Devatenáctka postoupila do elitní fáze kvalifikace ME

17.11.2018, 20:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Drysausage rules!

Reagovat
Kepy_FCB

Návrat Krále !!!!!!

Reagovat
Pablos

No tak jsem teda koukal na tu soupisku ...a ty jova, tam znám tak tři hráče a to ještě tak, že znám jejich jméno, ale skoro jsem je neviděl ani hrát Samozřejmě, že je to dáno hlavně i mou neznalostí, ale i tak přeci jen to není U17, ale U19 tam by už většina hráčů měla asi i zahrát občas ligu nebo alespoň pravidelně druhou. Ale prej jich je tam dost z ciziny jo ? (min. u golmana to vím, že jo)

Reagovat
Kily

dobře vypadá Kušej, v mládeži Drážďan mu to střílelo a na jaře by klidně mohl nakouknout do áčka, snad mu to nestoupne do hlavy a zůstane nohama na zemi, v hlavě to zatím má srovnané

Reagovat
Pablos

toho zrovna znám ...resp. je to jeden z těch co o nich vím, avšak hrát jsem ho neviděl.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Celkově v poslední době nemáme moc dobrý mládežnický repre,ale tahle je ještě slabší než ty před ní nebo po ní. Ale tak dostat se na EURO můžou

Reagovat
Ross Geller

Hra pod suchopárkem má šťávu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele