Díl 2. Samba v podání tria "R": Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho

24.04.2020, 12:30
Profily, historie
Psal se 30. červen 1999 a na trávník stadionu Antonia Arandy v Ciudad del Este vybíhá v 70. minutě utkání Copy América mezi Brazílií a Venezuelou supertalentovaný ofenzivní záložník Ronaldo de Assis Moreira, známější pod přezdívkou Ronaldinho. Trenér Vanderlei Luxemburgo tak činí střídání již za rozhodnutého stavu, Brazílie vedla 4:0 a o jejím vítězství nebylo pochyb.

Hned o čtyři minuty později Ronaldinho zvyšuje premiérovou reprezentační brankou na hrozivých 5:0 a tým Seleção nakonec přidá ještě další dva góly. Nasazením usměvavého mladíčka dojde k historickému momentu, poprvé se spolu na trávníku objeví dnes už bájné trio "R" - Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho.

Turnaj Copa América tehdy hostila Paraguay a Brazílie si v něm zajistila titul šampionů Jižní Ameriky - ve finále zdolala Uruguay (3:0). Nebylo to nic překvapivého, Kanárci patří vždy mezi největší favority, navíc v té době byli vicemistry světa. Těžko bránitelné duo Rivaldo - Ronaldo bylo už pevnou součástí základní jedenáctky a nejlepším ve svém oboru. Koneckonců turnajové statistiky jsou více než vypovídající: nejlepšími střelci se stali shodně s pěti zásahy.

Na slávu tří "R" se v Brazílii vzpomíná s nostalgií. Bývá zmiňováno, že to byla poslední Brazílie, která hrála stylem "joga bonito", tedy že svojí hrou plnou technických fines bavila diváky a navíc byla účinná. Zisk pátého titulu mistra světa v roce 2002 je v brazilské sbírce dosud poslední. Hrdá jihoamerická země musela v následujících letech spolknout jednu hořkou pilulku za druhou. Tu vůbec největší na domácím šampionátu v Brazílii 2014 v semifinále s Německem.

Rivaldo (*19. dubna 1972)

Jako první z tria započal reprezentační dráhu služebně nejstarší rodák z Paulisty Rivaldo, celým jménem Vítor Borba Ferreira. V dresu A Seleçãa debutoval již 16. prosince 1993 proti Mexiku, kdy si ho jako mladého hráče Mogi Mirim FC, avšak hostujícího v Corinthians, vybral kouč Carlos Alberto Parreira. Rivaldo se okamžitě odměnil a hlavou vstřelil jediný gól zápasu.

V následujícím roce při vítězném tažení Brazilců na mistrovství světa 1994 ve Spojených státech chyběl, ale ještě před turnajem zasáhl do přátelského utkání s Argentinou společně s "teenagerem" Ronaldem. Rivaldo se od té chvíle objevuje v reprezentaci sporadicky, byť je členem olympijské výpravy v Atlantě. Mezitím ale začne strmě stoupat jeho klubová kariéra.

V létě roku 1996 přestoupí z Palmeiras do španělské La Coruni a o rok později už hájí barvy slovutné Barcelony.

Výkonů v dresu Katalánců si nelze nevšimnout a trenér Mario Zagallo jej v roce 1998 bere na mistrovství světa do Francie. Brazílii má pomoci k obhajobě titulu a to se skoro podaří. Společně s Ronaldem vytvoří obávané duo a dotlačí Brazílii do dalšího světového finále, kde se však musí sklonit před domácími Francouzi.

Rivaldo zasáhl do všech zápasů, v základní skupině vstřelil jeden gól, ve čtvrtfinále proti Dánsku se trefil hned dvakrát a v semifinále byl jedním z úspěšných exekutorů penaltového rozstřelu proti Nizozemsku.

Na podzim Rivaldo poprvé vede Brazílii jako kapitán do přátelského zápasu s Ruskem a následující rok dosahuje jeho kariéra absolutního vrcholu. Jak už bylo zmíněno, Brazílie v roce 1999 vítězí v Copa América a Rivaldo je týž rok zvolen nejlepší hráčem na světě a zároveň se stane držitelem Zlatého míče časopisu France Football.

Ronaldo "O Fenômeno" (*18. září 1976)

Paralelně s Rivaldovou kariérou se rozjížděla i ta Ronaldova. Celým jménem Luiz Nazário da Lima debutoval v reprezentaci 24. března 1994 v přátelském utkání proti Argentině, do kterého zasáhl společně s Rivaldem jako střídající hráč. Ronaldo v té době hájil klubové barvy Cruzeira a zdá se, že sedmnáctiletý mladík zapůsobil na Carlose Alberta Parreiru natolik, že jej zkušený kouč zapsal na soupisku pro mistrovství světa 1994.

Na šampionátu ale šanci nedostal, přesto se v létě stěhoval do PSV Eindhoven a za další dva roky do Barcelony, kde ve 49 zápasech vstřelil 47 gólů. V roce 1997 dotáhl Brazílii k triumfu na Copě América i Konfederačním poháru FIFA, zvítězil v anketě France Football o Zlatý míč a stal se poprvé ve své kariéře nejlepším fotbalistou na světě. Další prvenství si zasloužil na přestupovém trhu, když z Barcelony přestoupil za tehdy rekordních 28 milionů do Interu Milán.

Už coby hvězda Nerazzurri nechyběl na mistrovství světa ve Francii. V základní skupině vstřelil jednu branku, v osmifinále přispěl k vyřazení Chile dvěma góly a v semifinále proti Nizozemsku pomohl brankou a proměněným pokutovým kopem. Ronaldo odehrál všechna utkání a nechyběl ani minutu.

Ronaldinho (*21. března 1980)

Když Ronaldinho debutoval v reprezentačním dresu, Ronaldo s Rivaldem byli každý zvoleni jednou nejlepším hráčem na světě a ve své sbírce měli Zlatý míč. Inu Ronaldinho se měl od koho učit a že byl velice pozorným žákem dokazuje i jeho kariéra. Ta reprezentační započala 26. června 1999 v brazilské Curitibě na stadionu Baixado. Brazílie hrála přátelské utkání s Lotyšskem. "Dinho" na rozdíl od Ronalda s Rivaldem při svém debutu neskóroval, ale po jeho přesném centru vstřelil vedoucí gól Alex. Kouč Vanderlei Luxemburgo si šikovného fotbalisty Grêmia považoval a vzal jej na Copu América 1999 do Paraguaye.

Tři "R" v akci

Na Copě América 1999 v Paraguayi se poprvé zrodilo dnes již legendární trio "R". Ronaldinho byl coby teprve devatenáctiletý v roli střídajícího hráče, takže spíše sbíral minuty. Do čtvrtfinále a finále vůbec nezasáhl, přesto stihl dát na turnaji jednu branku. Společně s Ronaldem a Rivaldem rozvlnili soupeřovu síť jedenáctkrát.

Na Konfederačním poháru týž rok startoval pouze Ronaldinho a Brazílii dotáhl ke druhému místu. Zároveň byl vyhlášen nejlepším hráčem turnaje i střelcem (6 branek). Ronaldo s Rivaldem nehráli.

V září už se ale síla tří "R" projevila naplno, v zápase s Argentinou trio dominovalo a úhlavního fotbalového rivala přejelo 4:2. Přesto si fanoušci A Seleçãa museli na další start trojlístku počkat. Ronaldo na čas vinou zranění z reprezentace vypadl a všichni se znovu potkali až v roce 2002, tedy těsně před světovým šampionátem v Koreji a Japonsku, kde se měli stát hlavní hnací silou týmu kouče Luize Felipeho Scolariho.

pozn: přátelské utkání mezi Brazílií a Argentinou (4:2) ze 7.září 1999

Vzhůru do Koreje a Japonska

Brazílie vstupovala do šampionátu jako jeden z hlavních favoritů na zlato. Luiz Felipe Scolari chtěl dotáhnout Kanárky znovu na pomyslný trůn, ze kterého byli před čtyřmi lety potupně sesazeni Francouzi. Brazílie narazila ve skupině na Turecko, Čínu a Kostariku.

První zápas proti houževnatým Turkům nezačal dobře, Brazilci do poločasu inkasovali z kopačky Hasana Sase, ale po změně stran udeřili Ronaldo s Rivaldem a Scolariho družina vyhrála 2:1. Ve druhém zápase proti Číně se trio "R" rozjelo na plné obrátky, prosadili se Ronaldo, Rivaldo i Ronaldinho a byla z toho hladká výhra 4:0 a postup do osmifinále v kapse. Při výhře 5:2 nad Kostarikou bylo pojištěno prvenství ve skupině, mimochodem opět za gólového přispění Ronalda s Rivaldem.

V osmifinále byla po gólech Ronalda s Rivaldem odstavena Belgie (2:0) a ve čtvrtfinále přišla velká chvíle mladšího kolegy Ronaldinha. Anglie šla díky gólu Michaela Owena do vedení, ale ještě do poločasu srovnala po Ronaldinhově přihrávce Rivaldova levačka a pět minut po přestávce vešel Ronaldinho ve fotbalovém světě v definitivní známost. Z dobrých pětatřiceti metrů rozehrál volný přímý kop takovým způsobem, že zapadl do levého horního rohu Seamanovy branky. Brazílie porazila v ostře sledovaném utkání Anglii 2:1 a zamířila do semifinále, kde jí čekalo opět Turecko. V semifinále chyběl Ronaldinho, který ještě proti Anglii stihl dostat červenou kartu, ale Brazilci i bez něho další tureckou zkoušku zvládli, po přestávce o tom rozhodl jediným gólem bodlem Ronaldo.

Ve finále v Jokohamě už bylo trio "R" opět pohromadě a zastavit jej nedokázali ani Němci. Brazílie měla navrch, dvě Ronaldinhovy pobídky ještě Ronaldo nevyužil, ale v 67. minutě Rivaldovu střelu Oliver Kahn pouze vyrazil a "O Fenômeno" dorážkou vstřelil vedoucí gól. Za dalších dvanáct minut Rivaldo šikovně pustil Klébersonovu přihrávku na Ronalda a ten pečetil brazilské vítězství na šampionátu. Ofenzivní trio se prosadilo ve všech zápasech a nastřílelo dohromady 15 branek. Ronaldo se stal s osmi góly nejlepším střelcem, druhý skončil s pěti zásahy Rivaldo společně s Miroslavem Klosem.

pozn: Ronaldinho se zapisuje do historie, zápas s Anglií na MS 2002 v Koreji a Japonsku

pozn: Brazílie na MS 2002 v Koreji a Japonsku

Po šampionátu

Asijský šampionát byl společným vrcholem a více už dosáhnout nešlo. V březnu 2003 zasáhli všichni tři do přátelského utkání s Portugalskem, který Brazílie vyhrála 2:1 a v září proti Ekvádoru (1:0) v jihoamerické kvalifikaci to bylo skutečně naposledy, co trio "R" vyběhlo společně na trávník.

Jako první začala uvadat hvězdná kariéra Rivalda. V polovině listopadu 2003 hrál Rivaldo poslední reprezentační zápas, šlo o kvalifikační utkání na MS 2006 proti Uruguayi. Ronaldinho kvůli problémům s achilovkou chyběl a jeho místo v sestavě zaujala vycházející hvězdička Kaká. Bylo to symbolické, protože právě Kaká vystrnadil Rivalda ze sestavy v milánském AC, kam v roce 2002 zamířil z Barcelony. Ve městě módy se Rivaldo dlouho neohřál, následovala řecká kapitola v Olympiakosu a AEK Athény, ale to už byl Rivaldo jen stínem své slávy. Přestup do uzbeckého Bunyodkoru v roce 2008 to definitivně potvrdil. Následovaly ještě další nevýznamné štace i podivné návraty ve svých 43 letech. Profesionální kariéru ukončil v roce 2015. Učinil tak v klubu Mogi Mirim, jehož byl už v té době vlastníkem. Za reprezentaci odehrál 74 zápasů a vstřelil 35 gólů.

Ronaldo po triumfálním MS 2002 přestoupil z Interu do Realu Madrid a stal se podruhé majitelem Zlatého míče i nejlepším fotbalistou světa, ale i jeho kariéra začala vinou zranění i problémů s nadváhou postupně uvadat. Zatím dál reprezentoval Brazílii a zahrál si společně s Ronaldinhem i na mistrovství světa 2006 v Německu. Brazílie už bez Rivalda poskládala hvězdný tým, který ale nenaplnil vysoká očekávání a vypadl ve čtvrtfinále s Francií. Ronaldo pak na dlouhou dobu do dalších reprezentačních zápasů nezasáhl. O pět let později v roce 2011 mu na sklonku profesionální kariéry bylo umožněno rozloučit se s kanárkově žlutým dresem v přátelském utkání proti Rumunsku, odehrál však pouhých 14 minut. Z Realu Madrid odešel v roce 2008 do AC Milán, kde vinou neustálých zranění odehrál jen pár utkání. Kariéru dohrával na klubové úrovni ještě tři roky v Corinthians. Ronaldo za 98 reprezentačních zápasů nastřílel 62 gólů.

Zatímco sláva Rivalda a Ronalda po MS 2002 uvadala, Ronaldinhova hvězda se rozzářila naplno. V roce 2003 přestoupil z Paris Saint-Germain do Barcelony a v letech 2004 a 2005 byl vyhlášen nejlepším fotbalistou světa a rovněž získal Zlatý míč. Ve stejnou dobu dotáhl Brazílii k triumfu na Konfederačním poháru FIFA, ale jinak dalšího úspěchu s Brazílií už možná trochu překvapivě nedosáhl. Zpackaný šampionát v Německu předznamenal i pád jeho hvězdy. V roce 2008 zamířil do AC Milán, kde strávil tři roky a poté střídal jedno angažmá za druhým. Počínaje Flamengem, konče Fluminense v roce 2015. Za Brazílii ještě stihl zasáhnout do kvalifikačních bojů o MS 2010 do Jihoafrické republiky, ale kouč Dunga hvězdného záložníka přehlížel a nakonec jej v konečné nominaci opomenul. Kariéru už se nedařilo restartovat a posledním vystoupením na reprezentační úrovni bylo utkání 25. dubna 2013 proti Chile. Ronaldinho odehrál s kapitánskou páskou celé utkání. Podobně jako Ronaldo i on si stihl zahrát s nastupující hvězdou Neymarem, avšak domácí světový šampionát se ho už netýkal. Za Brazílii odehrál celkem 97 zápasů a vstřelil 33 gólů.

Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho. Všichni tři byli svého času nejlepšími fotbalisty světa, získali Zlatý míč a společně triumfovali na MS 2002 v Koreji a Japonsku. Je ale zajímavé, že na klubové úrovni se ve společném dresu nikdy nepotkali a spíše se míjeli. Když Ronaldo opouštěl Barcelonu, přišel do katalánského velkoklubu Rivaldo a jeho zase při odchodu do AC Milán nahradil Ronaldinho. Ronaldo přestoupil do AC Milán v době, kdy Rivaldo již kopal v Řecku a Ronaldinho přestoupil do týmu Rossoneri zase po odchodu Ronalda. To však v žádném případě nemění nic na faktu, že trio "R" patřilo k nejlepším na světě.

pozn: Ronaldova rozlučka s reprezentací proti Rumunsku

Autor: Ondřej Linhart / transfermarkt.de, fifa.com, worldfootball.net

Komentáře (817)

Přidat komentář
Mrvinho

O Fenômeno

Reagovat
smazaný uživatel

O?

Reagovat
Al Capone

Tihle hráči jsou mé dětství, všichni byli skvělí, ale Ronaldo je pro mě ten nejlepší vůbec. To co předváděl bylo neskutečný a v mých očích se mu Messi a Cristiano nemůžou nikdy rovnat. Taky díky němu začala má láska k Realu.

Reagovat
pantondavo

Přesně tak, akorát já jsem teda Real žral hlavně kvůli Ikerovi a Raulovi.

Reagovat
Kily

mně se v případě Ronalda vždycky jako první vybaví slovo dominance, tak jako na něj před prvním zraněním tohle slovo nepasovalo snad na nikoho, koho jsem zažil

Reagovat
Pharrell

přesně

legendární El Fenomeno

Reagovat
Al Capone

Přesně tak. Když skloubíš rychlost, dravost a zakončení s úžasnou technikou tak ti vyjde Fenomén. Po všech těch zraněních se už musel spíše spoléhat na svoji techniku a změnil svoji hru. Nicméně ty jeho přešlapovačky mě neskutečně fascinují. Tak jednoduše si dělat z obránců dobrý den se jen tak nevidí.

Reagovat
r.mrazik

On byl tehdy jak třeba Messi teď...ostatní proti němu vypadali o úroveň níž..byl boží

Reagovat
Pharrell

mohl klidně být i o 2.úrovně výš než ostatní nebýt těch zranění

ale i tak skvělý rozhodně byl to se musí uznat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

On a Messi.

Reagovat
valloire

tutová jasná věc

Reagovat
mesyas

Na Messiho se bude vzpominat dele nez na tyhle 3.

Reagovat
Pharrell

jj a na CR určitě taky

Reagovat
Al Capone

Však ať, na mém názoru to nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ne

Reagovat
Jolly Roger

Bude. Ale v reprezentaci jako Hadamczik - nikdy nic nevyhrál.

Reagovat
Reggie

Ač Fenoména zbožnuju, tak se dá argumentovat tím, že on na klubový úrovni "nic nevyhrál". Snižuje to teda nějakým způsobem jeho neuvěřitelný kvality? To věčný porovnávání týmových úspěchů, když se řeší individuální kvalita, to mi fakt hlava nebere

Reagovat
Jolly Roger

V žádným případě, jen mě napadl ten fórek s Hadamczikem. Ani to není pravda, Messi vyhrál s repre OH.

Reagovat
Pharrell

přesně tak

na olympiádě v Pekingu Messi/Agüero/Riquelme a spol. vyškolili v semifinále Brazilce v čele s Ronaldinhem/Diegem a spol.

a v finále (proti Orlům Nigérii) rozhodl gól Di Maríi

Reagovat
Reggie

Tak to pak jo

Reagovat
valloire

Reagovat
Reggie

Ač Fenoména zbožnuju, tak se dá argumentovat tím, že on na klubový úrovni "nic nevyhrál". Snižuje to teda nějakým způsobem jeho neuvěřitelný kvality? To věčný porovnávání týmových úspěchů, když se řeší individuální kvalita, to mi fakt hlava nebere

Reagovat
valloire

Turnaje vyhrávají rozdíloví hráči. Převážně. A na to musí mít tu kvalitu.

Reagovat
Reggie

To ano, ale podle tvý logiky (trofeje) nevyhrál toho jeden z nej v historii nějak málo na klubový úrovni? To, ze patri mezi nejlepsi je bez debat. Ale hral za galacticos a ma dva tituly v Evropě. A cetl jsem tu, že u toho druhyho uz moc ani nehtral.

Nejvíc golu na MS má Klose a asi se nemusíme bavit o tom, že jsou daleko lepší hráči.

Reagovat
valloire

Klose ale nebyl hlavní lídr a hvězda týmu, ten, na kterým to stojí. To je potřeba rozlišit ne?

No Ronaldo vyhrál 2x Pohár UEFA než se zranil.... A to je právě skvělej příklad toho, o čem se tu s váma (zdravim principita) bavim. Není to teď úplně na tebe. Mladý se kouknou na statistiky, udělají závěr a mají jasno. Tu dobu si nepamatujou, nežili v ní a srovnávají s dnešníma podmínkama. Pak tu pompo dá počet golů R9 v LM a uniká mu souvislost. Neumí to prostě relevantně porovnat jako já.

R9 těch startů v LM nemá tolik a dřív se prostě hrál i UEFA a PVP. R9 po takovým zranění kolena se vrátil a vystřílel MS. Jenom božský Mario tohle dokázal. To je spousta talentu. Takže někdy statistiky nejsou všechno a kdo to nedokáže porovnat aniž by si uvědomil souvislosti, tak ať radši drží hubu.

Kaká : „Ronaldo je nejlepší hráč, se kterým jsem kdy hrál. Viděl jsem Fenomena dělat věci, které nikdo jiný nikdy neudělal.“

Reagovat
Reggie

Já v žádným případě nesnižuju kvality Ronaldo, to ani nahodou. Jenom mi přijde zvláštní, že u Messiho je strasnej problem, ze nevyhral MS nebo Copu, ale jsou hráči, kteří zase nemají tak úspěšnou klubovou kariéru jako třeba Messi. A argument o tom, že je v Barce sehranej a mel skvely spoluhrace atd. neberu, protože treba Zidane, jasny vyhral MS a EURO, coz je proste parada, nebo Ronaldo hrali za Real a v dobe galacticos a nic moc upřímně. Samozřejmě je MS maximum, ale porád je jeden mesic a jeden turnaj. Dominovat 10+ let je svým způsobem taky pecka. Ale opakuju, že ani jednoho z nich v zadnym pripade nejak neshazuju, za me jsou jedni z nejlepsich v historii, ale ze to je i Messi je proste jasny.

Reagovat
el Principito

to mu nevysvětlíš ...

Reagovat
valloire

Liga není víc než MS nebo LM...jo, to vysvětlit nejde. A víš proč? Je to stejný jako kdybys tvrdil, že normální turnaje v tenisu jsou víc než GS. Taky blbost.

Reagovat
valloire

Jenže Galacticos nebyl sehranej tým....

Reagovat
Reggie

Tak snad pro takovýhle legendy nemůže být problém se za chvíli sehrát. A přesto se teda nesehráli, jak říkáš. Čím to? Zidane i Ronaldo navíc hráli i v top italských týmech. Jestli seš 10+ let nejlepší na světě a skoro nikdo se na tebe nechytá, tak to znamená taky strašně moc. MS je MS, ale znova opakuju, že je to pořád jenom jeden měsíc a pár zápasů. Kde prostě rozhoduje aktuální forma, zranění a spousta dalších aspektů.

Reagovat
valloire

Špatně sestavenej tým, útok by šel, ale nikdo nebránil. Hvězdy hráli vždy, bez ohledu na výkon. To je vždycky špatně. MS je podobně jako pro ostatní sporty OH to nejvíc. Kdo tam nepodá výkon, může bejt na špici 10 let a mu to k ničemu.

Reagovat
Reggie

No to nic ale nemění na tom, že na klubový úrovni to prostě nikdy taková hitparáda nebyla. Ronaldo nejvíc zářil v Barce a PSV, pak v největší slávě na MS 2002, ale co týče jednotlivých sezón, tak prostě N jeho kvality to bylo málo. Zidane taky tak podobně.

Špatně sestavený tým měla i teď třeba Argentina, v 2014 ještě jakž takž a bylo z toho finále. V 2010 asi nejlepší tým, ale tam je utnuli Němci v laufu. Prostě na kazdyho hráče sa nejde neco, nikdo není a nebyl tak dominantní jako Messi celou kariéru a není ti o k ničemu, když uděláš 30 trofejí. Nemá mezinárodní trofej, to je jasný. Ronaldo nemá LM, Zidane má 1, Messi má 4 a LM. A shazuje za to někdo ty dva? Ne. Protože je to u prdele. Nesrovnávám LM a MS, jenom dávám příklad.

Reagovat
valloire

Messiho popohání CR a uznávám, že ZZ a Ronaldo neměli v lize úplně takovou motivaci a dá se s klidem říct, že na kašlali. To Messi nedělá. To z něj ale zase nedělá lepšího hráče, protože důležitej je česky peak na peak turnaji. Je to podobný jako v kuličkách. Budeš všechny porážet a mít kuličky a pak o ně přijdeš, protože přijde frajer a v rozhodujícím důlku ti je veme...

Reagovat
Reggie

Tak k tomu ti můžu říct jenom to, že tomu nevěřím. Jako že vyhráli MS a tím pádem je nezajímala liga nebo LM? Aleeee, to je hodně chudej argument teda. A pokud by to tak bylo, tak není to náhodou špatně? Rozenej vítěz a profík (z CR tady kvůli tomu děláte bůh ví co) má snad motivaci pořád, ne? A pokud ne, tak to z Messiho v každým případě dělá lepšího hráče (profíka, vítěze). Peak na peak turnaji může mít "každej" hráč, je to 6 zápasů, takových už bylo. Ale hrát takhle celou kariéru jsem ještě nikoho teda neviděl a ty taky ne

Reagovat
valloire

No není. Ronaldo skoro netrénoval a užíval si života v Madridu. A stejně dal spoustu golů. Co se týče tý kariéry...Ono když začneš v Barceloně, tak to je lehčí. Dřív ti hráči přece museli teprve přestoupit do podobnýho klubu, tam si zvykat atd. To Messi nemusel. Proto je u mně víc Cristiano.

Reagovat
Reggie

Tak já nevím, jednou je pro vás CR polobůh, protože je dříč a profík a proto je víc než Messi s vítěznou mentalitou. Konkrétně za tu mentalitu vychvaluješ Zidaneho a pak napíšeš, že neměli v Realu motivaci... Teď zase nejednou je víc, to, že na to Ronaldo sral. To je vlastně váš hlavní argument v Messi vs Ronaldo, že je CR větší lídr a profík a tak dále, protože v ničem jiným Messiho nepředčí a teď to zase úplně otáčíš

Dal spoustu gólů, ale na čistou "9" a možná nejlepší v historii (za mě asi ano) jich má oproti Messimu až hrozivě málo. No ale za to Messi nemůže a poslední sezóny dělá Barcu sám, když to přeženu.

Reagovat
valloire

Můj argument v CR vs Messi to není. To si pleteš, já to nikdy nepsal. CR samozřejmě Messiho předčí ve spoustě věcí. Ta hlavní je jeho výkon v playoff LM.

Reagovat
Reggie

To je fakt, že to spíš asi platí pro ostatní. Nicméně to, že je vetší lídr s vítěznou mentalitou taky často tvrdíš, v tomhle se snad nepletu, ne? A pak je víc Fenomén, i když to měl v paži a byl bez motivace... To si prostě protiřečí. Ale to je fuk, už to necháme být. Ale určitě se u tohoto tématu ještě potkáme .

Reagovat
valloire

To ano, CR má vítěznou mentalitu a i díky tomu má Real ten hattrick. Já ale neříkám, že je víc Fenomeno díky tomu, že na to dlabal. To je fakt. Já se bavím o tom jejich vrcholným výkonu.

Zidane : Ronaldo byl tak dobrý hráč, že nikomu ani nevadilo, když netrénoval.

Figo : Ten nemusel vůbec trénovat.

Reagovat
Reggie

To je všechno hezký, zvlášť vyjádření od spoluhráčů... O Messim toho taky spousta řekla moc hezkýho, to k tomu patří. Ale vrcholnej výkon měl na jednom MS (ano, to je prostě historický a legendární), dejme tomu ještě v 98, ale co pamatuju, tak to zdaleka nebylo ono. A před tím měl nekutečnou sezónu v Barce a PSV, kde měl skoro gól na zápas. Asi nemusím zmiňovat, že Messi má i 50 gólů v jedný sezóně a sezón, kdy má gól na zápas je několik. Proto má 6 GB a Fenomeno 2. Proto má Zizou 1 a Messi má 6. Mimochodem má Messi teď 2x tolik gólů za kariéru, než má Ronaldo a zdaleka neskončil. A i když bychom zohlednili to, že Ronaldo měl prostě ty těžký zranění a musel se adaptovat a kdesi cosi, tak je to stejně úplně někde jinde. Je mi jasný, že bereš kritéria jiný než já, protože se ti hodí něco jinýho a mě taky. A vrcholnej výkon předvádí Messi min. 10 let, to ještě nikdo nedokázal. Ale zpochybňovat toto je čistá zaujatost, protože je Argentinec hrající v Barce, to je celý.

Reagovat
valloire

No tak to si pamatuješ blbě. V 98 byl nejlepší hráč MS. Takže to máme hned 2 MS. Kdo v historii to má? Jo, mám jiný kritéria. Jinej Argentinec byl v Barce, kterýho jsem nesnášel, ale přesto uznal.

Reagovat
Reggie

Ok, to si nepamatuju dobře teda. Moment, za co dostal v 98 teda Zidane GB? Teda bavili jsme se o tom, že v tý Francii toho moc neukázal, kromě dvou gólů ve finále a červený, kvůli který nehrál 2 zápasy. Takže bych se neměl až tak divit, ale teď mě to nějak zarazilo. Vyhrál titul v Itálii, ale statistiky teda nic moc. Nesledoval jsem, tak se ptám. To byl v tý sezóně tak dobrej a třeba Ronaldo teda ne, když na MS byl lepší? Teď koukám, že měl 32/25 v Interu, vyhrál pohár UEFA a byl nejlepší hráč v Itálii. Tohle je slušně mimo teda... Tak trochu se mi individuálně líp jeví nej hráč MS, nej hráč v Itálii, kde byl i konkurent Zidane. Nevím no

Myslíš Maradonu asi? Ten tam byl rok a půl nebo 2 roky, to je oproti 10 letům ponižování obrany Realu dost málo, vidím tam podstatnej rozdíl teda

Reagovat
valloire

Zidane to dostal za sezonu a finále. Finálový 2 goly rozhodli neboť Ronaldo měl taky dobrou sezonu, asi i lepší. Na turnaji měl 4+3 a vyhrál bodování. V podstatě se dá říct, že přímej souboj ve finále MS rozhodl o GB ač nejlepší hráč turnaje byl vyhlášenej Ronaldo. Plus France Football...

Reagovat
Reggie

Pravda, France Football... Ale tak asi ani nikdo nic moc nenamítal. Mně to přijde prostě dost málo, ale tak v tý době nikdo tolik nedominoval.

Reagovat
valloire

Takhle se to hodnotí co je GB. Hlavně se kouká na největší turnaj, kterej se koná a kdo tam rozhodne o titulu. Ty kritéria, podle kterých se hlasuje, jsou neoficiálně doporučený FF. Já s tím souhlasím, vyrůstal jsem v tom a je to logický. Ronaldo ve finále vybouchl, ač za to úplně nemohl a Zidane to rozhodl. Tak to je. Nářky, že Messi, Neuer měl nějakou sezonu, dal goly, ale GB bere CR, kterej zářil v LM, jsou bezpředmětný. Jede se dle těch kritérií, viz Modrič, Rossi, Cannavaro a spol. Mimochodem Ronaldo má jenom 2 GB ač by měl mít 4. V 96 vyhrál o bod Sammer, vítěz EURA, ale objektivně hráč roku byl Ronaldo a v 98 detto.

Reagovat
Reggie

Ok, já s tím ale prostě absolutně nesouhlasím. Pro mě je prostě forma v 6-ti (a to u Zidana to byl více méně jeden zápas na MS, když odhlídnu od sezony, kterou měl Ronaldo lepší, jak sám říkáš) prostě neuvěřitelně málo vzhledem k celýmu roku nebo sezóně. Např. Cannavaro... Tam to měl konečně dostat Henry.

Jestli myslíš 2014, tak to neřeším vůbec. Nikdo z Němců rozhodně nebyl tak výraznej, aby dostal GB, to ani náhodou.

Reagovat
valloire

Nemusíš souhlasit, ale tak to je. Aspoň vidíš, že moje kritéria nejsou vycucaný z prsty jak se mi to hodí....Novináři z celýho světa to mají stejně. Vrcholnej turnaj je vrcholnej turnaj a pouze v případě opravdu o parník lepší sezony se k tomu dá přihlédnout. No a třeba Thomas Muller 2014 by míš dostat mohl.

Reagovat
Reggie

Tak kdyby dostal Muller GB, tak končím s fotbalem .

A je to o úhlu pohledu, to je celý. Já se na to dívám jinak. Třeba rok 2006 měl dostat Henry, nejlepší fotbalista Francie i v Anglii, finále LM a finále MS. Cannavaro byl článek skvělýho týmu, ale v mých očích to z něj nedělá víc, než ten rok předvedl Henry, kterej to měl dostat už klidně dřív. A to proti Fabiovi nic nemám, ale je to prostě málo. Je to věc názoru. Já se na to dívám tím stylem, jestli ten hráč je tak výraznej, jestli je bez toho hráče tým o moc slabší a nebo není. O tom to je, to je individuální kvalita. Pokud je Messi nejlepší na hřišti v 80% zápasů Barci a bez něj je poloviční (číslo jsem plácl od boku, zní to nereálně, ale ono je dost možná i vyšší), tak to je rozdílovej hráč. Ukaž mi jednoho stejnýho. A ne že dá gól, protože je útočník a tým za ním skvěle šlape viz Muller.

Reagovat
valloire

No on Muller měl na MS 5+3, což je jeden z nejlepších výkonů. Cannavaro předvedl nejdominantnější výkon od dob Passarelly na MS.

Reagovat
Reggie

Co se týče toho konkrétního turnaje, tak je to samozřejmě super.

Reagovat
valloire

se nakonec shodnem reggie

Reagovat
Reggie

Reagovat
Reggie

Od 17:00 na ČT Sport finále MS 1970, tak jsem na Pelého teda zvědavej

Reagovat
valloire

Myslím si, že Italy těžce zesměšní. Je to Pelé.

Reagovat
valloire

Tak gol a dvě asistence. Takhle se to dělá Reggie....

Reagovat
Reggie

Statistiky super, ale hlavně mám teda několik poznatků k zápasu a celkově fotbalu té doby. Ale ano, hodnotím jenom podle tohoto zápasu .

Začnu u Pelého... On teda hrál čistě hrot? Protože se skoro nezapojil do hry krom těch gólovek, tak mi to aspoň přišlo nebo ho často sundali . Já ho nikdy celý zápas hrát neviděl, tak jsem si ho představoval jako třeba Maradonu, prostě takovou "10". Nutno říct, že u těch 3 gólů to sehrál super, ale přišel mi lepší ve hře hlavou než nohama. Kopal dva přímáky a oba snad kopal na rugbyovy háčko, to jsem dlouho neviděl. Musím ale dodat, že Rivellino tuším to kopl asi 3x stejně.

To už se dostávám k tomu zápasu a fotbalu... To nikdo v tý době neuměl kopnout technickej přímák nebo co? To bez prdele pokaždý! letělo 20 metrů! nad bránu. To i CR občas kopne líp

Co se týče terénu, tak mi nepřišel tak hroznej, ale ty záběry jsou strašně starý samozřejmě. Ale všichni v jednom kuse leželi na zemi a to bylo finále MS. To mě teda strašně zklamalo. Fotbal byl naprosto pěší (opakuju, že jsem celý zápas týhle doby viděl poprvé, tak to ber s klidem), chodili si tam a zpátky, jak se jim zachtělo. Absolutně žádný napadání, ale absolutně žádný! Italové tečou o jeden nebo dva góly a dívají se na Brazilce, jak v chůzi jdou zase k jejich bráně? Byla tam vůbec nějaká taktika v tý době? Já osobně nejsem příznivec přetaktizovanýho fotbalu, to ani náhodou, ale tohle mě vážně dost překvapilo. O malé domů se ani nebavím, i když to bylo ještě v Itálii 1990, možná i později, kde to finále bylo o hovně, to jsem viděl pár dní zpět. Toto finále oproti tomu bylo fajn.

Hrozně mě bavil rozhodčí . Jak vždycky odháněl ten lékařskej tým, když viděl, že to není potřeba. A bylo mu u prdele, že tam leží zrovna Pelé. Prostě mu nic nebylo, tak se jelo dál. Pecka!

Když jsem viděl jméno Mario Zagallo, tak jsem si vzpomněl, že to jméno znám. Tehdy je údajně trénoval v 38 letech . Co já vím, tak je snad trénoval i ve Francii 98? Nebo někde, prostě to jméno znám, to mě potěšilo. Z hráčů mi ještě něco říkal Carlos Alberto (to je jasný, ale měl jsem ho za stopera ), ten byl fakt skvělěj a Gianni Rivera, ale vůbec bych si ho nedokázal nějak spojit ani s pozicí ani s roky kdy hrál, stejně jako Alberto.

V zápase se mi líbil kromě Alberta nejvíc Rivellino - úžasný klamání a kličky, Facchetti - vybornej obránce, Mazzola - o parník nejlepší Ital a nejlepší Gérson - to byl jinej pán a fotbalista podle mýho gusta!!!

Reagovat
valloire

Pelé hrál někdy hrot, to víc, někdy se stahoval jako Messi, podle situace a soupeře. V zápase s náma hrál staženěji, s Italama cítil, že je potřeba bejt v útoku a režii hry nechal Gersonovi. Primárně byl samozřejmě útočník. Ty přímáky v tom finále dost lítali, to jo Ale to byla spíš náhoda. Tady máš na MS 1970, jak se to kope.

https://www.youtube.com/watch?v=pHVH1Qviid8 ..... Rivelino

https://www.youtube.com/watch?v=16Id9KLg0Qk ......Pelé

Fotbal v tý době byl o něco rychlejší než na tomhle MS, kvůli tý nadmořský výšce se tam pro tehdejší hráče nedalo hrát nějak v tempu. Tam bylo naopak potřeba šetřit síly. Dneska to je samozřejmě jiný, jsou na to speciální tréninkový postupy. Takovej ale ten fotbal dřív byl, píšu to furt. Okolo půlky pěší, ale pak se kolem vápna zrychlí na dnešní úroveň. Napadání taky moc nebylo, to přišlo později s totálním fotbalem Holandska.

Taktika teda byla a to kurevská. Italové se svým catenacciem narazili na kreativitu Brazilců. Neviděl jsi, že Burgnich hlídal Jairzinha a ten druhej stoper Pelého? Pak se prohodili, protože Pelé ho přehrával. Pelého si vidět v akci tolik nemohl, protože on na sebe vázal kromě osobního strážce dalšího Itala a uvolňoval tak prostor právě Rivelinovi nebo Albertovi a Tostaovi. Doporučuji si pustit zápas s náma, tam je v akci celkem dost. To je rozdíl od Messiho, ten je celkem předvídatelnej co asi bude hrát a kde se bude pohybovat, kam nahrává. Otrávíš mu to, uděláš něco, co mu překazí naučený věci a je po něm. Viz repre a některý důležitý zápasy v LM. U Pelého jsi nikdy nemohl vědět, co bude hrát a kde bude a kam bude hlavně přihrávat, on se řídil podle soupeře a vycítil jeho slabý místa. Někdy se jen tak flákal, uspal soupeře, pak vzal míč, obešel 5 hráčů a rozhodl zápas.

Jo, Zagalo trénoval i v 98. Je to on. Carlos Alberto byl kapitán a prototyp brazilskýho útočnýho beka. Rivera měl GB, ale ten tupej italskej trenda ho nestavěl, protože catenaccio a stavěl Rivu, což byl teda taky skvělej hráč a klidně by mohli hrát spolu, ale to by pro toho vosla bylo moc ofenzivní. Navíc by se prej pletl s Mazzolou. Zagalo byl teda jinej kanon. Říkalo se, že Pelé nemůže hrát spolu s Tostaem, že oba mají podobnej styl a pletli by se. On to smetl ze stolu a spolehl se na jejich přirozenou inteligenci si vyhovět a spolupracovat.

Rivelino byl boží, kvli němu a Zicovi fandím Brazíli. Nikdy nezapomenu, jak napálil míč z trestňáku protihráči do kebule a toho odnesli na nosítkách. Větší bomby měl snad jenmo Roberto Carlos. No a Gerson s dnešní fyzičkou by se prosadil i dneska, skvělý čtení hry a pasy mající oči. Pusť si těch zápasů víc, odmysli si pěší tempo a sleduj nápady a techniku. Fyzičku nadrtíš vždycky, myšlení ne. Z tohohle MS je to nejlepší anglicky, tenhle zápas komentovanej česky je takovej mdlej, atmosféra nikde. V angličtině je to skvělý.

https://youtu.be/GomTORLZcWw?t=5256 ....4-1

Reagovat
Reggie

Sorry, ale že jeden stoper hlídá jednoho útočníka a druhý hlídá druhýho a prohodí se, když jeden druhýho nestíhá nepovažuju za taktiku. To jsme veděli i v mladších žácích a to s taktikou nemá nic společnýho. Messi je předvídatelnej možná proto, že ty týmy mají naučený nějaký akce a situace, což tenkrát nebylo potřeba. Jak říkáš, došli k vápnu a pak to prostě nějak zkusili a buď a nebo, to nijak neznevažuju, ale je to tak. To tam bylo vidět furt dokola. Tam bránila snad jenom obrana, dejme tomu Italové s catenacciem. Ale vidím teda dost velkej rozdíl v tom, že stoper hlídá útočníka a nebo má Messi osobního strážce a ještě ho někdo zdvojuje, dost často ztrojuje . Dneska je to přetaktizovaný jak blázen. A to je Messi jeden z mála, kterej i v týhle době dokáže vzít míč, vymotat 3 frajery a pověsit to. Ale to je jedno, to fakt nemá smysl porovnávat. Bylo zajímavý to vidět. Když bude někdy hodně času a chuť, tak zkusím další.

Reagovat
valloire

Tak tys to napsal tak, jakože tam nikdo nikoho nehlídal nebo co. Spíš jsem to psal na tenhle konkrétní zápas, kdo co a koho. Brazilci hodně improvizovali, protože to byli samý skvělý hráči. Některý věci naučený taky měli, jako třeba přihrávku Pelé pustí na dalšího, rozběhne se a dostane ji zpátky. Narážečka na třetího. To tenkrát byla novinka třeba. pelé a jiní byli často taky ztrojeni, to je stejný. Říkals že se tam dost váleli, ale patrně sis nevšiml, že to byli dost ostrý zákroky, po kterých by se dneska i červenalo. To jak tam na půli sejmuli Pelého, udělat to Marcelo nebo Sergio Messimu, tak se v Barceloně poserou.

Reagovat
Reggie

Tak jsem to nemyslel, je jasný, že se navzájem hlídali. Ale že by tam hrála nějakou velkou roli taktika, tak to ani náhodou. Ale já jsem jedině rád, teď je to o běhání a ne tolik o fotbalovosti a volnosti. Což mě dost sere, ale co s tím... A neříkám, že neměli naučený akce, ale že soupeř ty akce logicky neměl načtený, když nebyly videa atd., to je snad jasný, ne?

Že se váleli jsem myslel tak, že ten trávník stál za hovno nebo čím to bylo a ne tím, že by simulovali, to jsi nepochopil. Ten rozhodčí byl celkově dost benevolentní. To na půlce na Pelého jasná redka, ale nechal to být . Odehnal zdravotníky, protože mu nic nebylo a jelo se dál, to se dneska rozhodně nevidí, to bylo hustý. A mimochodem pan bezmozek sundal Messiho daleko hůř například při manitě na Campu, jak ho před tím vyškolil a ten chudák za ním běžel kus s jediným záměrem - zranit ho. A pak to zkoušel ještě jednou, jak měl Messi v hubě ten tampón a dával 2 fíky a ten druhej na 2-3 na Bernabeu, za oba dostal správně redku. To si určitě pamatuješ.

Reagovat
valloire

S tim videem jsi na omylu...V tý době video bylo a připravovalo se na soupeře. Jenom ne s tolika zápasů, ale třeba sestříhaný akce měli. To vím. Je faktem ale, že Brazílie nás překvapila a to by se dneska nestalo.

Tenkrát se skoro nesimulovalo a zároveň ale ti hráči jak jsi mohl vidět, nebyli tolik chránění. Na Pelého jasná redka.

Přetaktizovanej fotbal se datuje tak od 80. let. Mně se dnešní bezmozkovej fotbal moc nelíbí, hlavně ten tupej anglickej. Ale ten se mi nelíbil nikdy. Ještě že ta španělská liga je technická, to dřív taky nebylo.

Jo, tenkrát s Messim jsme byli frustrovaný, ale byla to kurva válka...

Reagovat
Reggie

No jak jsem včera koukal, tak to bylo jakoby překomentovaný Čapkem a byl tam s ním Karol Dobiáš. A ten říkal, že Masopust a Adamec (toho neznám) na MS v Anglii nakázali spoluhráčům, aby vůbec nechodili do Pelého, protože je zraněnej. Prej byl po tom MS uraženej, že tam do něj chodili a zranili ho nebo co. A 2 roky za repre nehrál.

Anglickej styl nesnáším, ale ty týmy už jsou trochu lepší, jak jsou tam hráči z celýho světa, jinak mě to taky nebaví.

Válka to byla jednoznačně a za tohle měl dostat Ramos kurva stopku, jestli dostal nevím, možná za ty strkanice pak? To byl totální hnus ten faul.

Reagovat
valloire

Lehce tě to upřesním, od toho tu jsem jako expert. Ale překvapuje mě, že to nevíš....Ty neznáš Adamce? To je s Rossim a Messim jedinej hráč, kterej vytřelil Brazílii hattrick. Reggie, vole, to je vážná neznalost hele... Masopust nechodil do Pelého ne v Anglii na MS, ale v Chile. V Anglii jsme nehráli. Pelé chtěl s repre skončit po MS v Anglii 66, protože ho tam strašně rozkopali Bulhaři s Maďarama za přihlížení sudích. Jeho nohy byla jedna modřina a i tak odolnej tehdejší hráč, jakože samozřejmě byli odolnější než dneska, to nerozchodil. A to byl takhle zlikvidovanej tehdejší nejlepší hráč světa. Dneska nemyslitelný.

Ramos dostal stopku...

Reagovat
valloire

A k tomu Chile...Pelé se v průběhu zápasu s náma zranil a jelikož se tenkrát nemohlo střídat, tak statoval na křídle. Naši ho neatakovali a nechali ho zpracovat míč a přihrát. Pelé jim za to pak pořád děkoval. Bylo to gesto fair play. Pluskal myslím byl pak díky tomu v šatně v Anglii za Pelém, kam jinak nikoho nepustili. proto se to ví o těch jeho nohách.

Reagovat
Reggie

Mimochodem... Není trochu rozdíl, jestli proti Pelému spousta z protihráčů (na MS) nastoupila třeba jednou a prakticky nevěděli/neviděli, jak hraje? Oproti Messimu, kterýho sledujou přes 10 let, je milión videií, statistik a kokotinek. To přece nemůžeš absolutně srovnávat.

Reagovat
Reggie

A sečteno podtrženo - je nesmysl srovnávat hráče mezi dekádami, to co hráli tihle hráči je úplně jinej sport. Oni za to nemůžou, stejně jako nemůžou ti dnešní za dnešní fotbal. Z toho jednoho zápasu soudím to, že dneska je fotbal o hodně, ale opravdu hodně těžší (logicky). Ale to samozřejmě neznamená, že tehdejší hráči by v dnešních podmínkách a s dnešním tréninkem nebyli taky nejlepší, to se nedá posoudit prostě.

Reagovat
valloire

Viz závěr předchozího. Porovnávám schopnost se prosadit v aktuální době, myšlenku, talent. Schopnost hrát pod tlakem. To se dá. Dneska musíš taky připočíst rychlejší trávník, lehčí míče, kopačky.

Reagovat
cristiano.K.

dávám ti palec za trpelivost

Reagovat
Reggie

Dík

Reagovat
valloire

dík

Reagovat
uff

Reagovat
uff

Reagovat
el Principito

Ronaldo vyhrál 2 x pohár UEFA?? ... dneska nejseš nějak ve formě historiku ... vyhrál PVP s Barcelonou a Pohár UEFA s Interem

Reagovat
valloire

to je to oč tu neběží, běží o to, že v tu dobu asi nemohl hrát LM

Reagovat
el Principito

ty vole, ty si všechno zdůvodníš tak aby ti to vždycky vyhovovalo

Reagovat
valloire

no a není to pravda?

Reagovat
Pharrell

bohužel je

Reagovat
DelPiero137

Tou dobou bol pohar UEFA velmi, velmi kvalitna sutaz. Prakticky tam isli 2,3 tymi ligy. Kvalita na urovni LM, kor v tych casoch.

Reagovat
valloire

tak, aspoň někdo to ví

Reagovat
el Principito

říkám někde že to tak není?

Reagovat
pantondavo

No, možná tak ty a nová generace, ale ti, kdo zažili a hltali tu klasickou Brazílii určitě ne. Teda samozřejmě drtivá většina, někdo se možná najde.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
anonym

Pro Ronalda hovoří ve prospěch výkony na šampionátech, ale taky lepší tým a trenér. Aby se mohl řadit na úroveň Messiho, tak by mu koleno muselo vydržet přecejen o něco déle.

Reagovat
pantondavo

Zas lepsi trener To je takova chujovina, uz se to fakt odnaucte.

Reagovat
valloire

Reagovat
Rox

Reagovat
Al Capone

Čemu se tlemíš?

Reagovat
valloire

tutová jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo byl fenomén, ale za mě nebyl na takovém levelu jako je CR7 s Messim.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe je Fenomeno celkově nad CR7 s Messim?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
cristiano.K.

to určitě ne. Spíš se můžeme bavit o tom, co by dosáhl, kdyby nebyl Ronaldo tolik problémů se zraněníma.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Pharrell

Slavné Brazil. “R” nejznámější a neslavnější útok Kanárků v historii.

Alá článek na “způsob” francouzského útočného tria : ZZ,Henry,Trézéguet,..

Reagovat
pantondavo

Pěknej článek, krásný vzpomínky, Ronaldovy a Ronaldinhovy pohyby, to je něco nádhernýho, byť dokážu uznat, že Messi je fotbalově výše než CR, tak na Phenomena u mě nikdo nemá, dneska už ten fotbal prostě nemá to kouzlo, jak když jsme ho sledovali jak děcka

Reagovat
Pharrell

Reagovat
PH8

Taky mi to tak přijde, ale připisuju to tomu, že jsem prostě starej.

Reagovat
valloire

Reagovat
Al Capone

Jinak Ronaldova sláva uvadala až po roku 2005 (zajímavý, že Ronaldinho po MS 2006 šel neskutečně dolů a na vrcholu vydržel 2 roky). Přeci jen v Realu vyhrál ligu, stal se nejlepším střelcem ligy.

Reagovat
Pharrell

Ronaldo má s Realem i titul ze sezóny 06/07 ne?

Tehda na podzim něčo v lize odehrál , pak myslím v lednu odešel do Milána.

Kdyby do AC přišel před s.2006/07 teoreticky mohl “konečně” vyhrát LM.

Reagovat
Al Capone

Jo něco odehrál a dal pár gólů, ale v té době už za Real válel Ruud.

Tak on by ten titul v LM z AC měl kdyby nehrál LM na podzim za Real.

Ale je zajímavý jak málo má titulů z domácích lig. Aspoň teda co se týče Evropy má jen opravdu 2x la ligu.

Reagovat
Pharrell

Jj velká škoda těch titulů (ligové i LM) , obzvlášťě v LM jsem mu titul fakt moc přál.

Když kdysi vyhrál PVP i Pohár UEFA , tak do třetice mohl mít i LM

Reagovat
Al Capone

To je pravda. Ale repre kariéra je neskutečná. 2x MS, 2X Copa, 1x stříbro na Copě a na MS.

Reagovat
Pharrell

Copu América? Kdy? 97’ a 99’ že?

Kdyby se nezhroutil ve finále ve Francii , tak mohl mít dokonce i 3xMS.

Reagovat
Al Capone

Tuším, že ano, ale jistý si nejsem.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Al Capone?

V.Luxemburgo (co kdysi trénoval Real nebo Santos) dokonce vedl i repre Brazílie?

Fakt je trénoval?

Reagovat
Al Capone

Tak to nevim jestli trenoval i Brazilskou repre, ale jak trenoval Real si pamatuji. Nedavno jsem cetl clanek kde R.Carlos rikal jak ho hraci prakticky vystipali jelikoz po nich chtel disciplinu.

Reagovat
Pharrell

To si pamatuji nějak r. 2005,2006 tehdy..

Ale byl tam krátce jak končil v Realu potom byl chvíli byl nějaký asistent místo něho (myslím že jo , krátkou přechod.dobu).

A pak přišel Fabio Capello a další titul pro Real.

Reagovat
Pharrell

**znovu do Realu přišel F.Capello

Reagovat
Pharrell

**potom tam chvíli byl

Reagovat
Al Capone

Takovy Camacho tam byl snad jen 14 dni jo na ten titul pod Capellem vzpominam snad nejradsi. Tolik infarktovych zapasu kdy se otacelo na posledni chvili. A z predposledniho kola mam doted husinu, kdy Barca par minut pred koncem vedla a my prohravali..

Reagovat
smazaný uživatel

trénoval, možná že i víckrát

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pharrell

Ronnie

V současnosti majitel Real Valladolid , prvoligový klub LaLigy. Kteří pravidelně hrají zápasy proti jeho ex klubům - Realu Madrid,Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda útok Interu v jednu dobu Vieri, Ronaldo, Recoba... ty kráso... škoda, že dva z nich náchylní ke zranění a jeden jihoamerickej labil, ale tohle dát na hřiště, tak se jako hráč soupeře dost bojim, protože na vrcholu v podstatě nebránitelní hráči i pro takticky vyspělé italské kluby

Reagovat
Pharrell

njn to je fakt je to obrovská škoda..

ale zase si vem o pár později v Interu útok : Ibrahimović/Adriano/Crespo/J.Cruz/ nebo po téhle éře tam byli Balotelli/Eto’o/D.Milito nebo i Goran Panděv ..

to byli taky strašně silné útoky

Reagovat
fabec1222

Nejlepší sambu předvedl Rivaldo u rohového praporku

Reagovat
Pharrell

To bylo s Tureckem 2002?

Reagovat
Kily

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Pharrell

slavný asijský Mundial

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ten frajer s praporkem na to koukal celou dobu

Reagovat
Pharrell

jn

Reagovat
Mass

Na tom mistrovství byli neskutečně špatný rozhodčí. Ale hlavní bylo to, že byli hodně diverzní. Get woke, go broke.

Reagovat
Al Capone

Mě je trapně za něho samotného.

Reagovat
Puskas

Neymar se musí ještě hodně učit.

Reagovat
Pharrell

Ano

A asi to nezvládne

Reagovat
j_mrazik

U Rivalda si pamatuju hlavně tohle a pak ty jeho nůžky.

Reagovat
Pharrell

Nůžky?

V sezóně 98/99 dal překrásný v LM proti Man.Utd.

Reagovat
Kily

v posledním ligovém kole proti Valencii, v poslední minutě zachránil Barceloně alespoň trochu sezonu a zajistil jí v přímém souboji LM

Reagovat
Pharrell

Jj taky nádherný gól.

Nebyla to náhodou sezóna 1999/2000? Kdy titul vyhrálo Deportivo La Coruña.

Reagovat
Kily

to už nevím, vím, že jsem po těch nůžkách tehdy prokopl křeslo

Reagovat
Pharrell

prokopl?

plně tě chápu

já fandit Valencii tak po tom gólu rozmlátím i TV :D:P

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel jsi je napodobit, jo?

Reagovat
Kily

ne

Reagovat
Reggie

Reagovat
Lacko_Boh

za Barcu ci FC Bunyodkor ?

Reagovat
Pharrell

Barca

Reagovat
pantondavo

Z ty udalosti se ucili Busquets, Alba a Suarez, to video se promita kazdymu novymu hraci v Barce.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=YPZVct6muuQ příště drž hubu a snad se ani nevyjadřuj, ušetříš si 20 minut, než to na tý klávesnici vůbec napíšeš

Reagovat
pantondavo

A na tom, co jsem napsal to meni co presne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zameť si před vlastním prahem, než se začneš projevovat, vopičko.

Reagovat
pantondavo

A na tom, co jsem napsal to meni co presne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, kokotem budeš nafurt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máš nový přírustek do rodiny. gratulka

Reagovat
icka

A na tom, co napsal to meni co presne?

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prostě ty vaše nádhery hrajou divadlo jako ti vocasové z Madridu

Reagovat
TheTopFootbaler

Ban?

Reagovat
Reggie

Hlavně že největšího simulanta v historii tady vynášíte do nebe, pokrytci

Reagovat
pantondavo

Ja jsem Suareze nikdy nikam nevynasel, natoz do nebe.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
pantondavo

Zas ti sestricka zapomnela zamknout dvirka na kleci?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, mám trojciferný IQ, narozdíl od tvejch 20 bodů, tak to zvládnu sám

Reagovat
smazaný uživatel

Odemknout si* aby to tvoje maličkost pochopila.

Reagovat
pantondavo

Ses dobrej, mama musi bejt pysna

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, tvoje si rozhodně nestěžuje

Reagovat
pantondavo

Hmmm, jako potvrzeni toho, ze je ti 12 dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Tys začal s mámou tak nevim, jestli seš fakt takovej vydřenec, nebo to jenom hraješ. Těžko říct

Reagovat
pantondavo

Cekal bych, ze clovek s trojcifernym IQ na to prijde

Reagovat
smazaný uživatel

Nic hele, jedu za tvojí mámou, mám od tebe pozdravovat?

Reagovat
pantondavo

Jo, pozdravuj tatu prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Tě možná tak nechá vyčistit boty... nic jiného bys stejně nesvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechala mě i něco víc, ale tys tam prej minule dělal rohožku

Reagovat
smazaný uživatel

On je narozdíl od tebe alespoň v plusu.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
pingla

000?

Reagovat
technecium

Proč k tomu hraje zrovna Keine lust?

Reagovat
smazaný uživatel

Barbie girl by tomu slušelo víc, není-liž pravda

Reagovat
Generalní Gladiator

Největší simulantská kreatura a zakladatel novodobýho trendu, snažil se ho dohnat robben, no povedlo se to až neymarovi.

Reagovat
technecium

JAsná věc

Reagovat
Reggie

Reagovat
pantondavo

Největší simulantská kreatura a zakladatel novodobýho trendu je Suarez.

Reagovat
drussbarb

Pane profesore, pana CR7 jste hrubé podcenil

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Barcelona ho zkazila.

Reagovat
uff

Ktorého? Však tam boli všetci traja. Tu je vidieť tú legendárnosť Barcy

Reagovat
valloire

Rivalda

Reagovat
uff

Všetci traja v nej hrali skvelo.

Reagovat
Generalní Gladiator

Mohl překonat Pelého, brazilské týmy 94-06 měli všechny na zlato.Nejlepší devítka o parník jakou jsem kdy viděl, kéž by se vyskytl ještě jednou..

Reagovat
Pharrell

přesně tak tehdy měli neskutečnou fazónu..

Mundialy : 94’,zlato - 98’,stříbro - 2002,zlato - 2006,ČF

Reagovat
Generalní Gladiator

Konfederační pohár 2005, Adriano,další děsivá devítka,rok nebo dva co byl na vrcholu působil skoro tak dominantně jako R9..

Reagovat
Pharrell

Adriano? Ten na vrcholu snad nikdy nebyl.

Spíše měl takové záblesky vrcholové formy.

Reagovat
Al Capone

To ne, ale měl na to.

Reagovat
Pharrell

Měl na to

Bohužel ta jeho hlava

Reagovat
Greny

Adrana bych s devítkou nespojoval

Reagovat
Generalní Gladiator

Co hrál v Parmě co a pak v interu? On mi přijde jako ideální 9, ale už si nepamatuju,jestli se kvůli někomu přizpůsoboval..

Reagovat
Reggie

Myslel asi narážku na fotku s kalachem nebo co to měl ožil

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nevim jestli myslíš zbraň nebo Kachu Kaladzeho, ale ten mi tam moc nesedí a navíc Rossoneri

Reagovat
Pharrell

Kaladze? Toho jsem měl moc rád v AC Milán.

Nejlepší gruzínský fotbalista historie.

Reagovat
smazaný uživatel

On hrál v Dynamu Kyjev, tak je možný, že skautovali milánští Ševčenka a Kaladze je taky zaujal. Já si zrovna jeho moc nepamatuju, měl taky tuhou konkurenci, ale odehrál toho dost za těch skoro 10 let... o něm vim, že mu tenkrát snad unesli v Gruzii bratra, ale vůbec nevim, jak to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaladze tak na toho jsem už úplně zapomenl

Reagovat
Generalní Gladiator

Jo takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Adriana je obrovská škoda, ten skutečně mohl být druhým Ronaldem, fyzicky byl možná ještě lepší.

Jinak nejlepší útok podle mě Brazílie měla před MS 98 Ronaldo ve dvojici Romáriem, neskutečně spolu řádili, ale Romário nakonec kvůli zranění nebyl povolaný.

Reagovat
Jolly Roger

Já jsem měl Romária ještě raději než tyhle 3R. Romário mohl být na MS 1998 i 2002. Tehdy měl k nominaci blíž než odepisovaný Ronaldo. Ale ten se na MS probudil a vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Romário to tam sázel v brazilské lize ještě ve 40 před MS 2006

Reagovat
Jolly Roger

Jo, i tehdy jsem doufal, že ho na MS uvidím, ale tam to bylo našlapaný - Ronaldo, Adriano, Robinho a Fred. Ronaldo tam byl už tlustej jak Mynářovo prase, Romário i dnes vypadá skvěle, je štíhlejší než v době své slávy.

Reagovat
Pharrell

Nejhorší útok Brazílie podle mě jednoznačně na MS v Africe : Robinho/Luís Fabiano/Grafite/,,.. a pod nimi podhrot Kaká

Reagovat
Jolly Roger

Ještě tam byl Nilmar, ale ani si nepamatuju, jestli nastoupil. Ještě slabší byl útok na MS v Brazílii. Když se zranil Neymar, tak tam byl Fred, Jo, Hulk, Bernard a Willian. Všichni totálně z formy.

Reagovat
Pharrell

jj byl tam Nilmar.. ten tehdy už byl ve Villarreal nebo stále Lyon?

jj pak na dalším domácím brazilském MS měli taky otrešnej hroznej útok , ale ani jsem je tam nebral úplně za nejhorší v útoku , hlavně kvůli Neymarovi ne (ten jim tam udělal pár kanadských bodů)...

Reagovat
Pharrell

jo a Nilmar a i Grafite si zahráli na africkém MS..

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale jak píše Jolly Roger, pak to bylo ještě slabší vyjma Neymara

Robinho nebyl nikdy vyloženě TOP, ale kariéra slušná a dovednosti rovněž, Luís Fabiano a Grafite nebyli Ronaldo ani Pelé, ale byli kvalitní a když takový hráč má formu, také dobré

ale MS 2014 bída, Hulk Fred Jo byli všichni za zenitem, jakože lepší časy už měli dřív a ten tlak nezvládli, Fred možná v Lyonu ne brazilské lize a Hulk za Porto, ale v repre kolem roku 2014 těžko... Bernard se pak nějak vytratil, zpočátku tam byl nějaký hype, ale málo, málo, zoufale málo...

Reagovat
Jolly Roger

Luis Fabiano měl v repre výborné statistiky a Robinho byl svého času pokládán za nového Pelého, podle mě to byl obrovský, ale promarněný talent. Ta Dungova základní sestava Júlio César - Maicon, Lúcio, Juan, Michel Bastos - Kaká, Gilberto Silva, Felipe Melo, Elano - Robinho, Luis Fabiano

nebyla vůbec marná, ale neměl silnou lavičku. Dunga byl jako Brückner a sázel na 12 hráčů. Pak se tam zranil Elano a neměl adekvátní náhradu. Tehdy se mu vyčítalo, že nevzal Ronaldinha, mladého Neymara a myslím i Adriana. Podle mě oprávněně. Viděl jsem ten tým rok před MS s Ronaldinhem a Adrianem a byl to válec. Dungův tým považuji za mnohem lepší než Scolariho v Brazílii. Tam to byla tragédie, styl všechno na Neymara a když se zranil, bylo to marné. Navíc se úplně psychicky složili, což byla Scolariho chyba. Dunga byl podle mě mnohem lepší kouč, i když hrál dost defenzivně.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ses podívat, jak se v ideálním případě využívají pomlčky a čárky.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
fenixLFC

takze ich v podstate dokazali zastavit len francuzi...

Reagovat
Pharrell

jj MS 98 domácí 0:3 a v Německu 2006 0:1 (ten zápas si neskutečně super dával Zizou proti Ronaldovi,Robinho,Dinho,Kaká a další)..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je zvláštní u Zidaneho, že jevlastně unikát – ukončil klubovou kariéru a pak v závěru kariéry zahrál MS a jeho poslední zápas... skončil jak skončil... hrozně EPIC závěr, ať už to člověk vnímá jako fanda neutrální, příznivec FRA nebo příznivec ITA a je to EPIC vlastně i pro člověka, kterého fotbal nijak zvlášť nezajímá

Reagovat
Y.N.W.A

Bohužel po Ronaldovi uz Brazilie pořádnou devítku nikdy neměla

Reagovat
smazaný uživatel

Není ta kariéra Rivalda na výsluní nějak krátká na to, že to byl ročník 1972?

Reagovat
Pharrell

Na vrcholu byl krátce , ještě kratší (vrcholově) jí měl Ronaldinho.

Nejdéle z tria si jí na vrcholu dokázal udržet jen Ronaldo Nazário (i přes ty jeho problémy - zranění,nadváhy,poklesy formy atd.).

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, je možné, že byl limitovanej také tim, že Barcelona před a kolem roku 2000 nebyla moc silná ve srovnání s dneškem a silná Valencia a Deportivo La Coruňa ho možná limitovali, i když TOP hráč se musí prosadit tak jako tak

Reagovat
Muffi

Tak krátká, byl rok v Deporu, kde zářil a pak 4 v Barce, kde po rozpačité 01/02 přidal skvělé MS.

On byl ze strašně chudých poměrů a podvýživa na něm byla znát i když byl v Barce. A tehdy ten fotbal taky vypadal jinak, kluby měly pár cizinců a legie Jihoameričanů byly novinkou, víceméně to začínalo, i když hráči z JA byli v Evropě už dřív. On přišel do Deporu ve 24 letech.

V Barce vyhrál tituly v 98 a 99 a v 99 zlatý míč ale bylo tam dost problémů. Van Gaal hrál docela bramboračku a tahal si tam neskutečné množství často průměrných Holanďanů a s nástupem prezident Gasparta šel klub totálně do sraček, na čemž se podílel i on. Rozhádal se s van Gaalem, spory o to, zda má hra stát na něm nebo Figovi, když jeden dostal přidáno, druhý chtěl taky apod, což nakonec skončilo Figovým odchodem a nová Barca postavená hlavně kolem něj s řadou posil (Overmars, Petit, Alfonso Perez, Gerard Lopez, Dutruel, Saviola, Christanval, Rochemback, Patrick Aderson, Bonano, Coco za 2 roky) totálně vybouchla. Výše zmíněné nůžky s Valencií(hattrick při výhře 3:2) byly dost slabá náplast. Vedení se to rozhodlo vyřešit návratem van Gaala, což byl Rivaldův konec v klubu, jenže nikdo za něj nechtěl zaplatit, už mu bylo 30, takže odešel zadarmo do AC, kde ho ale vzali jen kvůli jménu, herně ho nepotřebovali. A ve 32 s jeho povahou a 2 roky na lavičce už to na top fotbal v Evropě nebylo.

Reagovat
Xavi

Ale s Van Gaalem to byl spor, že ho začal dávat na levé křídlo a on chtěl hrát podhrot.

Reagovat
20fredy20

OT najviac na koronavirus utrpia takéto zbytočne povolania a taki co maju vela penazi. Normálne pracujuci ľudia sa nemusia nicoho bat.

https://www.cas.sk/clanok/973148/analytici-sa-s-predpovedami-pandemie-sekli-preco-sa-az-100-nasobne-mylili/

Urcite beru takito smejdi cez 3000 a absolutne zbytočni pre spoločnosť

Reagovat
Pharrell

Sorry ale tohle téma tady nepatří !

S tímhle si běž třeba na novinky.cz seznam.cz !

Reagovat
Lacko_Boh

suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mas blbe vykricniky

Reagovat
Pharrell

díky za opravu kolego

polepším se

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to nijak zvlášť nevadí, píšeš slušně a docela k věci, pamatuju-li se dobře. Kdyby ses na to chtěl náhodou někdy zaměřit, tak třeba pro editory Wikipedie je tohle:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:Typografick%C3%A9_rady

Tady to máš hezky shrnutý, jak se vlastně "má psát", co se interpunkce a tak týče. Jenom kdyby náhodou, jsou důležitější věci v životě

Reagovat
Pharrell

dík

jj mrknu se

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fakt, ono to potom strašně degraduje ten projev. To si rekneš, co je to za negramota..

Reagovat
Pharrell

ok

podívám se 100%

Reagovat
Pharrell

ty běž do prdele buzerante!!

a přestaň “stalkovat” psací “styly” lidí!!

Reagovat
valloire

jsme bumbali

Reagovat
Pharrell

***Manny

**kdyby si raději něco napsal o brazilském triu R

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TheMally11

Slavné české útočné duo KB coming soon

Reagovat
Pharrell

KB?

A to je kdo?

Reagovat
Y.N.W.A

Honza a Milda Karla Brucknera

Reagovat
Csaplárova past

Kdyz fanousek Brazilie srovna tehdejsi a soucasny tym, tak z toho musi byt nejen v depresi, ale taky totalne v prdeli. Italie by mohla taky vypravet. Jsem rad, ze jsem zazil fotbal v tom obdobi ....

Reagovat
Pharrell

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
cink

Ta Itálie která má dost mladý tým a neztratila ani bod v kvalifikaci?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Boli to géniálni hráči, pre mnohých talentovanejší ako Leo a CR. Neskutočná zábava, kt. dnes vo futbale chýba. Škoda, že im chýbal lepší prístup pretože na vrchoke boli krátko. Adriano ani nehovorím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Nejlepší z nich byl samozřejmě Ronaldinho. R9 se neskutečně přeceňuje, protože má na Youtube pár slušných kompilací. Jinak byl většinu zápasů nevýrazný podobně jako třeba Zidane. Ale tak stačí pár záblesků do kompilací a hned to z tebe udělá "nejlepší devítku všech dob"

Reagovat
Al Capone

Vyjmenuj jednu lepší čistokrevnou "9"

Reagovat
pantondavo

Jednoznacne Xavi

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hyper01

Reagovat
valloire

Reagovat
Puskas

di Stéfano.

Reagovat
technecium

Gerd Muller, Marco van Basten, Ferenc Puskas, na jejich úroveň se nikdy ani nepřiblížil.. Ze současných hráčů jsou na podobné úrovni Suaréz a Agüero třeba...

Reagovat
pantondavo

Zenthuras pls

Reagovat
technecium

Dušan pls

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Pharrell

Gerd Müller? Van Basten nebo Puskás? Omg ty vole ti snad nemyslíš vážně ne?

To byla úplně jiná doba jiné systémy hry fotbalu. To se nedá takhle srovnávat s Ronniem.

Reagovat
technecium

Tak když můžeme porovnávat někoho jako "Pelé" s Messim?

Reagovat
Pharrell

Kdo ho takhle porovnával ?

Už vím pamatuji si to byl ten CHONG s FrankieOL?

Jak se ti ty 2 hádali v článku o francouzském triu.

Reagovat
pantondavo

Tady s tebou vyjimecne souhlasim

Ne teda s tema hracema vyse, ale s nesmyslnym porovnavanim naproc historii.

Reagovat
Pharrell

jj je to zajímavé

v té diskuzi o Frantících se tam hádali o 106 - CHONG,valloire,Frankie a další..

tady zatím nic no

Reagovat
technecium

Valloire tu ještě nebyl, jen počkej

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Tak valloire s Pelem kopal na dvorku u babicky, ten se ho zastava ciste jako kamos.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nejsem úplně zastáncem srovnávání hráčů napříč historií, ale je dost podstatný rozdíl pokud je srovnává člověk jako valloire, který v té době fotbal skutečně sledoval a nebo jen pubertál jako technecium, který nepamatuje víc než deset let.

Reagovat
pantondavo

Ale porad to nic nemeni na tom, ze to srovnani nedava smysl.

Reagovat
technecium

Valloire sledoval leda tak svýho kačera na dvorku.

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

čemu se vole směješ? chceš válku jo?

Reagovat
patas92

Tak problém je, že ty neumíš pořádně posoudit ani současné hráče Takže se tvůj názor může brát v potaz, určitě by jim ale neměl nikdo řídit

Reagovat
Baronne

Jasná věc

Reagovat
valloire

já umím ale posoudit současné hráče, tebe sere že jsem Messiho posoudil co?

Reagovat
patas92

Jj, a taky si říkal, že Václav Pilař je lepší než Pedro a že to co umí Messi umí i Petržela

Reagovat
valloire

O Pilařovi nevim a Petržela s jeho solem proti Hradci to uměl taky.

Reagovat
valloire

a kromě toho, co řeknu já, to platí a nejede přes to žádnej vlak...žádnej

Reagovat
el Principito

Reagovat
el Principito

přesně, neumí posoudit ani současný hráče, který můžeš sledovat každý týden, ale podle něj umí posoudit hráče, který viděl tak na youtube ...

Reagovat
el Principito

sledoval ? to by mě zajímalo kde ??? ať sem kurva napíše ročník narození. valloire se narodil nekdě kolem 1970, takže žádný MS s Pelém sledovat nemohl že mu to furt žerete

Reagovat
valloire

v televizi

Reagovat
el Principito

to určitě to už jsem s tebou řešil ... a kolik ti bylo let při Pelého posledním MS 1970? ať si uděláme obrázek

Reagovat
valloire

Pamatuju si to přesně...Viktor zděšeně běží zpátky do brány, kam se pomalu snáší geniální střela Krále fotbalu z vlastní poloviny. Něco podobnýho na MS nikdo nikdy neviděl. Úplně přesně.

Reagovat
el Principito

no, nečekal jsem jinou odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Agüero ani Suarez neměli na peak Ronalda nikdy, ale jejich kariéra je poměrně pestrá a trvající roky, v tom je zase nelze zatracovat

ale jinak tradiční klubismus, objektivní nejsi ani náhodou a ani to tu nikdo od tebe neočekáváme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Par zablesku staci na jednoho z nej strelcu ms vsech dob no, povez mi vic o hracich, ktery jsou v tom zebricku a jejich par zablescich

Reagovat
technecium

MS není všechno. Nebo je snad Miroslav Klose nejlepší hráč všech dob?

Reagovat
pantondavo

No jedna z nejlepsich devitek jednoznacne je no. Messi mel taky jen par svetlych momentu, jinak se vezl s top tymem. Change my mind.

Reagovat
technecium

První věta: Ne

Druhá věta: Ne

Changed

Reagovat
pantondavo

Tyjo, fakt to funguje! Schvalne pro zkousku:

Messi > CR

Xavi >>> Zidane

Mamo, tato, jsem vyleceny!

Reagovat
technecium

Výborně, teď si budeme rozumět Chceš ještě v něčem přesvědčit?

Reagovat
pantondavo

V tom, ze to myslis vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

samozřejmě Dinho?

a to proč jako?

že byl na vrcholu asi tak 2-3.roky cca.

Reagovat
technecium

Jo, ale porovnávat jejich vrcholy to je jako mít Ronaldinhův vrchol v 8000 metrech a R9 v 3000

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Al Capone

Ale no tak, už se neztrapňuj..

Reagovat
technecium

Roky tu píšeš pohádky o nejlepší R9 a roky se ti všichni smějí. Neměl bys to spíš zvážit ty?

Reagovat
Al Capone

tohle skutečně píšeš zrovna ty? Opravdu?

Reagovat
technecium

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Nihilister

Reagovat
valloire

Reagovat
Pharrell

Hele Blaugrana nechci se fakt s tebou hádat.

Ale prostě v mých očích měl Ronnie lepší kariéru a pro mnoho lidí byl i lepším hráčem než R10.

Reagovat
technecium

Hele Merengue, nechci se fakt s tebou hádat.

Ale prostě v mých očích měl Dinho lepší kariéru a pro mnoho lidí byl i lepším hráčem než R9.

Reagovat
Pharrell

Tak to jo

Ronaldinho no

Reagovat
Hokaido

Ty jsi vážně dement.

Reagovat
technecium

Banujte za ty nesmyslný urážky omg

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
Baronne

Nesměj se tu jak čůrák furt

Reagovat
valloire

mam čemu, dlouho jsem se tady tak nepobavil

Reagovat
Baronne

Tak to máš ale velice smutnej život

Reagovat
valloire

ne nemam

Reagovat
Baronne

Je mi tě až skoro líto

Reagovat
valloire

Říkám že nemám. Čti to správně.

Reagovat
Baronne

Mrzí mě to, kéž bys měl lepší život

Reagovat
valloire

Reagovat
GabrielBatistuta

Tohle je fakt smutný.

Reagovat
Pharrell

Tak sem raději nechoď.

Reagovat
Bakary3

Jo, je to kripl, bohuzel pro nas vsechny tady.

Reagovat
technecium

Banujte za ty nesmyslný urážky omg

Reagovat
Bakary3

Vzdyt to je jen tvuj popis, slovem technecium te taky snad neurazim, ne?

Tak proc pak kriplem, tomu nerozumim.

Reagovat
technecium

1) Cituji pravidla pro komentáře "V komentářích platí zákaz používání vulgarit"

2) Význam slova kripl: (hanlivě) fyzicky zraněný nebo nemocný člověk, (vulgárně) nadávka

3) Nejsem fyzicky zraněný nebo nemocný člověk, použil jsi tedy vulgaritu

4) Měl bys být potrestán.

Reagovat
Bakary3

Ano, technicky bych ban zaslouzil.

Moralne ho podle me zaslouzis ty, protože sem chodíš jen psat nesmysly a provokovat, pak se tezko divit, ze te ja nebo nekdo jiny nazveme vyrazem odpovidajicim tvymu vystupovani tady.

Jde to pak povazovat za urazku?

Reagovat
technecium

Jasně že to jde považovat za urážku. Vražda je pořád vraždou i kdybys zabil někoho, kdo tě neuvěřitelně rozčiloval nebo provokoval.

Reagovat
Bakary3

Tak to se ti moc omlouvam za urážku a preju ti, abys tu dokazal vystupovat tak, aby te tu nikdo neurazel - hlavne z respektu k pravidlum, ale aby nekdo na ten hanlivy vyraz ve spojeni s tebou ani nepomyslel.

Reagovat
technecium

Reagovat
pantondavo

Tohle se resi banem pro oba, dostal jsem takhle se Zenthurasem jednou.

Reagovat
Pharrell

tak ho nahlaš ne? ať mu admini dají BAN!

Reagovat
Bakary3

Proc? Nikoho bonzovat nepotrebuju, ikdyz cist jeho nesmysly me nebavi.

Ale co, svym kretenstvim dela ostudu jen sobe.

Reagovat
technecium

Samozřejmě, že nedělám. Přijde mi to jako fajn forma relaxace dělat si legraci z hloupějších lidí, kteří se vždycky chytí, třeba jako ty

Reagovat
Bakary3

Haha, tak to je smutny, jestli je tohle pro tebe forma relaxace

Reagovat
pantondavo

Jen skoda, ze se to temer vzdycky obrati a jako ten hloupej z toho vylezes ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho byl super a zábavnej fotbalista, ale

Peak Ronaldo > Peak Ronaldinho

Reagovat
valloire

Reagovat
Lamskej#RMCF

Technecium je z té jejich sqadry jednoznačně největší idiot, to se musí nechat

Reagovat
homeles8

100. pro Davida Beckhama

Reagovat
Pharrell

Becks s tímhle nemá moc společného

Možná jenom to že hrál s Ronaldem v Realu.

Reagovat
homeles8

Aha. Tak to mě mrzí.

Reagovat
Pharrell

Aha tos mě setřel

Raději napiš komentář o těch Brazilcích.

Reagovat
homeles8

Ne, já chci psát o Davidovi ♥

Reagovat
technecium

Má společnýho to, že je podobně jako R9 brutálně přeceňovaný a to jenom protože byl v "Galacticos"

Reagovat
homeles8

nikdo neuměl a do dneška neumí do míče kopnout líp než Beckham

Reagovat
technecium

Samozřejmě uměl a umí

Reagovat
homeles8

ne

Reagovat
technecium

I kopyto Henderson je na tom podobně jako Beckham

Reagovat
homeles8

nikdo

Reagovat
technecium

Leckdo

Reagovat
homeles8

Reagovat
Pharrell

Henderson?

Mám dost.

Reagovat
pantondavo

Ale no tak Tohle uz je fakt blby.

Reagovat
valloire

Reagovat
icemike

Reagovat
DelPiero137

Ty mas vazne dost

Reagovat
Pharrell

nikdo?

bylo a i je plno lepších hráčů

Reagovat
homeles8

ne

Reagovat
technecium

Reagovat
Al Capone

To ano, ale pořád to byl vynikající fotbalista i když na to jak byl slavný tak dobrý nebyl.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
homeles8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dr. Admess

Beckham patří mezi nejpřecěnovanější hráče vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Nekrm trolla.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeceňovaný není vyloženě ani jeden, ale Beckham v United byl lepší než Beckham!Real Madrid a Ronaldo v Interu a prvních dvou letech na Bernabeu také jinej než později.

Reagovat
r.mrazik

Má s tím hodně...tehdy měl vyhrát zlatý míč místo Rivalda

Reagovat
ZJEV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tady všichni řeší tyhle tři, ale nejlepší a nejsympatičtější Brazilec téhle nové éry je prostě Kaká.

https://wp-media.beliefnet.com/sites/218/2011/03/kaka-i-belong-to-jesus1.jpg

Epická fotka.

Reagovat
Pharrell

Ricky

To bylo po finále LM 2007 v Aténách? Je to tak viď?

Reagovat
Hokaido

Jop. A.C. tenkrát s Pirlem, Inzaghim, Kaká, Nestou, Maldinim, Gattusem, Seedorfem a tak. Neuvěřitelnej tým.

Na druhý straně Liverpool s Pennantem a Zendenem.

Reagovat
Pharrell

Joo no tehdy AC bylo skvělé.

V semifinále jak dali Man.U ani 1.zápas u nich nehráli špatně.

No LFC , i Kuyit tam byl nebo Crouch.

Reagovat
Hokaido

Teď na to semifinále zrovna koukám.

Tenhle gol:

https://youtu.be/DP7YLubvris?t=293

Dokonalost. ♥

Reagovat
Pharrell

Super gól Kaká jak udělal Heinzeho a i Evru.

Tehdy to byla přímá konfrontace Cristiano vs. Kaká o pár let byli spoluhráči.

Reagovat
patas92

Už nějaký fotbalový vědec zjistil, čeho přesně chtěl Evra dosáhnout, nebo je to pořád záhada?

Reagovat
Hokaido

Teď otevřu Reddit a ono je to dnes přesně třináct let od tohohle gólu.

Reagovat
Pharrell

Ano 2007

Utíká to strašně moc rychle ten rok Kaká vyhrál Zlatý míč.

Reagovat
cristiano.K.

ta debilita Evry je úžasná

Reagovat
Pharrell

*** Kuijt

Reagovat
smazaný uživatel

Zenden měl to nejlepší už za sebou, ale byl to dobrej hráč, ten Pennant mě děsí víc

Reagovat
homeles8

Dají se někde najít všechny celý zápasy AC z toho ročníku LM?

Reagovat
Pharrell

jj dají

zkus např. YouTube nebo oficiální stránky AC Milán či official website Champions League

Reagovat
homeles8

na youtube jsem to nenašel, ale zkusím ty stránky AC Milán

Reagovat
Pharrell

jj

je to official stránka tam by mělo být všechno o AC

Reagovat
homeles8

Ale ne celý zápasy

Reagovat
Pharrell

Sorry

Tak to už nvm , zkus se tady někoho zeptat.

Nebo prostě něco prohledej na internetu.

Reagovat
homeles8

jsi kretén

Reagovat
Pharrell

ty větší

lenple !

Reagovat
Pharrell

*větší

***lemple

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
ZJEV

chytrak jeden

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Anketa: vyberte naší nejhorší a nejlepší reprezentační sestavu (můžou se dávat pouze hráči co odehráli za repre kvalifikační utkání nebo utkání na některém šampionátu).

Best: Čech - Jankulovski, Miroslav Kadlec, Grygera - Nedvěd, Berger, Rosický, Poborský - Baroš, Koller, Schick

Nejhorší: Laštůvka - Čelůstka, Novák, Kalas - Krejčí, Vacek, Vaněk, Vácha- Fenin, Kozák, Bednář

Reagovat
PH8

Hodnotíš kvalitu hráče nebo výkony v reprezentaci? Nebo prostě jak bys to poskládal? A co trenéři?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitej poměr kvality hráče a jeho výkonů v repre. Rozestavení jsem tolik neřešil . Trenér by pro mě byl jasně “nejhorší” Jarolím s tím co tým pod nim v repre předváděl (ačkoli ho jinak považuju za kvalitního trenera). Naopak jako trenéra k top týmu bych nechal Brucknera.

Reagovat
smazaný uživatel

A-tým: Čech - Grygera, Ujfaluši, Kadlec, Jankulovski - Němec, Šmicer - Poborský, Rosický, Berger - Schick

B-tým: Drobný - Gebre, Řepka, Rozehnal, Kadlec - Galásek - Plašil, Horváth, Nedvěd - Koller, Baroš

Nejhorší nevím, nedám dohromady.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Hustý, Nedvěd v B týmu, Šmicer defenzivní záložník a Schick místo Kollera s Barošem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Uwe háže buly

Koller, asi 55 gólů v reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo , já ti nevím no, vem si, proste ten Schick jednou může být fakt jinde. Akorat nema ten svetovy tym za sebou.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Uwe háže buly

K te nejhorší sestavě, když porovnám Čelustku s Suchým nebo třeba Novakem, Rajnochem a Johanou tak na mě působí lepším dojmem. Stejně tak Vácha, pokud budu brát čistě hru v repre, tak měl tak 5 soutěžních zápasu, z toho 4 povedené.. Krejčí v repre pod Vrbou byl taky fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

“Krejčí pod Vrbou taky fajn” hlavně že se mu tady všichni neustále smáli, jako třeba proti Nizozemsku, kdyz dal gol Sural, že Nizozemci se takticky pripravovali na Krejčího hodinkou v sauně a Vrba je zaskocil tim ze ho tam nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, vzdy me zamrazi u toho Surala.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stopera ještě Rozehnal u nejlepší.

Reagovat
lampas

Rivaldo byl extrémně nesympatický hráč, vždycky když jsem toho kripla viděl v televizi, tak jsem jí musel vypnout. Ronaldo a Ronaldinho, to byla jiná klasa.

Reagovat
PH8

Já si ten zápas Anglie - Brazílie 2002 pamatuju jak včera včetně detailů, jako že si Anglie jakožto domácí první zvolila bílou barvu dresů a Brazílie tak nemohla hrát ve svých žlutých. Strašně jsem to tenkrát Anglii přál, aby šla dál.

Jinak za mě byl tenkrát nejlepší hráč toho mistrovství Cafú, ale to jsem asi jediný na světě s tímto názorem

Reagovat
herbage

možná ještě Cafú by souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný určitě nebudeš, ofenzivní hvězdy jsou sice super, ale krajní bek s mnoha přednostmi do ofenzívy i defenzívy, pilující poctivě lajnu a hrající tři finále MS za sebou a potřetí ako kápo... to není vůbec hloupá volba přeci.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím teda, jestli to byl kapitán burcující nebo kapitán respektovaný, řekl bych, že to druhé je pravděpodobné, působil na mne vždycky uklidňujícím dojmem

Reagovat
Kongo

Stejně mně ale přijde, že nejlepší vzpomínky na fotbal a hráče jako takové má člověk z dětství, když začíná sledovat fotbal a jaks taks se v tom orientovat. První oblíbený tým, první oblíbený hráč,pamatny zápasy.

Reagovat
Kongo

Jediná nevýhoda dřívější doby byla ta, že veškeré informace jako přestupy, informace o hráčích nebo o zapasech člověk čerpal jen z hattricku.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Al Capone

To každopádně. Dříve byl pro mě fotbal všechno, zatímco teď mám už i jiné zájmy, problémy.. Ale vzpomínám na to rád. Nicméně i video mi radost z fotbalu kazí.

Reagovat
Kongo

Mně třeba utkvel v paměti zápas Real Madrid - Leverkusen, finále tuším 2002, tehdy to byl výborný zápas a v té době jsme fandil Realu, protože jsem měl v oblibě Raula. Hlavně bych řekl, že tenkrát jsem měl ten fotbal daleko více následovaný.

Reagovat
Kongo

Nikdy nezapomenu na ten dlouhý aut Carlose Raulovi do brejku :D

Reagovat
Pharrell

jj :D:P

ale v tom zápase udělal R.Carlos 2.asistence ne?

Tu 1. (si už zmiňoval na Raúla) , a pak ještě 2. na Zidana?

Zizou to ale nádherně trefil z voleje.

Reagovat
smazaný uživatel

zidane to dostal centrem z levé strany, takže je to velmi pravděpodobné že to byl RCarlos

Reagovat
pantondavo

Jo, to byl 100% Roberto Carlos.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
drussbarb

Mě to chytnulo ve 30, JAR + postup Interu Moua přes Barcelonu. A to si pamatuju MS Itálie 1990, s rodiči jsem se díval na chatě bez elektriky, na přenosné TV Silelis napájené autobaterií, pamatuju si Skuhravého

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Baronne

Tschabalala

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

To neplatí pouze pro fotbal ...

Reagovat
Mr.Mike

Ronaldo nejoblibenejsi hrac

Reagovat
Nikikrew

Rivaldo

To bol prvý hrac ktorého som v Barcelone miloval. Úžasný hrac. Tie nožničky proti Valencii mi ostanú navždy v pamäti

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS 2002 mam jeste stale zive vzpominky. Mozna vic, nez treba na sampionat z roku 2010. Ten turnaj mel uplne vsechno. Chyby rozhodcich, fakt hrozne taskarice to byly tehdy, uzasne vykony, neuvěřitelne goly, obrovske selhani favoritu, a taky největší sambu na zaver turnaje, kterou kdy fotbal mimo Brazilii zazil. Nejlip to komentoval asi Čapek: Kanarky vedlo ofenzivni trio R: Ronaldinho, Rivaldo, Ronaldo. Uzasna trojka. Scolarimu (mozna nekomu jinému, nevim), klobouk dolu za to, ze je dokazal sjednotit ve prospech tymu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Rivaldo je doteraz pre mňa možno úplne najobľúbenejší hráč. Neskutočne som ho hltal. Podľa mňa najlepší hráč MS 2002. On a Ronaldo sú pre mňa symbolmi futbalu. Hráči, ktorí mi vytvárali veľké emócie keď som na nich ako fagan pozeral.

Nemôžem si pomôcť, ale pre mňa sú Kristína či Messi hráči, ktorí sú mi absolútne voľní. Na C. Ronalda nie je a ani nikdy nebolo zábavné sa pozerať, ale uznávam ho ako výborného športovca. A Messi hrá pre mňa po celý čas v tíme, na ktorý sa nedokážem pozerať viac ako polčas. Zato keď si aj teraz pozerám Rivaldove či Ronaldove zostrihy z jednotlivých zápasov, neviem sa od toho odtrhnúť.

Reagovat
Pipo123

Na C Ronalda bolo skvelé pozerať keď hral v PL, neskutočná rýchlosť, do toho skvelá technika, brutálne priame kopy vedel kopnúť, po prestupe do Realu od svojej hry dosť ustúpil.

Btw mňa najviac bavil Ronaldinho, na ňom bolo vidieť ako ten futbal miluje, stále sa usmieval a bavil pri zápasoch

Reagovat
Pharrell

přesně

a když R10 byl nasranej :D:P tak to bylo vidět např. v zápase LM 2005 osmifinále Chelsea-Barca 4:2

Reagovat
Alberto Aquilani

Ronaldinhofil som tiež nikdy nebol, ale medzi ním a Kristínou by som ho určite zvolil. To o tom Ronaldovi v United je síce pravda, vzápätí mi bol ale brutálne nesympatický. Obaja s Messim sú mi strašne voľní, a keď počujem tie reči že: "Môžme byť šťastní, že žijeme v dobre C. Ronalda a Messiho" tak sa len tak pousmejem popod fúz...

Reagovat
Pipo123

Futbalovo mám tiež iných hráčov než Ronaldo, ale u neho hraje ten faktor že stále maká na 100%, pre mňa to je niečo ako Chara či Jagr, tiež ich až tak nemusím, alebo som mal radšej iných hráčov, ale tá ich pracovitosť, nasadenie, tréning atd je niečo špeciálne a je to ohromná motivácia

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja na tieto veci strašne nie som A najlepší hokejista je samozrejme Ziggy Palffy

Reagovat
Generalní Gladiator

Když hrál za Skalici??, tak jsem koukal na vaše PO (a to je co říct) jen a jen kvůli němu, Ronaldinho na bruslích.

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

V našej lige si to stále dával, ale top bol samozrejme v NHL. Bod na zápas hovorí za všetko.

Reagovat
Generalní Gladiator

Vo tom žádná...když jsme se rozdělovali,neměl jsem jako děcko moc potuchy kdo je Čech a kdo Slovák, bral jsem nás za jeden národ, první co mě po rozdělení nasralo bylo zjištění,že Švehla a Pálffy nejsou naši.

Reagovat
smazaný uživatel

To je milé.

Reagovat
Alberto Aquilani

Celkovo... pre mňa najlepší hokejista Slovenska. Hráč, na ktorého ťa bavilo pozerať sa. Na ľade hrozne inteligentný a kreatívny.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka hokejového IQ, asi najlepší.

Ináč, Marián Hossa (akurát reprízujú na Nova Sport posledné finále Chicaga z roku 2015 a ako 36 - ročný si to stále neskutočne dával, a už vtedy mal tú kožnú chorobu, ktorá ho stála kariéru a preto vtedy minimálne trénoval a viac-menej len hral zápasy; rýchlosť, neskutočné krytie puku, kreativita, prihrávka, strela, obojsmerne skvelý, odoberanie pukov, skvelý hráč, kompletný hokejista...), Peter Šťastný a Zdeno Chára.

Reagovat
Baronne

Gáborík

Reagovat
smazaný uživatel

Najrýchlejší hráč a top strelec

Reagovat
Baronne

Škoda toho konce..

Reagovat
smazaný uživatel

Mal (má) tuším podobný typ zranenia ako Gerrard, ktorý na to vynechal (plus následky)dokopy cez 180 dní. Gerrardovi to takmer ukončilo kariéru (a hrával pod injekciami, aj ten pamätný zápas proti Chelsea, keď sa pošmykol, nemal hrať, ale bol napichany + mal prášky proti bolesti, pretože veľmi chcel nastúpiť). Plus ma Gáborík niečo s bedrovým kĺbom.

Gáborík už do toho v jeho veku nepôjde, hej škoda, ale to sú zranenia, žiaľ, patria k športu.

Fandis ny Rangers?

Reagovat
Baronne

Nee, přeju všem týmům kde jsou Češi, žádnej konkrétní klub si mě zatim nezískal , takže samozřejmě Boston teď nejvíc.. Měl jsem rád i Vancouver se Sedinama, a teď se dost těšim na Seattle, co ty, komu přeješ?

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo je Gáborík tvoj obľúbený?

Ja fandím Bostonu, fandím asi 11 rokov a prajem už asi 14.

A mám rad viacere kluby, kde robia kvalitnú robotu Tampa, Carolina, Winnipeg, Nashville, Vegas. Dallasu prajem trošku kvôli Sekerovi.

Vancouver nemám rád , najarogantnejsi tím to bol, ale teraz majú paradoxne sympatický tím, ale ten klub až tak nemusím.

Reagovat
Baronne

Hele Gáborík je prostě přesně prototyp hokejisty, kterýho mám rád, rychlej šikovnej, navíc sympaťák. Jinak Carolina, Dallas ty mám taky rád, oba úplně jiný, ale zajímavý týmy, Nashvile, Winnipeg a Vegas mi nic moc neříkaj . Tyjo na mě nikdy arogantně nepůsobili, myslíš za tý Sedinský doby? Teď jsou tam mladý pušky jak řikáš, sympatickej tým, výborně posílenej letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Kesler, Burrows, Bieksa, Torres, Edler hlavne.Ehrhoff, Hamhuis, Samuelsson tiez nie sú sympaťáci.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
technecium

Aleš Hemský

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Nejkrásnější gól Ronaldinha který jsem kdy viděl bylo v zápase Real-Barca 0:3 (liga 05/06).

I jako fan Realu musím uznat úchvatný gól.

Reagovat
drussbarb

Krásné čtení, ale tak nějak i smutné. Díky!

Reagovat
Nadržený šimpanz

Já nikdy moc nemusel žádný Brazilce, kor v současnosti, ale tyhle tři musel člověk fakt respektovat a Ronalda stavim po bok CRonalda a Messiho historicky

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Al Capone

Tak jasny, vetsinou jsou to namistrovani frajeri kteri holku sbali pohledem. Nicmene i Neymar ktery je brutalne na ranu se na hriste skvele sleduje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, já ti fotbal sleduji cca od 2003, a Brazilec mě nezaujal zatím žádnej. Na to, že je ta země považována za historicky nejlepší zemi světa. A to mas už 17 let.

Reagovat
Al Capone

Ze tebe nikdo nezaujal neznamena ze tam nejsou skveli hraci. Jen ted maji docela utlum, ale od roku 2003 hrala spousta skvelych Brazilcu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to neříkám, akorát mám pocit, že když vezmu velmoci jako je Itálie, Španělsko, Nizozemsko, tak si dokážu na více hráčů z té doby jednou vzpomenout.

Reagovat
Witcher

Já taky uznávám jen Robert Carlos, Daniel Alves a Dida těm starejm Ronaldum sem nefandil to sem měl radši evropské týmy a ten padavej hnus co hrají teď mě nebaví vůbec jeden Brazilec v týmu je ok ale celá sestava to je děs

Reagovat
Witcher

A kde byli když prohráli s Německem? Aha

Reagovat
ADM

OT : Keď už je tu takto rozbehnutá diskusia..

Myslíte si, že aktuálna prestávka hráčom pomôže alebo uškodí? Myslím hlavne na top hráčov okolo 30ky, budú mať kvoli dlhšej prestávke problém vrátiť sa na top úroveň alebo nám to naopak predĺži ich "životnosť" a možno práve vďaka takémuto oddychu vydržia na top úrovni o niečo dlhšie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hazard teď může mít kolem 120 kg kvůli karanténě.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho, Ronaldo veľkí sympaťáci a skvelí hráči, na ktorých hru sa pozeralo asi najlepšie za posledné dve dekády. Rivaldo skvelý hráč, inak vychcánek a simulant.

Reagovat
Talker

Ronaldinha jsem měl vždy až jako toho třetího. On měl 2-3 famozní sezony, Ronaldo s Rivaldem měli dlouhou a bohatou karieru na podobné úrovni. Co se týče individuálních kvalit, tak se to těžko dá porovnat čistokrevný hrot s křídlem.

Reagovat
herbage

No, Rivaldo tedy rozhodně neměl lepší kariéru než Ronaldinho a celkově byl horší hráč. V té době jsem fotbal pochopitelně ještě prakticky nesledoval, ale i čistě statisticky měl povedené tak 3-4 sezóny. A když si zadám jeho jméno do youtubu a vyjede na mě první video s jeho driblinkem, tak u půlky kliček má vše na dlouhou nohu, takže pak je u míče pozdě a naběhne do protihráče a spadne. Navíc u toho vypadá děsně neohrabaně a dřevěně, žádná elegance nebo lehkost jako v podání Ronaldinha. A i když za rok 1999 vyhrál Zlatý míč, tak Ronaldinho byl ve své době všeobecně považován za nejlepšího hráče světa. Rivaldo byl možná uznávaný, ale hráčů na jeho úrovni či nad jeho úrovní bylo více, jen ten rok měli méně povedený a jemu se vydařil více.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Cipinho

Reagovat
Xavi

No jde vidět, že jsi to nesledoval.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

U Rivalda stojí za zmínku asi 4 sezóny v Barceloně a jedna v Deporu. Jestli tou bohatostí myslíš x let v Řecku, Brazílii a Uzbekistánu, tak ok, ale jinak bych neřekl, že měl nějak výrazně lepší kariéru než Ronaldinho.

Reagovat
Pharrell

Taky si myslím že Rivaldo měl lepší kariéru. Více klubů (a i lepší některé v té době), více pestřejší a víc exotiky (třeba na závěr ten Uzbekistán).

Reagovat
Juan Román Riquelme

Hral sezonu i v Angole

Reagovat
Pharrell

**a i některé lepší

Reagovat
smazaný uživatel

jak psali jiní, já bych Rivalda ve srovnání s těmi dvěma nepřeceňoval. byl super, ale na vrcholu nebyl lepší jak vrcholnej Ronaldinho nebo Ronaldo, na tomhle turnaji z nich ale byl nejstarší a dá se říct nejzkušenější, Ronaldinho mladej a nehrál za velkoklub, Ronaldo po zranění, takže Rivaldo měl roli toho zkušeného, což mu třeba sedělo

Reagovat
Trapný diskutér

Nejlepší Brazilec byl Leonidas na MS 1938, ale to tady nikdo z vás nepamatuje, adolescenti vobeďarovaný.

Reagovat
ADM

valloire pls

Reagovat
pantondavo

Leonidas byl nejlepsi ve Sparte.

Reagovat
Sandstorm

Poslední "pravý" a geniální Brazilec byl Kaká. Dnes jsou Brazilci v čele s plačkou Neymarem k smíchu.

Reagovat
Pharrell

Ano přesně

Kaká >> Neymar

Reagovat
valloire

Fenomeno nemusel ani trénovat a i tak byl nejlepší. Jeho výkony na MS se s dnešníma hráčema srovnat nedají. Brazilcům vystřílel titul a finále. Titul po dlouhotrvajícím zranění po pár zápasech v lize. Na to má v historii sportu jenom on a Lemieux. Kdo tvrdí, že je přeceňovanej je vylízaný pako a měl by být zavřený v Dobřanech. Cekově ta ofenzivní trojka je spolu s Pelé, Tostao, Jairzinho nejlepší v historii na repre úrovni. V klubu je to podobně Di Stefano, Puskás, Gento. Závěrem lze říci, že je Ronaldo spolu se Zicem a Zidanem nejtalentovanější a nejgeniálnější hráč. co jsem live viděl. Čest práci.

Reagovat
pantondavo

Sice si zapomnrl na Xaviho, ale ten je tipuju jeste nad vsema dohromady doufam

Reagovat
smazaný uživatel

On toho zapomíná hodně

Reagovat
pantondavo

To byla narážka na techničáka a jeho posedlost Xavim

Reagovat
smazaný uživatel

A u mě to byla narážka, že zapomíná na hodně hráčů

Reagovat
valloire

já si pamatuju všechno

Reagovat
technecium

Máš to trochu pomatený dědo, dovol, abych tě opravil.

Ronaldinho nemusel ani trénovat a i tak byl nejlepší. Jeho výkony se s žádným z hráčů srovnat nedají. Brazilcům vymyslel titul a finále, Barceloně titul v LM, o čemž se R9 může nechat zdát. Titul po tom, co hrál ve slabé Francouzské lize. Na to má v historii sportu jenom on a Lemieux. Kdo tvrdí, že je přeceňovanej je vylízaný pako a měl by být zavřený v Dobřanech. Cekově ta ofenzivní trojka je spolu s Pelé, Tostao, Jairzinho nejlepší v historii na repre úrovni. V klubu je to podobně Messi, Suaréz, Neymar. Závěrem lze říci, že je Ronaldinho spolu s Messim a Iniestou nejtalentovanější a nejgeniálnější hráč. co jsem live viděl. Čest práci.

Reagovat
valloire

Tvá oprava je zcela dechberoucí zhovadilost. Ronaldinho Brazilcům něco vymyslel, ale ten hlavní nebyl. Finále jim těžko mohl vymyslet, když ještě za repre nehrál. To si ale nepamatuješ neboť právě probíhal kačer. Zbytek je blábol kromě jedné věci, uznávám, že Ronaldinho je v levelu těch nejtalentovanějších hráčů s jeho technikou o parník strkající do kapsy tu Messiho. Čest

Reagovat
Visca el barca

Ty asi nevíš co je vůbec technika viď Protože tu má Messi brutální. Není to jen o trikách. Technika je o tom jak umíš zpracovat míč, jak ho dokážeš vést atd atd. Ronaldinho byl určitě hračička, ale Messi má tu techniku na stejný né-li lepší úrovni. To tvoje schazování Messiho je už fakt trapný.

Reagovat
valloire

Jo, brutální. Já mluvím o nůžkách, patičkách, prostě o sambě...ne o krytí míče nízkým těžištěm a následným úprkem k bráně. Zpracovat míč umí kdejaký jelito.

Reagovat
Visca el barca

Nůžky umí i Zoubek z Hradce. To není o žádný technice.

Reagovat
valloire

Vidíš a Leo nic.

Reagovat
Al Capone

Messi má možná tak účelnější techniku, ale to v žádném případě z něho nedělá zábavnějšího hráče. Mě Messi nudí což u nejlepších Brazilců nehrozí.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Ten, kdo říká, že ho Messi nudí, nikdy neměl rád fotbal... Radši sleduj hraní s hakisákem, pokud ti jde o píčovinky, ale není zábavnějšího fotbalisty než Messiho. Tu preciznost a jednoduchost si musí užívat každý, kdo má rád fotbal a zkoušel ho někdy hrát.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

Nekdy si musim zajit kouknout na vychod slunce na Vitkove.

Reagovat
Al Capone

Tak jinak, ti nejlepší vyhráli MS a někteří i opakovaně

Reagovat
valloire

a někteří vždy vyhořeli

Reagovat
technecium

To není objektivní kritérium. MS vyhrál i Arbeloa a za nejlepšího ho nikdo nepovažuje.

Reagovat
valloire

schopnost porovnání nula

Reagovat
smazaný uživatel

Eusebio, Maldini, Best, Cruyff, Patini, CR7, ZICO, Puskas, Fontaine, Kubala, Baggio, Gascoigne, Socrates, Yashin, Rummenigge, Di Stefano - ti dají určitě za pravdu.

Reagovat
valloire

někteří patrně nebyli dost dobří...z toho seznamu bych vyjmul Besta, Kubalu a Di Stefana, páč tam zasáhli okolnosti

Reagovat
el Principito

zasáhly

Reagovat
valloire

no jo furt, dneska nemam pravopisnou formu

Reagovat
el Principito

tu si neměl nikdy

Reagovat
valloire

pfff, z češtin vždy 1

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná jednoduchost, kterou si lidi užívají, je ta tvoje.

Reagovat
valloire

Přesně tak

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Nihilister

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

No má ji nejlepší. Ty píčovinky na efekt, jsou kolikrát dost k hovnu. A myslíš ty Brazilce co dokážou hrát na top úrovni sotva 4 roky? Ronaldinho s Ronaldem Messimu nesahaj ani po kotník.

Reagovat
valloire

výdrž je Messiho plus, ale to je tak všechno

Reagovat
Visca el barca

Góly, asistence a tak nějak všechno je jeho plus. Kdyby byl Messi takhle chabý jako Ronaldo a hrál čistě jen za Barcu a Argentinu mluvíš jinak. Messi je nejlepší tvrdí to široká veřejnost a tvůj názor vlastně nikoho nezajímá.

Reagovat
Generalní Gladiator

Není od věci si přečíst jiný byť silně menšinov názor, nemusí si 6mld lidí myslet to stejné.

Reagovat
valloire

Široká veřejnost tvrdila i že je třeba tahnout na východ proti bolševikům a je to dobrej nápad. Široká veřejnost v každý době měla svýho hráče, kterej je lepší než Pelé. Ten hráč se furt mění, ale Pelé zůstává. A tvrdit, že většina to říká je řádná pitomost neboť mluvíš za jiný a ono to tak být nemusí že. Messi má goly a asistence, ale v těch hlavních ukazatelích, což je PO LM a MS nějak kulhá. Na klubový úrovni je skvělej, liga, pohár, to jo...ale nepotvrdí to na největších turnajích. Srovnání s CR a co se týče MS, tak v podstatě se všema legendama. A není to jenom můj názor.

Reagovat
Baronne

V těch hlavních ukazatelích, který sis ty vytáhnul z prdele, a nikoho tady o tom nepřesvědčíš, to už by sis měl uvědomit.

Reagovat
valloire

Jak si můžu něco vytahnout z prdele, když je to hlavní ukazatel a ty čísla jsou taky pravdivý. Lžete si tu do kapsy, okecat si to můžete jak chcete, ale nezměníte to. To už byste si měli uvědomit.

Reagovat
Baronne

blebleblebleble

Reagovat
valloire

ignorante

Reagovat
Baronne

Ale fuj ty pokrytče!

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím? Ronaldinho nehrál v repre v 2002? On byl v základní 11.

Reagovat
technecium

Měl bys začít chodit do univerzity třetího věku dědo. Chybí ti vzdělání. Dovol, abych tě doučoval předmět Fotbalový rozhled.

Veškerý aspekty útočný hry, kterými kdy kdo proslul, umí Messi líp. Má lepší, účelnější techniku než Ronaldinho, lepší dribling než Ronaldo, lepší finální přihrávky než Zico, lepší centry než Beckham, lepší zrychlení než Gerd Muller, lepší střelu než Rivaldo... Všechno to byli famózní nebo skvělí hráči, ale Messi jsou tihle všichni spojení dohromady. A s tím rozdílem, že Messi se drží na vrcholu už skoro 15 let, což z těch zmíněných hráčů, nedokázal nikdo.

Reagovat
valloire

Dovol tedy, abych tě dovzdělal též neboť základka tě na život nepřipravila. Messi má pouze účelnější techniku, ne lepší. Věci, které předváděl Ronnie, Messi nedělá. Ronaldův dribling je něco výjimečného a LM na něj ani zdaleka nemá. Beckhamovo centry taky ne, Gerd byl taky lepší ve vápně, střelu má umístěnou, takže možná a na závěr jsem si nechal Zica. To vyjadřuje vše. Jedinej hráč, kterej je spojení všech legend je samozřejmě Pelé. Ten uměl všechno. Oběma nohama vosle.

Reagovat
technecium

Počkej počkej. Ronaldo Nezario, co byl v lize mistrů k smíchu, tak ho provnáváš s týpkem, co u nějvětšího rivala předvedl tohle?

https://www.youtube.com/watch?v=UscczWoT7yY

Zkus to jinak, napsal jsi bullshit

Reagovat
valloire

Počkej počkej, Lionela Messiho, co je na MS k smíchu, tak ho porovnáváš s týpkem, co předvedl tohle? Jediná kaňka je ten dres, za kterej ho drželi a kde v tom okamžiku by Messi skončil.

https://www.youtube.com/watch?v=q090EJ6B7Lk

Zkus to jinak, napsal jsi bullshit

Reagovat
technecium

Ty obránci, to je neskutečná fraška A najednou se zápas proti nějaký Compostele počítá? Ty jsi fakt ztracenej

Reagovat
valloire

Stejní jako dneska ty pompo s tím, že Messi je dneska daleko víc chráněnej., Dá se toho sem dát spousta, ale je to zbytečný. Zabijácká technická samba v podání umělce R9 je něco, co lopata Messi nikdy mít nebude.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Al Capone
Reagovat
technecium

Jenom tři góly v zápase?

Reagovat
valloire

no ale Vejprnice to nebyli

Reagovat
technecium

Nauč se česky proboha Fakt bys potřeboval znova do školy.

Reagovat
valloire

poser se y

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=KoPIUSG-vcg

a připadá ti tohle k smíchu?

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle vám připadá k smíchu?!

https://youtu.be/oTy9Xt2UMOc

Reagovat
smazaný uživatel

Mně připadá k smíchu, že sis myslel, že Ronaldinho nebyl v repre v 02

Reagovat
valloire

a ještě k tomu zase lže

Reagovat
smazaný uživatel

Cituji: “ Ronaldinho Brazilcům něco vymyslel, ale ten hlavní nebyl. Finále jim těžko mohl vymyslet, když ještě za repre nehrál.”

Reagovat
valloire

Ano, chápání textu nula, v tvém podání těžko překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu všechno

Reagovat
valloire

Jo, to je vidět. Ale jelikož tu jsem, objasním ti to. Napsal jsem, že R9 vystřílel finále a titul. 98 a 02. Ronaldinho těžko vymyslel finále 98 a pompo to špatně pochopil, jak je jeho dobrým zvykem nebo neví, že Ronaldinho na MS 98 nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Tech se o 98 nebavil.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

No to se ale pompo bavil špatně....R9 samozřejmě kraloval na 2 šampionátech. Proto finále a titul. Zbytek si domysli, jde-li to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo se nehádá, že Ronaldo byl nejlepší v 98 a 02, jde o to, že ty sis zase něco domyslel.

Reagovat
valloire

Pompo mě chtěl jako vždy pouze kopírovat, protože na víc nemá a tak napsal píčovinu. Na to má.

Reagovat
pantondavo

Ty vole, tohle by nevyblil snad ani ten zenthuras v zachvatu troleni

Reagovat
smazaný uživatel

Tihle hráči jsou nic ve srovnání s legendárním Vasconcelosem. Pelé řekl, že byl 100x lepší než Neymar, takže co řekl Pelé, tak to platí! Cucáci.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
el Principito

a už ho někdo viděl aspoň na obrázku? ... teda kromě valloira, kterej si to s ním a Pelém strkal na plácku za barákem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Neznat Vasconcelose je level manželka a její představa o jakémsi fotbalu.

Reagovat
johan14

Sorry, ale ani ja nemám šajnu kto to je. A to sledujem futbal už 50 rokov.

Reagovat
valloire

taky bych neměl, ale četl jsem prostě životopis Krále

Reagovat
smazaný uživatel

25 najlepších futbalistov za posledných 25 rokov podľa FourFourTwo.

1. Leo Messi

2. Cristiano Ronaldo

3. Zinedine Zidane

4. Ronaldo Nazario

5. Ronaldinho

6. Thierry Henry

7. Xavi

8. Andrés Iniesta

9. Paulo Maldini

10. Roberto Baggio

11. Rivaldo

12. Fabio Cannavaro

13. Ryan Giggs

14. Kaká

15. Wayne Rooney

16. Luis Figo

17. Gabriel Batistuta

18. Éric Cantona

19. Luka Modrić

20. Sergio Busquets

21. Raúl

22. Paul Scholes

23. Romario

24. Sergio Ramos

25. Gianluigi Buffon

Messi sa ako najlepsi narodil a ako najlepsi aj hodla zomriet.

Reagovat
valloire

píčovina poplatná době

Reagovat
technecium

Jn, taky nechápu Zidana tak vysoko

Reagovat
valloire

Xavi 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Nieje to az tak strasny rebricek. S vacsinou by som suhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale stačí letmo nahlídnout, nenajít bergkampa a neni třeba to vůbec číst

scholes, cantona, giggs.. xavi sedmej jako jo, za pobavení to asi stojí

Reagovat
technecium

Xavi ma byt třetí

Reagovat
valloire

ne nemá

Reagovat
technecium

Messi

CRonaldo

Xavi

Iniesta

Ronaldinho

Zidane

Henry

Pirlo

Ronaldo

Reagovat
valloire

Ronaldo je 2-3 nejlepší hráč všech dob ty jedna ušatá katalánská pompo.

Reagovat
smazaný uživatel

v třetí desítce třeba jo.. možná by se tam těsně vešel, ale bylo by to vo chlup

Reagovat
technecium

Xavi je nejlepší záložník všech dob, tak si hezky sbal svoje saky paky a táhni do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

domin.go, vyhoď toho primáta, dík

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

"táhni do prdele" je ukázkovej BAN, seš proti? nevim za co jinýho už by se to mělo dávat. a datum registrace s tim nemá nic společnýho.

Reagovat
technecium

Kdyby se mělo za táhni do prdele banovat, tak tu není nikdo. Vcelku běžný obrat. Jen v této diskuzi padlo řada horších výrazů

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá beru a dám si pro příště pozor.. je to jen o zvyku, protože přicházím z míst, kde se banovalo i za slovo penis.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam někdo psal slovo penis?

Reagovat
technecium

Tak jestli to bylo na nějakým feministickým fóru.,.

Reagovat
smazaný uživatel

tam by to naopak prošlo.. tohle byl idnes.cz...

Reagovat
Generalní Gladiator

S takovejma hovnama táhni radši zpátky do prdele.

Reagovat
technecium

Jasná věc

Reagovat
Trapný diskutér

Fuj, nemluv na mě ty uchyle

Reagovat
Trapný diskutér

Sorry, to bylo na ADM o pár pater vejš

Reagovat
pantondavo

Ne, ma byt 2.

Reagovat
homeles8

Paulo Maldini

Reagovat
Generalní Gladiator

Pirlo?Největší středopolař na úrovni xaviho a zidana je kurvá gde? Není to tak dlouho,co se vedla debata lampard,gerard,scholes- tady to trefili.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Celkem to sedí. Jen bych tam rád viděl Nedvěda, myslím že místo Cantony, Rooneyho nebo Busquetse by to šlo. Ale chybí mi tam třeba i Ševčenko

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi tam PIRLO, NESTA, PUYOL, CAFU, ROBERTO CARLOS.

Zároveň teda jednotlivý umístění taky dost mimo.

Reagovat
pantondavo

Busquets

Reagovat
valloire

to dělali beztak nějaký kluci vod moře

Reagovat
technecium

Tvl a ne? Člen jedný z nejlepších záloh všech dob?

Reagovat
smazaný uživatel

Cez 30 trofeji. Kto to ma ?!

Reagovat
j_mrazik

Je lepší být člen nejlepšího týmu nebo být tahoun nadpůrměrného týmu a dotáhnout ho k úspěchům. Bavíme se o individualitách a i když je Busquets výborný, tak do toho výběru nepatří.Mně tam chybí třeba Bergkamp, Pirlo, Shearer.

Reagovat
technecium

Tak kdyby to bylo dělané podle tebe, tak v tom žebříčku má být z celýho Fergusonova United jen Cantona, protože ostatní byli prostě jen součástky týmu a ani z daleka nebyli takovými individualitami. A měl by tam být spíš Busquets, než třeba Scholes, protože Busquets byl úspěšný jak na mezinárodní, tak na klubové scéně, kdežto Scholes..?

Reagovat
Muffi

což vůbec není od věci. Beckham, Neville i Scholes měli dost příležitostí něco předvést na mezinárodní scéně a mají míň medailí než Nedvěd ze zaprděné ČR.

Třeba Scholl je se Scholesem v pohodě srovnatelný a půlka lidí ani neví, že existoval. A z United je tam plná prdel lidí, přitom Bayern byl stejně úspěšný, Němci k tomu mají tunu medailí jak z Eura, tak MS a není tam ani jeden. Hlavně že tam nasrali Cantonu, který skončil v 97

Reagovat
valloire

ne, Nedvěd a Ševčenko snad byli lepší ne?

Reagovat
technecium

Jak dlouho? I v repre?

Reagovat
valloire

oba mají Zlatej míč ty diletante katalánskej

Reagovat
technecium

Za 100 let se nějakej puberťák bude smát až si bude číst, že ten nějakej Nedvěd a Ševčenko nevyhráli MS a přitom ho vyhlašovali za stejně dobrýho jako Busquetse. Projede si MS a jeho historii a ohromující okamžiky těch hráčů tam vůbec neuvidí, protože žádný neexistují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Bude se smát i Busquetsovi, protože ho najde jako řadovýho přicmrndávače a posouvače balonů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si najde tohle video https://youtu.be/GhgZXBoesX8 a zjisti, že Bus byl absolutní špička v držení míče, nepanikařil, rozdával na milimetry přesné přihrávky, uměl míč odebrat a byl to hračičkář.

Reagovat
valloire

stojící posouvač míče

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
technecium

Stojící posouvac mice byl Zico

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Ne, to neni za clenstvi, ale za zasluhy.

Reagovat
technecium

Bez něj by ta záloha nebyla tak dominantní

Reagovat
pantondavo

Nemam s tim problem, ale nic to nemeni na tom, ze v tom vyberu je na ukro lepsich hracu.

Reagovat
valloire

to mu ani nepiš pompovi, pro něj Nedvěd lepší není

Reagovat
pantondavo

Ale ja tam chtel dat Valdese

Reagovat
valloire

na to by slyšel

Reagovat
sinter

Reagovat
Spasitel

Reagovat
uff

Ako moze byt Cannavaro lepsi ako Pirlo ci Nedved? Ved im nesiaha ani po clenky. To co za diletantov to robilo.

Reagovat
pantondavo

Napsat, ze jeden z nejlepsich stoperu novodobyho fotbalu nesaha Nedvedovi a Pirlovi ani po clenky je jeste vetsi diletantstvi

Reagovat
Muffi

je super, jak jeden zlatý míč a hype kolem něj vše překryje.

Cannavaro nebyl ani nejlepší italský obránce své generace, tím byl na MS 06 po skupině zraněný Nesta a jako hráč byl samozřejmě horší než Nedvěd i Pirlo.

Reagovat
pantondavo

Ale ja nepisu, ze byl nejlepsi, ani ze byl lepsi nez Nedved a Pirlo

Reagovat
uff

Tak preco na mna reagujes? Ved ja pisem to iste. Aj ked mozno zveliceno. Bez Cannavara by titul uhrali skor ako bez Pirla. Spomen si na zapas o 4 roky neskor proti Slovakom. Ako hrali bez Pirla a ako s nim? S Cannavarom hrali cely zapas.

Reagovat
pantondavo

Pises, ze jim nesaha ani po clenky a to je blbost, na MS je tahnul Cannavaro vic nez Pirlo a Nedved za ne ani nenastoupil

Mne se na nem libila ta skoro az Ramosovska autorita a kapitanstvi, v tom se Pirlo nikdy nechytal, Nedved mozna, ale ten na to byl az moc sympatak.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
uff

No ten rebríček sa nerobí za jeden, alebo dva turnaje. Tam sa má hodnotiť kariéra a kvalita. Samozrejme, že som to prehnal. No stále nebol lepší o toľko aby on bol 13 a tí dvaja ani v rebríčku. Pirlo ťahal AC, Juve Taliansku repre. Nedved ťahal Lazio Juve a o českej repre hádam ani nemusím vravieť.

Reagovat
pantondavo

Jako jo, 13. misto je blbost, asi tam hral roli ten zlatej mic.

Reagovat
smazaný uživatel

Cannavaro jeden z nejlepších?

Reagovat
pantondavo

Tak ona ta top 20 snese hodne, tech fakt super obrancu bylo malo.

Reagovat
technecium

Vite, že Theo Walcott ma stejně gólů v lize mistrů jako nepřekonatelný Ronaldo Nezario?

Reagovat
Ingimir

"Brazílie vstupovala do šampionátu jako jeden z hlavních favoritů na zlato."

ja si pamätám že sa Brazílii skrz nevydarenú kvalifikáciu (viac prehier ako za celú doterajšiu históriu dokopy a 3. miesto na ktoré sa dostali v poslednom kole) a to že Scolari uprednostnil svojich koní miesto mien (len v útoku tam bol Edílson a Luizao miesto Romária, Amorosa, Elbera alebo Jardela) dosť podceňovala

Reagovat
valloire

a to si pamatuješ dobře, kde se to bere nevim, ale asi automaticky, protože Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho je největší kouzelník ze všech. Co on předváděl na hřišti už nedokáže nejspíš nikdo. Neuvěřitelný kouzelník a hračička.

Reagovat
ADM

Reagovat
Gazdo

Skoda len toho neymara ze sa zakopal tam kde je lebo inak hrac na ktoreho ak nepada tak sa skvele pozera

Reagovat
technecium

Neymar měl v mých očích oproti Ronaldinhovi tu výhodu, že uměl být zásadně pragmatičtější, přímočařejší a šel víc do brány, hlavně teda v těch sezónách 2014/2015 a 2015/2016... Pak mu z nějakýho důvodu hráblo a všechno, co ho zdobilo poslal do háje.

Reagovat
Gazdo

Tak ja si myslim ze Neymar mohol byt lepsi ako Dinho pretoze ten potencial ma on obrovsky. Ak tak je sice za Messim momentalne najlepsi v sucastnosti ale keby nebol taky sprosty tak mohol Leosovi poriadne zatapat

Reagovat
uff

Na to nemal. Veď nemá ani na Kaká.

Reagovat
technecium

Měl na o hodně víc než Kaká. Vlastně si myslím, že v současnosti je na podobné úrovni jako Kaká. Jen to prostě nedotáhl dál, na což měl.

Reagovat
valloire

a vůbec se nezranil co?

Reagovat
pantondavo

Takze je ve vysledku horsi nez Kaka a neni na miste je srovnavat. To pomijim, ze osobnosti a projevem na hristi je Kaka tady (predstav si vysku 2 m) a Neymar tady (Mariansky prikop).

Reagovat
technecium

Takze uz porovnáváme osobnosti a projev na hřišti? Dalsi vec, v cem Roncek zaostává za Messim

Reagovat
pantondavo

Porovnavame kompletni odobu fotbalisty, takze tam se Neymar na Kaka nechyta ani vzdalene, ztraci i Messi na CR protoze je to zakernej malej skrcek. Rika to Dudek, ten nema duvod lhat.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je kapitola sama pro sebe.

Reagovat
Spalovač šancí

Ten Scholes byl děsný bezmozek. Takový zbytečný faul na půlce, když ví, že za sebou v bráně má rybáře Seamana

Reagovat
pantondavo

Rybar Seaman pobavil

Reagovat
cristiano.K.

Tohle byli naši hrdinové, jako děti jsme to víc prožívali. Ronaldinho je pro mě nejzábavnější hráč historie. Ronaldo měl na to,aby se klidně porovnával s Messim, zranění mu to neumožnilo. Rivaldo měl úžasnou levačku, jednu nejlepší z historie.

Reagovat
valloire

myslíš, že mu to neumožnilo? statisticky možná v lize, co se týká geniality a hry, tak na to nemá jeho zranění vliv

Reagovat
technecium

Zranění je součástí hráče. Nebyl dost zodpovědný, aby o sebe příkladně pečoval. Tak toho logicky nemohl tolik dosáhnout.

Reagovat
valloire

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Spasitel

Reagovat
cristiano.K.

nemyslím, vím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvíz uhádněte hráče:

6x The Best FIFA Men's Player

6x Winner Ballon d'Or

2x UEFA Best Player in Europe

5x Golden Boot winner

4x Champions League winner

3x FIFA Club World Cup winner

10x Spanish champion

16x Top scorer (League and European Cups combined)

10x Player of the Year

6x Best assist provider

3x Uefa Supercup winner

1x All-time LaLiga leading scorer

6x Spanish cup winner

8x Spanish Super Cup winner

1x All-time Argentinian leading scorer

Podle mě to bude velice těžký, protože se pro jednu zdejší skupinku jedná o zcela průměrného a přeceňovaného hráče.

Reagovat
Pharrell

Lionel Messi

Reagovat
smazaný uživatel

...jak?

Reagovat
DrQQ

L. Andrés M. Cuccittini :-)

Reagovat
el Principito

nevím .. nechám se podat ... Vasconcelos to nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro...Vasconcelos byl 100x lepší. Ostatně jako všichni hráči před 50-60 lety.

Reagovat
technecium

Kvíz, uhodněte hráče:

4x Brazilian champioon

1x Japanese champion

1x Copa Libertadores

1x International cup

2x Brazilian top scorer

Nápověda: Jsem lepší než Messi

Reagovat
el Principito

jmenuji se Zico a Messimu nesahám ani po kotníky

Reagovat
valloire

Je to Zico že, pár věcí tam chybí co unoboss ztrojil Messimu a je to záložník, ne útočník na Zlatý kopačky.

Reagovat
technecium

Co mu tam chybí? Nějaký ocenění z pralesní ligy? Nebo třetí místo na mistrovství světa?

Reagovat
Pharrell

Už se přestaňte hádat!!

Stejně trio ZZ/Henry/Trézéguet/ bylo lepší než brazilské R.

Reagovat
valloire

Messi má těch cen z jedný jediný sezony co se teď vyhlašujou Pak to vypadá impozantně. To si tam můžete ještě napsat všechny noviny světa co vyhlásej nějakou anketu. Znalec ví, že nejdůležitější položka mu tam chybí. Za 100 let se nějakej puberťák bude smát až si bude číst, že ten nějakej Messi nevyhrál MS a přitom ho vyhlašovali nejlepším hráčem. Projede si MS a jeho historii a ohromující okamžik toho hráče tam vůbec neuvidí, protože žádnej neexistuje. To je jako kdyby Bolt nevyhrál OH a během 4 účastí se nedostal ani do finále.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne to není stejný za 100 let tu budou daleko lepší hráči, což ty pochopit nemůžeš.

Reagovat
valloire

Vsadim se vo co chceš, že za 320 let budeš říkat, že Messi je furt nejlepší. Přitom ti hráči pak budou o dost lepší. Nedokážeš to pak pochopit až ti to napíše budoucí cucák.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 320 let ti zavolám a popovidáme si o tom

A můj nej nej fotbalista vždycky zůstane Henry, ta jeho elegance a genialita byla neuvěřitelná, ale Messi je prostě jinde.

Reagovat
valloire

mělo bejt samo 30 let

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší fotbalista se může objevit i za 5 let. Já nejsem Messiho táta abych měl slepě zavřený oči a křičel: Messi je lepší!!! Problém je, že momentálně je o třídu lepší než všichni ostatní.

Reagovat
el Principito

ty děláš jako kdyby pokaždý vypadli ve skupině , nebo se tam vůbec nedostali ...

Reagovat
valloire

2010 3-1 Mexiko, 0-4 Německo

2014 1-0 Švýcarsko, 1-0 Belgie, 0-0 Holandsko, 0-1 Německo

2018 2-4 Francie.

Messi 0.

Ohromující fakt.

Reagovat
valloire

a teď si dáme jeden šampionát Kempese :

Polsko 2-0 2 goly

Brazílie 0-0

Peru 6-0 2 goly

Holandsko 3-1 2 goly

Reagovat
technecium

Takoví Indijáni

Reagovat
valloire

Peru, Leoš tam má Mexiko. A stejně dal hovno. Nesnese pořádnej tlak mimo svou komfort zonu. Je to labil.

Reagovat
el Principito

Reagovat
uff

Ved on vo finale bol. Takych atltov ci sportovcov najdes v historii viac. Gretzky Forsbergova Kipketer. Atd. Robi ich to horsimi? Sagan nikdy nevyhra trebars Tour. No nie je to uz teraz legenda?

Reagovat
valloire

Sám určitě cítíš, že to není správný a adekvátní přirovnání. Gretzky měl jinej vrchol hokeje a ten vyhrál několikrát. Kdyby trhal rekordy v základní části a v playoff by se ani neuprd a aspoň finále za něj zařídila defenziva, byl by nejlepší hráč historie? Asi ne co? Sagan na vítězství v Tour nejede, takže taky vedle. No a srovnej si Cruyffovo finále s Holandskem a to Messiho. To je sakra rozdíl.

Reagovat
uff

Tym padom George Best nie je legenda? Keby sme sa bavili trebars o samotnych MS 2002 koho silneho a legendarneho vyradila Brazilia na tych Majstrovstvach? Belgicanov, ktori len zo stastim presli v barazi cez vas? Turkov ktori v skupine postupili ledva cez nas? Rozhodla hadka a zapas v Azerbajdzane) Wau to su legendarne reprezantacie. Chapes, ze to v klude mozem brať ako ty? Nie Messi mozno nebude Majster sveta. No legenda to bude navzdy. Howgh.

Reagovat
technecium

Přesně, Brazílie 2002 bylo štěstí

Reagovat
valloire

a tys zase neštěstí, to si nevybereš

Reagovat
valloire

Anglii jsi zapomněl a finále s Němcema. Dostali se tam Turcí, tak asi silný byli. Je to MS, občas se do playoff dostane tým bez jména. Jsem si naprosto jistej, že by Brazílie s Ronaldem rozstřílela kohokoliv.

Reagovat
uff

Lenže Nemci sa na dvoch Majstrovstvách Európy teda 2000 a 2004 nedostali zo skupiny. Ja nejdem znižovať ich kvalitu. To v žiadnom prípade. No mnohé veci rozhodujú. Niekedy stačí len trochu šťastia, alebo smoly.

Reagovat
technecium

Jasná věc, Valloire hodně a rád zapomíná

Reagovat
valloire

nikdy nezapomínám

Reagovat
valloire

Kahn, Ballack, Klose. Kvalita tam byla. Ale to je jedno. Španělsko, Itálie, Francie, Argentina se tam nedostali. Ronaldo s Rivaldem by sundali všechny.

Reagovat
Generalní Gladiator

Souhlas,kvalita jim chyběla.Turci v semi byl výsměch,jejich soupeři na MS nebyli valné úrovně. Celéej turnaj utrpěl soustředěním kvality do jedné větve pavouka,skandálním zaříznutím špaň a Italů a absencí střetů fotbalovejch gigantů.

Reagovat
uff

Pre mňa osobne najslabšie MS hádam slabšie ako v 1990. Tam boli tie zápasy aspoň vyrovnané aj ked nudné.

Reagovat
valloire

No tím že to podrtili Brazilci, tak pro mě vrchol...90 bylo slabší, tam se celkově hrál fotbal k zblití.

Reagovat
uff

Chapem ta. Ved futbal hrali dobry. No ja 2002 v podstate hlavne skrz tych sudcov a podobne neznasam.

Reagovat
uff

Mám rád niektoré tvoje názory. viem, že niektoré veci robíš naschvál. Aby si tu naštval niektoré Barcelonské deti. No nemusíš to preháňať. Niekedy stačí priznať iné veci a okolnosti. To mi niekedy na tebe vadí.

Reagovat
valloire

Tebe si tu vážím. Takže asi takhle. O Bestovi, Di Stefanovi a Kubalovi jsem už psal, že tam okolnosti nebyly pro výhru na MS. Ostatní legendy v čele s Cruyffem a Zicem ale vyhrát mohli a měli. Takže si myslím, že jsem objektivní. Sám musíš uznat, že ale jak Zico, tak Cruyff, zanechali na MS výraznou stopu, což se prostě o Messim říct nedá.

Reagovat
uff

To hej. Ja mám Messiho rád. No nebudem sa biť do pŕs. No do finále v 2014 by sa Argentína bez neho nedostala. Či už dal, alebo nedal góly. Hral dobre a vďaka nemu sa tam dostali.

Reagovat
technecium

Jasná věc, Valloire hodně a rád zapomíná

Reagovat
valloire

nikdy nezapomínám

Reagovat
pantondavo

Nedostala, ale zanechal snad nejakou vyrazmou stopu? To se rict neda a v tom ma deda pravdu.

Reagovat
uff

Hrali defenzívne. Všetky góly a v podstate aj šance išli cez neho. Zo skupiny ich dostal úplne sám. Áno nebol Maradona no futbal sa zmenil. Veď to hádam vidíme všetci, že kolektív je najviac. To ako keby som začal tvrdiť trebárs o Cristianovi, že na Eure 2016 má malú zásluhu.No všetci vieme, že by to bola zase len lož. Mne tieto vaše hádky prídu strašne malicherné. Nevraviac, keď začnete porovnávať rôzne štýly futbalu. Každých 5-10 rokov sa futbal mení. Treba tie legendy uznávať a nebyť zaslepený len skrz to, že niekto hrá či nehrá za nejaký klub či repre. No napr ani mne sa Argentínsky štýl futbalu nikdy moc nepáčil. To nie som ani nejaký veľký fanda Brazílie.

Reagovat
pantondavo

Ale CR rozhodoval utkani, daval vitezny goly atd., proste to byl ten hlavni clanek. Messi treba taky byl ten hlavni klic, to je jasny, ale nebylo to tak evidentni. To i Modric na MS2018 byl vyraznejsi persona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nikdy nebol najproduktivnejsim hracom Eura. Messi Copy ano.

Reagovat
valloire

jenže na Copě hrajou samý indyjání, tam bych byl nejproduktivnější i já

Reagovat
technecium

Průměrné pořadí v žebříčku FIFA je vyšší u účastníků COPY než EURA. EURO hrají indiáni.

Reagovat
valloire

žebříček FIFA je kravina kterou berou vážně jenom takový naivní dítka jako ty

Reagovat
technecium

Žebříček FIFA je jediný objektivní platný kritérium.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Z podobneho dovodu Pele nemoze byt najlepsim hracom historie.

Reagovat
valloire

Pelé nestojí na tom, že je nejproduktivnějším hráčem Copy...

Reagovat
smazaný uživatel

Pele hral cely zivot poloprofesionalnu pralesnu ligu a ani na tom MS nie je najgolovejsim hracom.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Nikoliv hombre. V tom případě by pralesní ligy byly i španělská, italská, anglická neboť hráči z tý dle tebe pralesní ligy všechny evropský celky rozdrtili 3x během 12 let.

Reagovat
uff

Rozhodoval tak, že dal jeden gól v semifinále na 1 0. Dva Maďarom v skupine. Netreba byť zaslepený. Ako píše Columbo podo mnou tak to tiež o niečom rozpráva.

Reagovat
pantondavo

Ok, beru zpet, ja mel zafixovanej hattrick proti spanelum, ale to bylo na MS.

Reagovat
technecium

A takhle je to s tebou pořád. Máš něco zafixovanýho, ale realita je jinde.

Reagovat
valloire

A takhle je to s tebou pořád. Máš něco zafixovanýho, ale realita je jinde.

Reagovat
pantondavo

Realita je relativní.

Reagovat
uff

Hej to bolo na Ms. Trebárs aj týmy dvoma gólmi im zachránil postup. No je to dosť podobné. Ja fakt nemám rád tie vaše hádky kto z nich dvoch je lepší. (Áno mne osobne sa páči viac hra Messiho a aj myslím, že je o chlp maličký futbalovejší. No nebudem tu znižovať kvality Cristiana, lebo klobúk dole čo dosiahol a ako pracuje.)

Reagovat
pantondavo

Však to je jen sranda, já to neberu vážně, pro mě je taky Messi fotbalovější, prostě je, to je fakt, ale CR je větší sympaťák a mám rád víc jeho herní projev a nasazení. A taky hrál za ten správnej tým ve Španělsku, že.

Reagovat
smazaný uživatel

On ale nehrál za Barcu

Reagovat
pantondavo

Vsak Barca je v katalansku, to je neco jako cesko a slovensko.

Reagovat
Al Capone

No ani ne. Aspoň co se týče řeči tak je tam větší rozdíl.

Reagovat
technecium

Neplatí to vůbec, protože Katalánsko jako menší celek je ekonomicky vyspělejší než větší celek

Reagovat
valloire

zase jim tam smrdí přístav a to nechceš

Reagovat
valloire

ze skupiny je tím dostal a do finále taky, navíc na rozdíl od Messiho proměnil svou penaltu a nenastartoval svůj tým k prohře na penalty

Reagovat
technecium

Tím, že se zranil a odešel ze hřiště, tak nastartoval svůj tým k týmovému výkonu, kterým to uhráli. Bez něj hráli líp.

Reagovat
valloire

Tím, že se během playoff ztratil a nebyl skoro na hřišti, tak nastartoval svůj tým k týmovému výkonu, kterým to uhráli. Bez něj hráli líp. MS 2014 Argentina

Reagovat
technecium

Ne, on nastartoval akci, díky který prošli přes osmifinále. Takže lžeš dědku plesnivá

Reagovat
valloire

jedinej okamžik a má to jako povědět co?

Reagovat
technecium

Že bez něj nehráli líp

Reagovat
uff

Vy dvaja ste sa schopní pohádať aj o tom či je čierna farba tmavo čierna, alebo má nejaký odtieň

Reagovat
valloire

to je kouzlo eurofotbalu

Reagovat
uff

To hej. No nikdy sa vy dvaja nezhodnete. Tak naco sa hadate? Ani jeden toho druheho nepresvedcite o pravde. Niekedy to ide riadne na nervy. Chces sa dozvediet nazor o nejakom zapase a vsade vase nezmyselne hadky

Reagovat
valloire

Hádáme se, protože jeho tupej názor se musí potírat stále. Tak proto.

Reagovat
valloire

mlíčňáku uhrovatej

Reagovat
el Principito

jako Zico v roce 1986, nezapomeň o sem napsat .... :smile::

Reagovat
valloire

Zico byl v roce 1986 zraněnej, jestli to teda víš...

Reagovat
technecium

Myslel 82,, to je jasný

Reagovat
valloire

no ani ne.... , trocha studia by neškodila než se začneš bavit o historii, ale stejně ti to nepomůže

Reagovat
technecium

Ty mě nepoučuj o něčem, čemu sám absolutně nerozumíš

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

zase výmluvy

Reagovat
valloire

https://www.upi.com/Archives/1986/09/18/Brazilian-soccer-star-Zico-underwent-delicate-knee-surgery-at/9054527400000/

třeba tady, to je pro tebe....já to samozřejmě vím, protože jsem to sledoval live

Reagovat
el Principito

já taky... Výmluvy

Reagovat
valloire

jo to určitě

Reagovat
valloire

A já si zase myslím, že v playoff už nebyl důležitej a finále by dali i tak. Skupinou je protáhl, to ano.

Reagovat
Pharrell

Zico

Lepší?

Reagovat
technecium

Se zeptej tady pána nad tebou

Reagovat
valloire

ty mi neser

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Generalní Gladiator

Máš chybu ve zlaté kopajdě, MESSi jich nemá stejně jako voba ronaldové dohromady, on jich má víc, přestože neumí pravou ani hlavou.

Reagovat
technecium

A ještě ke všemu má špatnou střelu a techniku v porovnání s Ronaldama...

Reagovat
Generalní Gladiator

Kéž by uměl bycikl u lajny a pak s výrazem artisty,co právě předvedl svoje vrcholné číslo, nahrál vítězoslavně dozadu...ach jo

Reagovat
uff

Reagovat
valloire

Nikde tam nevidím gol v playoff MS. Tak to bude asi nějakej lempl.

Reagovat
Spalovač šancí

Tento názor se líbí uživateli Josef Bican

Reagovat
valloire

No líbí. Bicana se to netýká.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a Realisti bylo na hřišti beránci.

Reagovat
smazaný uživatel

byli

Reagovat
pantondavo

Říkáš snad, že Džeržy Dudek lže?!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
valloire

Tohle je známá věc. P.R. Barcelony z něj dělá slušnýho hocha, ale je jasný, že je to zmetek. Bylo to vidět, jak odstrčil toho malýho kluka na hřišti, zatímco CR ho objal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Reggie

Místo psaní těchto kravin by mě zajímala tvá odpověď nahoře.

Reagovat
Spalovač šancí

JJ, šéf andělů na zemi Ramos je oprávněný pro hodnocení.

Že Messiho po nakládačce kosili hlava nehlava a vůbec že Mourek potom začal z Classic dělat nesmyslnou válečnou frašku, už Jerzy nezmíní.

Reagovat
uff

Reagovat
Pharrell

Ano pan Dudek má pravdu.

Reagovat
Reggie

objektivita level hráč Realu, za Mourinha to bylo neskutečný divadlo. Kupodivu jak odešel, tak se to uklidnilo. To jasně vypovídá o tom, že provokovali hlavně hráči Barci

Reagovat
pantondavo

Zapni si radar na evidentne trollici komenty

Reagovat
Reggie

No tak u vas clovek nikdy nevi, casto pisete neskutecny sracky. Ale neplati to samo jenom pro vas

Reagovat
pantondavo

Ja se drzim vzdy a pouze faktickych informaci

Reagovat
Reggie

Nehraj si na valloira

Reagovat
Pharrell

Mou a El Clásico

Však v tom období José málem vypíchl oko tomu Tito Vilanova?

Reagovat
Pharrell

****teda - tehdy v médiích to publikovali že to Mourinho málem udělal

Reagovat
Reggie

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

a jaká je objektivita fans Barcy?

Reagovat
smazaný uživatel

u nas na sidlisku sa hovorilo ze ronaldo a rivaldo boli bratia

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si zas myslel, že Jerzy Dudek, je Jiří a že je Čech. Ináč hento tuším aj u nás

Reagovat
Lacko_Boh

neboli?

Reagovat
el Principito

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Reagovat
uff

Reagovat
valloire

Statisticky nejlepší výkony na MS od 1966 :

1 G.Muller.......6 10+3 13 2,16

2 Pelé.............6 4+6 10 1,66

Eusebio.......6 9+1 10 1,66

4 Zico.............5 4+4 8 1,60

James..........5 6+2 8 1,60

6 Lato.............6 7+2 9 1,50

7 Maradona....7 5+5 10 1,43

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

155. Messi 7 4+1 5 0,71

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele