Dhorasoo ukončil kariéru

12.01.2008, 10:57
Aktuality
Vikash Dhorasoo udělal tlustou čáru za svou bohatou kariérou. Bývalý francouzský reprezentant si po odchodu z Livorna nenašel nového zaměstnavatele a ve 34 letech tak pověsil kopačky na hřebík...

"Jsem trochu smutný. Ale stejně tak i šťastný, protože vím, že to bylo správné rozhodnutí," řekl nyní již bývalý fotbalista.

Dhorasoo s velkým fotbalem začínal v Le Havru, odkud ho v roce 1998 za pět milionů eur vykoupil Olympique Lyon, s nímž získal tři mistrovské tituly. Následovalo hostování v Bordeaux a v roce 2004 další přestup, tentokráte do AC Milán. Na San Siru začala kariéra francouzského fotbalisty povadat, většinu svého angažmá u Rossoneri strávil na lavičce náhradníků a měl tak velkou radost, když přišlo záchranné laso z PSG.

V hlavním městě Francie Dhorasoo ožil a do análů klubu se zapsal zlatým písmem, když rozhodl finále Francouzského poháru s Marseille. Poslední štací osmnáctinásobného francouzského reprezentanta bylo Livorno, které s ním na začátku letošní sezony přestalo počítat.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

byl fakt dobrej skoda že uš končí ale je to jeho rozhodnutí hlavně že dal gola posranejm debilum s olipique marseille

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tolik hrubek v jedné větě jsem jěště neviděl

Reagovat
herbage

No když neuvažujem diakritiku, tak to tak hrozný není. Tedy nechápu proč začal bez ní, ale mnohme víc mě pobavilo "uš" a "s olimpique marseille"

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zdá, že na konec kariéry ještě nemusel pomýšlet. Určitě by mu ještě někdo nabídl solidní angažmá, i když by to zrovna velkoklub nebyl. A když je chuť ještě hrát, tak to jde. U něj ale asi moc chuti už nebylo. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekal,že půjde do MLS.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele