DIOUF: RIBERY MŮŽE ODEJÍT

17.04.2007, 19:12
Aktuality
Franck Ribery má od prezidenta Marseille Papeho Dioufa slovní svolení k letnímu odchodu z francouzského klubu. Jedna z hvězd světového šampionátu v Německu již dříve prohlásila, že odejde, pokud se Olympique nedostane do příštího ročníku Ligy mistrů...

Ribery byl na odchodu z Marseille již v létě, nakonec si však vše rozmyslel a zůstal. Možný přestup se pak na veřejnosti přetřásal rovněž v zimě, kdy měl největší zájem Real Madrid. Vedle španělského velkoklubu o francouzského reprezentanta stojí nebo stáli také v Arsenalu, Juventusu, Manchesteru United, Bayernu Mnichov a Lyonu.

"Nechal jsem mu napůl otevřené dveře a projevil tak dbrou vůli pro případ, že by se rozhol odejít. Snažím se říci, že letos budeme méně flexibilní. Loni to bylo ´on neodejde´, teď je to jiné," prohlásil Diouf.

"Jestli nám někdo nabídne výhodné podmínky, nebudeme zavírat dveře. K tomu tady ale musí být kupující, hráč k tomuto kupujícímu bude muset chtít jít a my se s ním budeme muset dohodnout. Pokud se dohodneme, nebude žádný problém," pokračuje dále první muž fotbalového Marseille.

Francouzský klub nedávno "změnil" majitele, kterým se měl stát Jack Kachkar. Jenomže kanadský podnikatel nakonec nedokázal odkoupení akcií dotáhnout až do konce a z prodeje sešlo. Marseille tak nebude mít dostatek finančních prostředků na udržení Riberyho. Hodně se mluví o hráčově ceně, ta se pohybuje okolo dvaceti milionů eur, Diouf však jde ještě dále.

"O jeho ceně máme určitou představu. Věřím Jeanu-Michelu Aulasovi (prezident Lyonu), když říká, že hráči jako Eric Abidal stojí 25 - 30 milionů eur. To je znamení, kolik bude náš hráč, který je ofenzivním fotbalistou a reprezentantem, stát," naznačil Diouf.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Paul

Měl by jít do Machesteru

Reagovat
HOST*Matej

S tou cenou to teda Lyon dobre prepalil, ze 25-30 za Abidali, akoze tolko nestal ani Ashley Cole a ten si dovolim tvrdit je lepsim obrancom ako Abidal!

Reagovat
HOST*

Výměnou do Chelsea za Ballacka + nějakej ten milion.

Reagovat
HOST*Heretic

30milionu neni cena Riberyho ani nahodou...Jestli ho prodaji za 15mega budou radi. Ale radsi at prodaji jeho nez by ted prodavali Nasriho!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele