyborny a asi i po pravu si ten postup vykopali, a zacinaji i privadet zajimavy jmena, ale hlavne by meli sehnat jeste alespon 2 zkuseny obrance protoze dostat v druhy lize 38 golu je celkem k zamysleni , na tom v Gamrinus lize pohorej...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele