Dembélé do Atlética? Ta možnost tady je, prozradil Juninho

10.01.2021, 13:49
Aktuality
Moussa Dembélé je aktuálně zraněný, má tak čas na řešení další budoucnosti a ta minimálně pro nadcházející měsíce zřejmě nebude spojena s Lyonem. Stále teprve čtyřiadvacetiletý útočník má zaječí úmysly a hodně reálně vypadá stěhování do Atlética Madrid, spekuluje o tom tisk a tuto variantu připustil i sportovní ředitel Juninho...

Španělský celek nedávno ukončil smlouvu s Diegem Costou a jako náhradu si vyhlédl právě Dembélého. Ve hře je půlroční hostování s opcí na trvalý přestup.

"Ta možnost tady je," připustil někdejší kapitán francouzského klubu.

"Moussa mě přišel navštívit a myslí si, že je správný čas na změnu klubu, jelikož ztratil část ze své motivace. Něco takového jsme nepředpokládali, mám ho moc rád. Držet někoho v týmu za takových okolností není ideální. Jednáme s Atléticem Madrid, Moussa se s ním podle mého názoru už dohodl," dodal.

Dembélé dříve střílel branky za Celtic a v Lyonu kroutí svou třetí sezonu, do zápasů letos nastupoval pravidelně, většinou k nim ovšem naskakoval pouze z lavičky náhradníků. Od poloviny prosince mu situaci navíc komplikuje zlomenina ruky, kvůli níž bude chybět do konce ledna.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Jordi Alba

Konečně bude mít i Suárez svého Negrita ?

Reagovat
Phillipinho

Prej hotova hostovacka plus opce nepovinna (!) na 33 mega euro.

Je tady fanousek Lyonu, ktery mi rekne o nem neco vic? Koukam, ze letos hral hodne malo, coz je taky duvod, proc jsme schopni takovyho hrace ted v zime privezt. Statisticky vypada hodne dobre, dvakrat nejlepsi strelec Lyonu, predtim v Celticu taky bombardak. Vyborny je, ze ta opce je nepovinna, tudiz kdyz se neprosadi, tak se vrati zpatky. Kazdopadne horsi nez Costa byt nemuze

Reagovat
Gazdo

Futbalista vyborny s velkym talentom. Na svoju telesnu stavbu aj slusna technika. Pride mi ale ze tento rok je tak nejak zaseknuty a pokial uz vazne nema motivaciu tak je to jasne. V Atleticu s Felixom by mohol tvorit vyborne duo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Seydou Doumbia

No to je skvělý. Ztráta motivace? Spíš na to aktuálně nemá, ale pořád to je dost kvalitní hráč. Pokud se to potvrdí, tak to je pro Atlético krásný deal. No a Lyon bude mít do ofenzívy juniora Cherkiho, Corneta, který na beku vypadá jako fotbalista což se na křídle říct nedá a....Slimani nebo jiný panic buy?

Reagovat
Langi

ok, takže pustíme lepšího Dembeleho (byť bez formy) na hostovačku s nepovinnou opcí a podepíšeme Slimaniho, který poslední roky taky není žádný střelec a ještě v Leicesteru bere asi 4,5ME ročně. Chci vidět tu přidanou hodnotu téhle rošády. Nakonec se v únoru zraní Ekambi a do základu půjde Cherki. S touhle politikou prohrajeme titul tím, že nemáme kvalitní backup.

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky to vidím podobně. Ono v případě zranění křídla musí na křídlo Cornet, který je lepší na beku. A Slimaka jsem loni v Monacu nesledoval ale s Ben Yedderem mu to tam celkem sypalo. Každopádně takhle se tým bojující o titul nechove. Ale to jsou ty klasické Aulasoviny kdy je schopný poslat kohokoli bezmyšlenkovitě pryč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele