Del Piero: Soustředím se především sám na sebe

21.04.2008, 15:44
Aktuality
Pomalu se blíží datum, do kdy musejí trenéři šestnácti reprezentací nahlásit nominace pro evropský šampionát v Rakousku a Švýcarsku. Fotbalisté mají poslední šance přesvědčit kormidelníky o svých kvalitách a za správný konec to vzal především Alessandro Del Piero, který o víkendu zaznamenal hattrick...

V útoku italské reprezentace je velká konkurence a Del Piera čeká složitý úkol. Jedním z jeho konkurentů je také Antonio Cassano. "Necítím to tak, že spolu závodíme. Já se soustředím především sám na sebe a zároveň jsem rád, že se daří i jemu. Na konci stejně rozhodne trenér," ví moc dobře kapitán Juventusu.

Del Piero v posledních měsících nepatří mezi pravidelně povolávané hráče a na svědomí to mají spory s trenérem Robertem Donadonim. Ten zkušeného útočníka stavěl na okraj zálohy, což se Del Pierovi vůbec nelíbilo a trenérovi dokonce vzkázal, že pokud s ním nebude počítat jako s útočníkem, nemusí ho vůbec povolávat.

"V utkání s Francií jsem hrál na okraji zálohy. Mohu tam hrát, ale nepředvedu takový výkon, jaký mohu garantovat na místě útočníka. Nějaké velké problémy spolu nemáme. S Donadonim jsem mluvil po telefonu i před jeho nominací na poslední přátelský zápas," řekl Del Piero.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

A-N-T-O-N-I-O C-A-S-S-A-N-O by byl o mnoho lepsim adeptem

Reagovat
-PeCa_08-

no tak nevím jestli by si nějak moc zahrál, ale tak su zvědavý koho dá k Tonimu..ten myslím že bude jasný základ..

Reagovat
smazaný uživatel

On je blázen a udělal by pro repre mnoho jen si vzpomente kdo hral asi jako jediny dobre na Euru za Italii

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc si myslím že Alex není tak moc hladový navíc už má svůj věk,ale i přesto je dobrý,ale pro mě je jasná jednička ANTONIO

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ukázka co s Francescem oba dokázali Škoda že ti dva už spolu hrát nebudou ale mě vůbec nevadí že France se na Repre vykašlal

http://youtube.com/watch?v=WA0e2vf6CPc

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Vzít Cassana je obrovský risk díky jeho nevypočitatelné povaze. Del Piero je minimálně stejně dobrý hráč (já osobně si myslím, že mnohem lepší) a navíc nemá problémy s disciplínou na hřišti. Cassano je nervák, jednoznačně nebrat.

Reagovat
M11

Del Piero je nekde jinde nez Cassano

Reagovat
božský John

To máš pravdu,Alessandro hraje za Juve a Antonio za Sampdorii ...vzal bych pro zkušenosti Del Péra...mladých tam asi už bude více..

Reagovat
smazaný uživatel

a ja by som zobral boba vieriho

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, to je lepší pippo inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

ale jestli del piera nenominuje, tak je idiot... má skvělou formu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele