Destro z Říma neodejde, Garcia s ním počítá

17.01.2015, 19:37
Aktuality
Mattia Destro bude i ve druhé polovině sezóny oblékat dres AS Řím. Kolem mladého útočníka již delší dobu kolují spekulace o odchodu z italské metropole, jeho brzký přestup ale odmítá trenér Rudi Garcia, pro nějž je Destro důležitým členem kádru...

Stále ještě třiadvacetiletý fotbalista byl v uplynulých týdnech spojován s AC Milán, před sezónou o něj byl zase zájem v anglické Premier League. Destro ovšem i nadále zůstává Římanem.

"Destro je naším útočníkem a pro Řím je velmi důležitý. Počítám s ním do druhé poloviny sezóny," prohlásil Rudi Garcia. "V mém týmu není důležitá jenom základní jedenáctka, ale minimálně čtrnáct hráčů, kteří do zápasu naskočí," dodal francouzský kouč před utkání v Palermu.

Giallorossi získali Destra v létě 2012 z Janova za celkovou částku šestnácti milionů eur. V prvních dvou sezónách dal odchovanec milánského Interu jedenáct a třináct soutěžních branek, v tomto ročníku se zatím trefil jen čtyřikrát. V Římě má platný kontrakt do června 2017.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
Antijuve

Velice dobrá zpráva.

Reagovat
smazaný uživatel

do Lazia s nim

Reagovat
Mrvinho

Doufám že Garcia umí držet slovo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

veľmi ho chcú fanúšíkovia AC ako pozerám

Reagovat
Mrvinho

Já už ho mám delší dobu zafixovaného jako jelito docela, no a co jsem tak četl různě tak nejsem daleko od pravdy. A na to že nejsou schopni mnohdy vytasit ani 10 mega na nějakeého "slušného" hráče (na naše momentální poměry) by mě nasralo kdyby za Destra dali tu dvacku

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Vtáky cez tepláky

áno áno, však súhlas s tebou.. tiež som bol vždy proti jeho príchodu.. len nerozumiem čo na ňom všetcia tí čo ho chcú vidia.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Vtáky cez tepláky

No tí ľudia (garcia, silvio a tímy ktoré majú oňho záujem) vidia na ňom asi niečo, čo my, obyčajní smrteľníci cez TV vidieť nemôžeme.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že po dnešním výkonu konečně poletíš

Reagovat
kxpxc

Reagovat
smazaný uživatel

Experte

Reagovat
Francesco Totti AS

Myslel jsem že jsme se za ty dva roky někam posunuli, ale teď vidím že asi ne

Reagovat
Maritazzi

Tak Rudi těžko může říct, že ho v týmu nechce.. každopádně dle frekvence nasazování a hlavně dle výkonů je jasný, že u nás vydrží maximálně do léta.

Reagovat
Francesco Totti AS

ale proč ho neprodaj teď, když jsou na něj 20 milionové nabídky?

Reagovat
Maritazzi

Očividně nejsou, Milán nechtěl do smlouvy povinnou opci a potřeboval se zbavit předtím Pazziniho, jinak ho teď nikdo nechtěl - kromě Turína, kam nechce on.

Reagovat
Francesco Totti AS

Mně jde o to, že po něm momentálně poptávka, čehož bysme měli využít. Za rok ho neprodáme a bude se nás držet jak Borriello. Dodneška nepochopím proč nepřišel v létě ten Pelle, který šel do Anglie za hubičku. Teď bude stát 30+

Reagovat
Maritazzi

Teď v zimě ho nikdo nechce, týmy mají plno a Milán nesouhlasí s tím, co po nich chceme, takže poptávka po něm neni, byla možná v létě.

Nevím proč vytahovat Graziana, sice je to píchač, ale pokud vim, nikdy jsme o něj zájem neprojevili, což ani neni divný, když jeho angažmá v Parmě skončilo fiaskem a šel hostovat do druhý ligy.

Reagovat
Francesco Totti AS

zájem o něj právě nebyl, ale ve Feye byl TOP, což prokazuje i v Anglii. Je to Ital, v SA taky něco odkopal, u nás by mu to imho sedělo.

btw. nechápu jak si můžem v případě Destra klást nějaký podmínky...

Reagovat
Maritazzi

No v SA se kopal možná za uši, protože v Parmě odehrál půl sezony a dal asi gol, nizozemská liga není měřítko a on zrovna taky není prototyp pohyblivýho útočníka vhodnýho do mezihry, Anglie mu sedí ideálně.

Tak nechcem na něm prodělat a Saba si je vědom toho zájmu, kterej o něj byl v létě, popř. by zas mohl bejt.

Reagovat
Francesco Totti AS

no hlavně aby ho v létě ještě někdo chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Len nie do AC, prosím, to radšej Pazza bez formy.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele