Divných pět týdnů, netajil se De Bruyne po výpadku na ME s Itálií

03.07.2021, 11:47
Aktuality
Kevin De Bruyne (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smetos

Tak jako kazda repre ma silnejsi a slabsi mista, u Belgie tim slabsim byla stoperska dvojice. de Bruyne vsak jeste bude mit sanci na mezinarodnim poli neco vyhrat. Me by spis stvala ta LM

Reagovat
Csaplárova past

No jasně. Jednou nemají trenéra, pak útočníka, pak zase obránce. Itálie taky "nemá" a přesto složila mašinu. Francie a Portugalci měli zase všechno TOP a stejně vypadli.

Reagovat
Seydou Doumbia

Proto kecy o zlaté generaci a o tom že musí vyhrát nějaký turnaj jsou k ničemu když tady turnaj co turnaj máš 6-8 týmu, které si dělají podobný zálusk jako ty.

Reagovat
El Dejf

Analytik odhalil slabinu, přitom ani nedokázal spočítat počet stoperů

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatak ako vzdy

Reagovat
Fairplay

Však jste si zasloužili vylítnout už s Portugalcema

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Vermaelena za spoluhráče, když víš jaký máš schopnosti a spoluhráče vepředu, to musí být frustrující.... De Bruyne hrál dobře stejně tak Tielemans, kolikrát tam byl na 3 hráče úplně sám. Itálie už od hymny do toho dala srdíčko a přidala i kvalitu.

Reagovat
Pablos

A že ty schopnosti a spoluhráči vpředu se projevily... jako že kdyby měli super obranu, tak to uhrajou na jednu penaltu a hotovo jo ...asi to nebylo jen obranou.

Reagovat
El Dejf

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Tielemans se ti líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Z výkonů co Belgie fakticky na hřišti převáděla byla pro mě z těch 7 top favoritů až 6 v pořadí. Za nimi jen Němci. Obrovské štěstí už měli s Portugalci. Na Italy neměli ani náhodou.

Reagovat
LyEX

Ako môže niekto písať, že mali vyletieť s Portugalskom, veď portugalci od začiatku zápasu hrali 12ti aj s rozhodcom, hajzli zákerní mali dohrať v 9 a Felix môže ísť pískať prebor, za tých pár desaťročí čo sledujem futbal, najhorší a najviac zaujatý výkon rozhodcu čo som videl, ak nepočítam vypadnutie mladých Slovákov proti Talianom v kvalifikácii, tamto bol odpad, ale toto bolo na najvyššej úrovni.

Reagovat
LeonardoUžoa

De Bruyne pls

Reagovat
Nikikrew

Tak to aj vyzeralo na ihrisku. Sialeny vykon z jeho strany vcera

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší záložník na světě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele