Diouf končí s reprezentací

09.10.2007, 11:37
Aktuality
Senegalská reprezentace se bude muset obejít bez služeb El Hadjiho Dioufa, fotbalista Boltonu Wanderers se totiž rozhodl udělat tečku za svým působením v národním týmu a ke změně názoru ho pravděpofobně nepřiměje ani blížící se Africký pohár národů...

"Ukončil jsem mezinárodní kariéru. V národním týmu je až příliš mnoho problémů. Vedení na středu sjednalo přátelský zápas a my v tuto chvíli ani nevíme, s kým budeme hrát. To je naprosto nepřijatelné. Pokud přicestujeme hrát za naší zemi, musíme si sami platit letenku, uhradit naše náklady je potom dalším problémem," zdůvodnil Diouf své rozhodnutí.

26letý útočník Boltonu si velké jméno udělal na světovém šampionátu v roce 2002 a během své kariéry si zahrál i za Liverpool. Senegal se nedávno kvalifikoval na africký šampionát, který bude začátkem roku 2008 hostit Ghana. "Nemyslím si, že změním svůj názor," popírá hráč možnost návratu do reprezentace.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*marcocruz

je to sice nenormální ale nebojim se že by zrovna Diouf neměl na letenku:D

Reagovat
HOST*Lop

Přesně,to bylo vod něj docela trapný..........

Reagovat
smazaný uživatel

on je diouf hodne hloupej.Nemam ho rad v anglii je hodne neoblibenej je to aroganti namyslenej vul.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele