Diouf bude znovu reprezentovat

31.10.2007, 20:06
Aktuality
El-Hadji Diouf brzy znovu oblékne dres senegalské reprezentace. Fotbalista Boltonu Wanderers přehodnotil tři týdny staré rozhodnutí ukončit kariéru v národním týmu...

"Ukončil jsem mezinárodní kariéru. V národním týmu je až příliš mnoho problémů. Vedení na středu sjednalo přátelský zápas a my v tuto chvíli ani nevíme, s kým budeme hrát. To je naprosto nepřijatelné. Pokud přicestujeme hrát za naší zemi, musíme si sami platit letenku, uhradit naše náklady je potom dalším problémem. Nemyslím si, že změním svůj názor," prohlásil Diouf v první polovině října.

26letý útočník Boltonu si velké jméno udělal na světovém šampionátu v roce 2002 a během své kariéry si zahrál i za Liverpool. Senegal se nedávno kvalifikoval na africký šampionát, který bude začátkem roku 2008 hostit Ghana a Diouf by na této akci neměl chybět: "Jsem velice alergický na dotazy směřující k mému rozhodnutí přerušit aktivity s národním týmem. Rozhodl jsem se - se vší pokorou - znovu se připojit k národnímu týmu své země, který hluboce miluji," sdělil dnes Diouf.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

problemy s nim budou stale - je to velice problemovy hrac a mimo jine senegal nebde mit nejmensi sanci na sampionatu uspet

Reagovat
HOST*zabiju te

je to borec a ty nemaš šanci uspet v postlei kmao seš impotent hehe

Reagovat
smazaný uživatel

je to kkt!Goly nedává a dělá ze sebe hvězdu!!Celá Anglie ho nenávidí!

Reagovat
HOST*

to je ale kokot, je mi z něj na , dělal z něj hvězdu, ale umí velký prd...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele