Didův trest snížen na polovinu

22.10.2007, 13:52
Aktuality
Brankář Dida uspěl s odvoláním proti trestu, který si vysloužil za své teatrální gesto v utkání Ligy mistrů proti Celticu Glasgow. Původní dvouzápasový trest byl snížen na polovinu a brazilský gólman tak přijde pouze o jedno utkání základní skupiny prestižní soutěže proti Šachtaru Doněck...

"Dida neudělal nic špatného. Ve skutečnosti byl napaden. Důležité je, že definitivní rozhodnutí bylo vyneseno ještě před středečním utkáním," řekl dnes vice-prezident Rossoneri Adriano Galliani.

Závěr utkání mezi Celticem Glasgow a AC Milán byl hodně dramatický. Domácí v poslední minutě strhli po nejistém zákroku Didy vítězství na svoji stranu a připsali si cenné tři body. Při oslavách rozhodující branky zaspala pořadatelská služba a na hřiště se dostal fanoušek, který Didu spíše jenom pohladil po tváři. Hostující gólman se za neukázněným příznivcem Celticu nejprve rozeběhl, poté ale spadl na zem a pokusil se o předčasné ukončení zápasu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*

Koukám že má Berlusconi dlouhé prsty, ale nějak zapomíná platit ligové rozhodčí.Stejně jim ty penalty furt pískají už jenom ze zvyku.

Reagovat
HOST*Gamper

Mafie se bojí celá Itálie a jak vidím, tak taky UEFA. Berlusconi je velký kmotr.....

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

njn stejne jim moc nepomuze kdyz uz prohravaj doma s tak slabym tymem jako je Empoli

Reagovat
smazaný uživatel

jj mas uplnou pravdu..na jejich vykon bych dodal jenom

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som zase navrhol potrestať každého kto protestuje proti prísnosti trestu pre Didu. Však jeho chudáka normálne nechutne napadli a dostal takú strašnú ranu do tváre že by z toho slabší jedinec aj umrel .

Reagovat
HOST*sepiach

viete si predstavit ake prachy zarobi prehra domaceho AC s empoli stavkovym kancelariam? specialne Bwinu ktory je hlavny sponzor klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

typické názory na ktoré sme zvyknutí na slovensku a v čechách. neverím že im to AC pustilo, prečo by malo??? Alebo si myslíš že dávajú interu náskok aby ich potom mohli naháňať???

Reagovat
HOST*sepiach

pre peniaze samozrejme. co su to za otazky? neverim ze tym ktory za psolednych 5 rokov 2x hra finale LM a 2x semifinale moze hrat v lige tak strasne zle. Pritom s prehladom postupi vzdy zo skupin a na ligu uplne kasle. a potom v zavere sezony vyhraju 8 zapasov po sebe aby sa dostali take miesto v tabulke, ktore zarucuje ucast v LM v dalsom rocniku ak by sa nahodou nepodarilo vyhrat vo finale. o korupcii v serie A je uz zbytocne hovorit. AC v tom bolo zapletene o tom niet pochyb. kazdy jeden hrac si rad tipne zapas ked vie ako dopadne. a este aj dostane premie od klubu ktory zabezpeci bwin:) ved sa bavime o taliansku nie?:) mafia,korupcie to je na dennom poriadku. a este ked to ide "legalnym" sposobom spravit tak preco nie.

Reagovat
HOST*

zedli ste

Reagovat
HOST*marcocruz

Přesně tohle jsem čekal, že to sníží o polovinu.

Reagovat
HOST*

to je v pořádku, měli by ale zvýšit pokutu pro Celtik, nebo příště nějakej blbec někoho třeba pobodá

Reagovat
HOST*

Jak jinak,pan Berlusconi a hlavně Galliani si to uměj zařídit,bejt to jakejkoliv jinej tým tak ten hráč dostane ban na 3 zápasy ale že je to "Grande Milano" včele s těma dvouma mafiánama tak je to snížený,ještě bych ten zápas se Celticem dal kontumačně pro AC protože Dida má šok do konce života za ten knokaut jako kdyby ho dostal od Tysona nebo Lewise takže závěrem Merda AC Milán

Reagovat
HOST*

o žádný kontumaci nebyla řeč

Reagovat
HOST*

pičusi

Reagovat
HOST*

to je nám jedno, jak ti doma říkají

Reagovat
HOST*

AC je letos v pici nic nepustilo prote souper byl lepsi a takovych proher bude pribyvat a ty kurvy italske pujdo stale niz a niz . Nedavno vyvazli s korupce a ted zase prohravaji, dobre jim tak v lize mistru co predvedl dida to je ostuda fotbalu skoda ze ho ten fanousek aspon poradne neprastil kdyz te blbec simuloval aby mel proc smrt AC Milan

Reagovat
HOST*

ty jseš známej tím že tě všichní považujou za blba a teď jsi to dokázal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele