Di Natalemu by se přestup do Říma zamlouval

23.10.2007, 19:55
Aktuality
Italský útočník ve službách Udinese Antonio Di Natale zahájil letošní sezónu velmi dobře, a tak se okamžitě vyrojily spekulace o jeho možném přestupu do lepšího klubu. Di Natalemu by se velmi líbil AS Řím, kde by se znovu sešel s koučem Spalletim.

V dresu Udinese letos Di Natale zatím vstřelil tři ligové branky. Především tu, která rozhodla výhře na hřišti Juventusu, si fanoušci dobře pamatují. Kromě toho se třicetiletý útočník prosazuje i reprezentaci. V klíčovém kvalifikačním utkání proti Ukrajině zařídil dvěma brankami výhru a nyní je považován za hlavního kandidáta útočného partnera Luky Toniho proti Skotsku.

Žádný div, že se po výborných výkonech zvedl o Di Nataleho zájem. Sám útočník by nepohrdnul přestupem do AS Řím. "Velmi mě těší, když se mluví o zájmu AS Řím," neskrývá italský reprezentant. "Nicméně o tom budeme mluvit až po sezóně. Teď se soustředím jen na Udinese."

Atraktivitu AS Řím zvyšuje v hráčových očích osoba kouče Spalletiho, který dříve působil právě v Udinese. "Pod Lucianem Spalletim jsme měli ohromně nebezpečný útok s Iaquintou a Di Michelem. Jenže po jeho odchodu už nám to tolik nešlo," zavzpomínal Antonio Di Natale.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*-PeCa_08-

..mno nebyl by spatny ale radsi brat Amauriho..

Reagovat
smazaný uživatel

som ani nevedel ze on uz ma 30 ma teraz formu ale amauri by bol lepsia investicia....alebo Quagliarella a mozno aj Lavezzi by nebol spatny ....a

Reagovat
sansiro

Amauri do Milána Lavezzi má ještě čas. Spiše by to chtělo prosadit Vučiniče, ten má potenciál.

Reagovat
HOST*vlk

nech je to uz kdo chce no hlavne at uz prijde nekdo kdo to tam bude sazet jeden za druhym..

Reagovat
sansiro

Vučinič

Reagovat
HOST*

Nákupy AS Řím za poslední dobu jsou super,Juan,Cicinho,Giuly...a teď di Natale,obchodování mají v malíku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele