Devatenáctka bude ve Zlíně bojovat o postup na ME

13.11.2018, 12:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jak vypadá U19 dneska? Podle jmén to nemusí být úplně špatný výběr.

Reagovat
cetto

Je to katastrofa. Jedna z nejslabších U19 v naší historii. Aspon částečný posun vidím v tom, že ted víc hráčů chodí do zahraničí už v tom věku 16-18, ale přesto je to bída. Kovář je sice třeba v Utd, ale je tam jedním z asi 8 golmanů své věkové kategorie, dalších 8 je v U18 a dalších 6 v U20. Z toho půlka jsou vybraní hráči ze zahraničí a půlka domácí angličani...Základ je, že borcí U19 by měli už dostávat minuty v naší lize a být doplněni o ty nejlepší, kteří se vydali v útlém věku do zahraničí. Jinak to moc fungovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

To s tebou souhlasím, že to začlenění mladých by mělo přicházet podstatně dříve. Kovář zase byl v několika zápasech i na lavičce v Premier League, ne? Nebo něco takového jsem aspoň četl, každopádně doufám, že ten zbytek kluků se prosadí i když kariéry hráčů třeba v te mladežnické bundeslize nesleduji.

Reagovat
naheCZ

Byl nominován jako třetí brankář...na lavičce nebyl, ale připravoval se na zápas s týmem.

Reagovat
iamek

Kovář chytá už pravidelně za béčko a chytá i v juniorské lize a je naprosto famózní. V dorostu byl taky jednička. Kvůli nej odešel ten Belgičan a Fojticek lestil lávku.

Reagovat
Frantszek

Bohužel, z experimentu s juniorkama se budeme ještě dlouho vyhrabávat.

Reagovat
Frantszek

*reakce na Cetta

Reagovat
sajmon10

Je to celkem slušný výběr, škoda jen, že chybí kepl. Jinak Kušej a devatenactky Plzně a Olomouce jsou ve slušné formě

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nějaký stream, alespoň na youtube? Díky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele