Deportivo nemělo trpělivost s Vázquezem, kouče propustilo

08.07.2014, 13:51
Aktuality
Španělské prvoligové kluby teprve začínají přípravu na novou sezonu, Primera División přesto už má svého prvního odvolaného trenéra. V Deportivu La Coruña už nebude pokračovat Fernando Vázquez...

59letý kouč se kormidla galicijského celku ujal loni v únoru a neúspěšně s ním bojoval o záchranu v nejvyšší soutěži. I přes sestup zůstal ve funkci a před několika týdny slavil s hráči a fanoušky návrat do Primera División, radost mu ovšem dlouho nevydržela.

Vázquez dával najevo svou nespokojenost s prací dalších členů vedení při získávání posil a v posledních dnech je kritizoval, klub proto zareagoval nejráznějším možným způsobem.

"Klub dospěl k rozhodnutí vzdát se služeb trenéra prvního týmu Fernanda Vázqueze. K rozhodnutí nás vedl nedostatek důvěry a daný moment - příprava teprve začíná a máme dostatek času vše změnit a navodit takovou atmosféru, jaká je potřeba. Klub chce Fernandu Vázquezovi poděkovat za jeho práci ve složitém období," stojí v prohlášení Deportiva.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
xaus

zaujimave ...

Reagovat
smazaný uživatel

Človek aby sa bál otvoriť si trochu ústa ty vole to je doba ....myslel som, že to tak funguje len u nás

Reagovat
alcantara

Luis Suárez podrá ser anunciado oficialmente jugador del Barcelona en las próximas 48 horas.

Zacina mi byt z nas regulerne na grc, nehorazna hanba, idem grcat celu noc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele