Di María definitivně obrací list, PSG se upsal na čtyři roky

06.08.2015, 15:26
Aktuality
Argentinský křídelník Ángel Di María napsal tečku za svým krátkým a nevyvedeným angažmá v Manchesteru United. Do něho sice odstartoval slibně, postupně se však začal utápět v herní depresi a jeho derniéra proti Hullu byla symbolicky poznamenána zraněním. Nyní Di María zapečetil vlastní přesun do Paris Saint-Germain za částku, kterou BBC odhaduje na 44,3 milionů liber...

Ángel Di María přišel loni v létě na Old Trafford s velkými očekáváními; zlomil ostatně britský přestupový rekord.

A zprvu to s ním vypadalo dobře, když zaznamenal gól a asistenci ve třech ze svých prvních čtyř startů za United.

Jenže posléze Di María vystřídal dohromady šest pozic včetně středního záložníka, kvůli zranění byl nucen vynechat celý prosinec a následně se v lednu musel vypořádávat s pokusem o vloupání do jeho sídla v Cheshireu.

Z toho už se Argentinec nikdy pořádně nevzpamatoval, nakonec se v základu Reds objevil pouze 24krát a po Copě Américe se s vidinou přestupu ven ani neúčastnil nedávného zahraničního tour United.

Nyní si 27letý ofenzivní záložník vyzkouší úplně novou soutěž v dresu francouzského mistra z Paříže. "Je to nesmírně talentovaný hráč, s ohromující rychlostí a schopností přejít přes protihráče," liboval si prezident PSG Nasser Al Khelaïfi.

"Svým jménem jedině vyztuší naší silnou jihoamerickou komunity, ale hlavně také celou rodinu Paris Saint-Germain," dodal záhy v narážce na přítomnost Uruguayce Edinsona Cavaniho, pěti Brazilců i Di Maríových krajanů, Javiera Pastoreho a Ezequiela Lavezziho.

Autor: Tomáš Daníček / manutd.com, bbc.com

Komentáře (966)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele