Del Piero věří v účast na evropském šampionátu

14.03.2008, 18:17
Aktuality
Reprezentanti ze šestnácti zemí zakončí letošní sezonu evropským šampionátem v Rakousku a Švýcarsku a je otázkou, zda mezi nimi bude i Alessandro Del Piero. Kapitán Juventusu se v roce 2007 nepohodl s trenérem italského národního týmu Robertem Donadonim a ten hráče přehlíží, Del Piero však věří, že se do konečné nominace nakonec přece jenom vejde...

"Donadoni chce odpovědi na hřišti a já vím, že mu je mohu dát," nepochybuje o svých kvalitách Del Piero.

"Jsem si vědom povedené sezony, jakou zatím prožívám a chci ji zakončit ještě lépe. Trenér pak má svobodu udělat rozhodnutí, jaké jsou podle něho pro tým nejprospěšnější. Musím i nadále pokračovat ve svých současných výkonech," dodal Del Piero.

33letý útočník dal letos již jedenáct ligových branek a má velký podíl na úspěšném návratu Juventusu do Serie A. V italské reprezentaci má velkou konkurenci, na evropský šampionát totiž chtějí například také Luca Toni, Alberto Gilardino, Antonio Cassano, Cristiano Lucarelli, Antonio Di Natale, Vincenzo Iaquinta, Fabio Quagliarella, Tommaso Rocchi nebo třeba Marco Borriello.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bodaj by ho brali podava da sa povedat az skvele vykony v JUVENTUSE! Verim mu a chcem aby ho tam zobrali

Reagovat
smazaný uživatel

sice mám Alexe docela rád,a i když v minulosti odvedl pro repre hodně služby,myslím,že na Euro by měla jet "mladší" krev navíc,i když se mu letos docela daří,ostatním top Italským útočníkům se daří víc

docela by se mi líbilo,kdyby Donadoni povolal Toniho,Quagliarellu,Di Nataleho a Cassana

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc se letos ještě nadmíru daří Borriellovi,Del Piero to bude mít dost těžký

Reagovat
smazaný uživatel

ano asi by bola chyba zobrat Gilardina! mne sa on nepozdava ale boriello by mohol ci nie

Reagovat
smazaný uživatel

DO útoku Toni 100%, Borielo 80%, Quaglierella 65%, DI NAtale 65%, Rossi 50%, Del Piero 40%, Rocchi, Cassano a Gilardino 30%

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre ze ten Gilardino je az uplne dolu!

Reagovat
smazaný uživatel

toni , borielo, del piero , di natale=ideální složení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele