DO AMERIKY MOŽNÁ I DAVIDS

12.01.2007, 15:58, aktualizováno 12.01.2007, 15:58
Aktuality
Rozhodnutí Davida Beckhama pokračovat v kariéře ve Spojených státech amerických možná odstartuje odliv dalších hráčů za moře. Jedním z prvních by mohl být Edgar Davids, o něhož má velký zájem Dallas...

"V současné chvíli vyjednáváme s Edgarem Davidsem. Jsme nadšeni jeho platností a kvalitami, a tak jsme se už ptali jeho agenta a bylo nám řečeno, že je dostupný," prozradil trenér Dallasu Steve Morrow.

"Vypadá to, že Tottenham vyslyší naše nabídky. Ve Spojených státech je teď přestupní termín, a pokud se transfer má uskutečnit, bude to muset být ještě do konce měsíce," dodal bývalý záložník londýnského Arsenalu.

33letý Davids během své kariéry působil v Ajaxu Amsterdam, Juventusu Turín a Barceloně. Nyní obléká dres Tottenhamu, jenomže na White Hart Lane nedostává mnoho příležitostí, a tak se nabízí jeho přestup. Vedle Dallasu se o něho zajímá také Everton.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (1273)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele