Derby nemají favorita, říká před utkáním se Sevillou Verdú

23.11.2013, 17:23
Aktuality
Joan Verdú si během své kariéry pravidelně užíval atmosféru barcelonského derby, zítra ho pak čeká první sevillské. 30letý záložník před sezonou opustil Espanyol a upsal se Betisu, s nímž se v neděli večer postaví Seville...

"Společně se vzájemným zápasem, který odehrajeme na jaře na vlastním stadionu, se pro naše fanoušky jedná o utkání sezony. Snad získáme sebevědomí a duel bude bodem zlomu. Každý fotbalista chce v takovém utkání hrát. V posledních zápasech jsme ukázali zlepšení, to, že jdeme do zápasu z posledního místa, neznamená nic. Derby nemají favorita a bude se hrát o víc, než jenom o tři body," uvědomuje si Verdú.

Betisu vůbec nevyšla první třetina sezony, ze třinácti utkání vytěžil jenom devět bodů a v tabulce je na posledním místě. Příliš důvodů k oslavám není ani v táboře městského rivala, ten je zatím jedenáctý.

"Starám se především o nás, abychom podali co nejlepší výkon, v takovém případě můžeme porazit každého. Ukázali jsme to už proti Realu a Barceloně, kdy jsme odehráli skvělých prvních třicet minut. Na to je třeba navázat a podobně odehrát celé utkání. Když se nám to povede, tak nepochybuji o výhře," dodává Verdú.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tohle je podobné klišé jakože je "míč je kulatý", "každý zápas je jiný". Problém je v tom, že se tím dá argumentovat uplně na všechno, tím pádem nemají tahle klišé žádný věcný význam .

Ale souhlasím s tím, že Sevilla není tak velký favorit, jako to vidí třeba sázkové kanceláře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele