DIEGO SI PODMANIL BUNDESLIGU

29.05.2007, 12:08
Aktuality
Německým mistrem se letos stal Stuttgart, nejlepšího hráče však ve svých řadách měl Werder Brémy. V hlasování samotných fotbalistů, které organizoval magazín Kicker, vyhrál s velkým náskokem záložník Diego...

Svůj hlas odevzdalo celkem 268 fotbalistů, z nichž více než polovina volila Diega. Brazilský reprezentant dostal 50,7% hlasů a doslova deklasoval konkurenci. Jihoameričan vyhrál s velkým náskokem již podzimní část ankety o nejlepšího bundesligového fotbalistu a sezónu zakončil s bilancí 13 branek a 14 asistencí. Produktivnější byl už pouze jeho spoluhráč z Werderu Miroslav Klose, na jehož kontě je o jednu gólovou přihrávku více.

Druhý skončil nejlepší střelec letošního ročníku Bundesligy Theofanis Gekas, útočníka Bochumi a letní posilu Bayeru Leverkusen volilo přesně o 40% hráčů méně, něž Diega. Bronzovou pozici obsadil další kanonýr - Mario Gomez ze Stuttgartu (6,3%).

Jedno ocenění si odnesl i Manuel Neuer, který se stal nejlepším brankářem soutěže. Teprve 21letý gólman dlouho usiloval o mistrovský titul se Schalke, mezi jehož tyčemi nahradil zkušeného Franka Rosta.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*1860

holt je to hvezda, jeste tak dve-tri sezony a bude z nej extratrida.. moc se mi libi jeho styl hry, dobre se na nej kouka..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Diego je velký hráč

Reagovat
HOST*RMCF

Doufám že za rok tu budu číst Diego si podmanil La Ligu (samozřejmě v sněhobílém dresu)

Reagovat
HOST*Pepa

ty si upad frajere

Reagovat
RMCF

Tak párkrát sem už upad to se u fotbalu občas stává...

Reagovat
HOST*já

napodobuje kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Gomez byl lepší, než Gekkas.

Reagovat
HOST*

Tak Rio Mavuba z Bordeaux do Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

kačica z gazzetty

Reagovat
smazaný uživatel

Mavuba by klidně mohl přestoupit do prestižnější ligy, je to kvalitní hráč. A v souvisloti s Juve už se o tom několikrát spekulovalo, i když teď (když jsou bez trenéra), tak to asi tak horké nebude.

Reagovat
HOST*

Nevím jestli do prestižnější, jelikož se vyjádřil, že hrát za Juve bylo vždy jeho snem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel jako z francouzský, jsme to blbe napsal.

Reagovat
HOST*

prý jsou domluvení na osobních podmínkách a na smlouvě... tak nevím... cena by měla být okolo 7 mega liber

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele