DESÁTÝ DEN LIGY MISTRŮ BUDE ROZHODUJÍCÍ

25.02.2003, 16:14
Aktuality
FC Barcelona, AC Milán a Manchester United mohou tento týden potvrdit svůj postup mezi nejlepší osmičku letošní sezóny v Lize Mistrů. Naproti tomu Leverkusen, AS Řím a Deportivo La Coruña se budou muset moc snažit, aby se jejich čtvrtfinálový sen nerozplynul.

Barcelona už vyhrála jedenáct zápasů v řadě, což jí zajistilo zápis do rekordních tabulek, dvanáctá výhra by jí zaručovala postup z prvního místa skupiny A. Na druhé straně prohra loňského finalisty Leverkusenu v Newcastlu by znamemala konec jeho šancí na čtvrtfinále. Nestačila by mu ani remíza, pokud by Barcelona prohrála.

Pokud chce AS Řím pomýšlet na postup, měl by vyhrát ve Valencii. I když by prohrál, stále by měl teoretickou šanci na postup, ovšem pouze v případě, že by zápas Arsenalu proti Ajaxu skončil remízou. Pokud by k tomu došlo a římský klub skutečně takto postoupil, stal by se prvním týmem v historii soutěže, který by postoupil ze skupiny po 4 prohraných zápasech.

Obrázek skupiny C je celkem jasný. AC Milán projde do čtvrtfinále, pokud vyhraje v Moskvě. Italům by stačila i remíza, když Real Madrid vyhraje nad Borussií Dortmund.

Ve skupině D bude mít Manchester United jistý postup, jestliže získá alespoň bod v utkání s Juventusem Turín. Deportivo musí porazit na domácím hřišti Basel a držet palce Manchesteru, pokud nechce skončit před branami čtvrtfinále.

Autor: Pavel Čapek

Komentáře (11)

Přidat komentář
antimadrista

Zejtra si Barca zajistí postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na 100% ano ... : )

Reagovat
HOST*

no nie som si isty

Reagovat
PJ

Ne že bych Barce něco nepřál, ale doufam že ne. Postoupí, o tom nepochybuju, ale dneska eště ne, fandim totiž Interu a ten vyhraje :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime....

Reagovat
antimadrista

..výtězství Barci.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je bez útoku, navíc Boba Vieriho zjevně více motivuje Serie A. Je to plichtový zápas.

Reagovat
PJ

Hmm, uhod si to. Až si půjdu vsadit, zeptam se tě :-)

Reagovat
HOST*Makaay

co myslíte kdo bude druhej ve skupině za suverenní Barcou?já si myslim že asi Inter,dál asi postoupí i Ajax a Real.A jen tak pro srovnání,kdy anglickej klub naposledy vyhrál ligu Mistrů?španělský kluby jsou o dost lepší než anglický

Reagovat
PJ

Z anglickejch klubů to byl naposled Manchester v roce 1999 a letos to zopakuje. Neřikam že jsou anglický kluby celkově lepší než španělský, historie a vlastně i evropskej koeficient řikaji opak, ale věřim že letos vyhraje Manchester.

Reagovat
antimadrista

Man.Utd. bude letos max. druhej, jestli se do finále dostane, protože výtězem bude Barca.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele