Di Vaio vyhlíží novou sezónu

01.08.2007, 21:13
Aktuality
Marco Di Vaio se po několika letech vrací do italské nejvyšší soutěže. Bývalý útočník Juventusu strávil poslední roky své kariéry ve Valencii a Monaku, nyní by opět rád uspěl v Serii A, a to v dresu FC Janov, kam přestoupil v zimě...

"Naším cílem není pouze záchrana, míříme mnohem výše. Jsme si vědomi vysokých očekávání a uděláme všechno pro to, abychom nikoho nezklamali. Už je to spoustu let, co jsem zažil takovou letní přípravu, jako letos a myslím si, že to nebude dlouho trvat a změní se to v náš prospěch," těší se Di Vaio na novou sezonu.

FC Janov hned v prvním kole přivítá AC Milán a tento duel bude pikantní především pro Marca Boriella, který ještě před několika týdny patřil právě Rossoneri. "Ano, bude to pěkné, ale zápas s Milánem je ještě daleko. V tuto chvíli trénuji nejlépe, jak to jen jde. Mám vynikající spoluhráče a trenérský tým. Nikdy jsem si nemyslel, že bych mohl zapadnout tak rychle," řekl Boriello.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
HOST*Fabregas

Ja myslim ze doma se bude blýzkat na lepsi casy.....

Reagovat
HOST*

Janov bude hrat tak 12.-16. misto, kazdopadne nesestoupi

Reagovat
Shevchenko

Nevíte kdy se hraje Community Shield a Španělský superpohár ? Díky.

Reagovat
plechi

12.08. Sevilla - Real Madrid

19.08. Real Madrid - Sevilla

Reagovat
Shevchenko

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Community Shield už tuto neděli.

Reagovat
Shevchenko

THX!

Reagovat
HOST*

Do Janova kromě Boriella a Di Vaia šli Leon z Regginy a Papa Waigo. Navíc tam mají Figeruoa. Bude to zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden není schopen dát kolem třinácti čtrnácti gólů, budou mít problémy...

Reagovat
HOST*InMi

Tak to nebol pred sezonou ani bianchi-nechapem ako zanho mohli dat v man. city take peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

tak Bianchi určitě překvapil (ještě teď mě straší, co jsem o něm loni před sezonou napsal ), ale on měl taky štěstí, že za něho prakticky neměli náhradníka, hrál všechno a bez zranění, kopal penalty atd. ... tady z těch útočníků Janova mám pocit, že jsou dost vyrovnaní, aby to spíš nedopadlo jako v Turíně, btw., v kádru je i momentálně zraněný Adailton...

Reagovat
HOST*InMi

ale adailton a leon su skor kridla - dost ofenzivne ja si myslim ze di vaio sa moze hecnut aj ked uz straca na rychlosti

Reagovat
Shevchenko

Sestup podle mě: Catania, Siena, Cagliari.

Reagovat
HOST*

Siena to zase nak ukope

Reagovat
HOST*Tsigi

Siena má Jarolíma To nebude sestup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele