Di Carlo: Jeden nepovedený týden nemůže zničit měsíce práce

07.02.2011, 20:18
Aktuality
V hodně složité situaci je Domenico Di Carlo, který se stal trnem v oku fanouškům janovské Sampdorie. Janovskému klubu se pod vedením tohoto trenéra poslední dobou vůbec nedaří a hodně nebezpečně se přibližuje k sestupovým příčkám...

Sampdoria z posledních pěti ligových zápasů vytěžila jenom jeden bod, nedala ani jednu branku a tabulkou se propadla až na čtrnácté místo. Od osmnácté Brescie jí pak dělí už jenom pět bodů. Fanoušci proti začali požadovat trenérův odchod.

"Jeden nepovedený týden nemůže zničit měsíce práce. Poslední tři porážky zapříčinily problémy, výhra může všechno zase změnit. V týmu je kvalita a my musíme jenom zintenzivnit naší práci," řekl Di Carlo.

Sampdoria má velké problémy v útoku, letos ve 23 zápasech dala jenom dvacet gólů. Rovnou polovinu nastříleli Giampaolo Pazzini a Antonio Cassano, kteří v týmu už nejsou. "Klub se ohledně těchto hráčů rozhodl. S Cassanem to bylo komplikované, v případě Pazziniho pak bylo vše vyřešeno během dvou dnů," prohlásil.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Collinův bratr.

Reagovat
smazaný uživatel

Spalettiho

Reagovat
smazaný uživatel

Bratři v triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale ta pleška je fakt hrozná..normálně se v ní vidím

Reagovat
Jajinek

Doria je znatelně v knedli...útok je v troskách..tři odložení hráči plus jeden nekopa, přitom talent Marilungu si vesele běhá v Sérii B. Záloha má silný jen střed, zato kraje...Mannini letos nejvíc tragický a Guberti jen občasné záblesky. Držela je dlouho obrana, ale i ta nyní hraje hůř a často v jiném složení...z toho nemůže vzniknout nic dobrého.

Reagovat
Arne

Jak vidíš vaše šance proti Bayernu?

Reagovat
Jajinek

hodně to bude odvislé od zdraví hráčů na obou stranách. Pokud Robben a Ribery dokážou nabrat takovou zápasovou kondici aby byli nebezpeční jako za starých časů, Goméz si udrží produktivitu a Tymo bude hrát na stoperovi, tak mám obavu. U nás bude důležité, aby byl zdravý Lúcio, což je otazník do prvního utkání (ze stoperské dvojice Ranocchia, Cordóba mám zatám strach). A dále pak musíme poskládat silnou středovou zálohu, nejlépe ve složení Wes, Cuchu, Zanetti, Motta. Bihužel první zápas nebude Milito a tak bude muset hrát s Eto´oem Panděv...

I když hodně lidí čeká přestřelku, což by aktuální stav obou obran napovídal, tak já myslím, že to bude spíše opatrné a budou rozhodovat právě osobní souboje jeden na jednoho a rozdíloví hráči. Páč ten herní styl se mi nyní zdá poměrně podobný, my jsme schopní se Bayernu vyrovnat fyzicky ve středu pole i ta útočná fáze je nyní poměrně variabilní.

Fakt těžko tipovat, osobně bych dal 50 na 50. Fakt bych tipoval až podle konkrétních sestav.

Reagovat
Arne

Dík. Já si taky počkám až na to, jaké bude složení, ale pokud van Gaal nechá hrát tuhle sestavu, kdy jsou tam čtyři DM a jen jedinej - Ottl, kterej na to navíc nemá - hraje na svý pozici, tak to vidím na 70 až 80 procet pro vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby bol Pazzini k dispozície, tak aj ja by som to videl na 70 % pre nás, možno aj viac. Ale inak nie!!!

Reagovat
Arne

No já to možná vidím až moc skepticky, protože to trápení Bayernu vidím každej druhej tejden a Inter mě omámil svojí formou, i když podle všeho "jen" výsledkovou... Těch 70 je asi přehnanejch, dneska je fotbal tak vyrovnanej, že to je vlastně i blbost, navíc Bayern doma celkem šlape. Uvidíme, no, v neděli si udělám obrázek o Interu, Juve vás snad prověří.

Reagovat
Jajinek

a jak by nám Pazzo jako pomohl, svým touláním se po hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

Tým, že je asi 100000 krát gólovejší ako ten Macedónec.

Reagovat
Jajinek

a tím nám v takovém zápase zvedne šance na 70%...Pazzo?...jasný draku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

By som dal do zálohy: Zanetti, Cambiasso, Motta-Stankovič,Sneijder-Etoo....Pandev to fakt nemá význam, on nezahrá nič, človek sa bude len zbytočne rozčulovať. Ne, jeho už fakt v základnej zostave vidieť nechcem. A v lete čím skôr predať/dať.

Reagovat
Jajinek

ok, taky varianta...ale domácí zápas s jedním útočníkem fakt není Leův styl...(jinak ty se vsereš fakt do každé diskuze... )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Masopusta evidentně baví to vyhlašoání.. jsem ho ani neviděl usmát se

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak mu vzdávám čest

Reagovat
Francesco Totti AS

jj..neutrální výraz

Reagovat
smazaný uživatel

Ne každý fotbalista má chuť na podobné pompézní kýče. Myslím, že by byl mnohem raději, kdyby si na něj lidé (televizní studia, ...) vzpomněli i párkrát během roku.

Reagovat
xhejl

Jeden nepovedenej tejden? Di Carlo je očividně slušnej demagog...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele