Deportivo jmenovalo nového trenéra a získalo Cuencu

10.07.2014, 19:52
Aktuality
Deportivo La Coruña má nového trenéra, kormidla nováčka španělské nejvyšší soutěže se ujal Víctor Fernández. 53letý kouč bude moci v Galícii pracovat i s jednou čerstvou posilou, kádr doplnil Isaac Cuenca. Klub vše potvrdil na svých internetových stránkách...

Fernández v minulosti vedl Zaragozu, Tenerife, Betis, Celtu Vigo, Porto a naposledy belgický Gent, kde skončil koncem září loňského roku. Na lavičce střídá Fernanda Vázqueze, jemuž se osudnou stala kritika členů vedení na základě pomalého postupu při získávání letních posil.

"Nemyslím si, že někdo, kdo něco takového prohlásí, je na sto procent motivovaný. Jsem přesvědčen, že to rozhodnutí je tím nejlepším pro budoucnost Deportiva," uvedl ke dva dny starému rozhodnutí o odvolání prezident galícijského celku Tino Fernández.

Vedle nového trenéra má Deportivo od dnešního dne paradoxně také jednu novou posilu - Isaaca Cuencu. Stále ještě mladý křídelník přichází zdarma z Barcelony a bude doufat, že se mu začnou vyhýbat zranění, kvůli nimž si v posledních dvou sezonách příliš nezahrál.

Autor: Tomáš Pavlík / canaldeportivo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně články k Primeře...to budou ty správné diskuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

čtu že máme za hostování Tella u nás zaplatit 8 milionů eur ? No to musí být totální kraviny

Reagovat
smazaný uživatel

To bude spíš opce, ne?

Reagovat
FC Porto FC

je v tom bordel ja to viděl napsaný na jedný polský fansite takto tak se dívím stejně jako ti poláci

Reagovat
junglist

Cuenca zadarmo? se zbláznili?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozviazala sa s ním zmluva a tak mohol ísť zadarmo no....

Reagovat
Virtuos

dúfam, že po tých zdravotných peripetiách bude Cuenca vo forme a znova prevetrá pár súperových obrancov

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid C.F. would like to announce the addition of Fernando Hierro to the coaching staff as the first-team assistant coach, in replacement of Zinedine Zidane.

Legenda za legendu.

Reagovat
smazaný uživatel

Cunca zdarma :-( a 88 milionů za kanibala, achjo :-(

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele