Deportivo vyhodilo kouče Garitana a přivedlo Pepeho Mela

27.02.2017, 21:39
Aktuality
Ani jednu celou sezonu si v čele Deportiva La Coruňa neodkroutí mladý trenér Gaizka Garitano. Jednačtyřicetiletému kouči se stala osudnou víkendová vysoká prohra 0:4 s rovněž tápajícím Leganésem, po níž sedmnáctý Depor nadále čeká na vítězství v tomto kalendářním roce. Bilanci se pokusí vylepšit zkušenější Pepe Mel...

Lacoruňský celek se v sobotu nechal Leganésem v tabulce přeskočit a sám zůstal jen dva body vzdálen od sestupové propasti. K dobru má sice stále jeden zápas, forma se však v poslední době vůbec nelepšila - od říjnové reprezentační pauzy Deportivo vyhrálo všehovšudy dva ligové zápasy.

Nepříliš zkušený Gaizka Garitano, který si udělal jméno během tří let v Eibaru a teprve loni v létě vystřídal na lavičce Víctora Sáncheze, byl tak necelých 24 hodin po sobotním debaklu s Leganésem odvolán a dnešního tréninku se ujal trenér béčka Cristobal Parralo.

Deportivo mezitím ale nezaváhalo a ještě ve stejný den potvrdilo jméno Garitanova nástupce - na uvolněné křeslo zasedne 53letý Pepe Mel, který ve své domovině naposledy trénoval loni Real Betis (už podruhé).

Pepe Mel celkem stál už v čele devíti různých španělských celků a mimoto ještě roku 2014 pokoušel štěstí v anglickém West Bromwichi. Bez práce byl od minulého ledna a s Deporem zatím podepsal smlouvu jenom do léta.

Autor: Tomáš Daníček / football-espana.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Eibaru odvedl skvelou praci (dovedl je z 3. ligy behem 2 let do Primery!!), tady to asi neklaplo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JessePinkman

Snad je někdo probudí.. Depor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Mela mám rád, i když poslední dobou ten jeho vzorec výsledků je poměrně čitelný..., sezónu fajn a pak propad dolů, materiál v Deporu má každopádně slušnej

Reagovat
soukup

sezóna fajn by Deporu v současné situaci naprosto stačila, řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne si myslím, že Garitano je dobrý tréner, má u hráčov rešpekt a oproti minulej sezóne urobil aj "poriadok" v kabíne, kde sa už neopakujú problémy ako Arribas - Luisinho ap. Veľa bodov sme stratili v posledných minútach a aj chybami rozhodcov, ale je pravda, že ich máme málo a asi bol čas na zmenu...!

Môj osbný názor je, že sme veľmi utrpeli odchodom Babela a po ňom už nie sme v útoku taký nebezpečný...

Z príchodu Pepe Mela sa veľmi teším, verím, že nám to prinesie aj výsledky - najlepšie už zajtra s Atléticom... A hlavne treba vyhrať dohrávku s Betisom - bezpodmienečne !!! Vamos Depor...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele