Del Nido pustí Fabiana jedině za 60 milionů

14.03.2008, 19:53
Aktuality
Prezident Sevilly José María del Nido má jasno, za jakou sumu by byl ochoten uvolnit Luise Fabiana. Pokud bude chtít někdo vykoupit nejlepšího střelce letošního ročníku španělské nejvyšší soutěže, bude muset na stůl vysázet šedesát milionů eur...

"Výkupní suma je nastavena na šedesát milionů eur," řekl jasně Del Nido. "Podobné zvěsti působí hodně negativně a mohu vás ujistit, že José Fuentes (Fabianův agent) a technický ředitel Realu Madrid José Ángel Sánchez se nikdy nesešli," reagoval Del Nido na informace, podle nichž má o Fabiana zájem Real Madrid.

Fabiano má v Seville kontrakt do léta roku 2009 a ten bude automaticky prodloužen o dvanáct měsíců ve chvíli, kdy brazilský útočník nastoupí k letošnímu čtyřicátému zápasu. S tím se ale Sevilla nehodlá spokojit a s hráčem již jedná o daleko delší smlouvě. Ta by měla platit až do léta 2013.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Talker

Tak a další skvělý útočník za přemrštěnou částku Berbatov za 30M liber,Fabiano 60M euro...

Kterej špičkovej útočník je vlastně prodejnej za dostupnou cenu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale cena za ty prachy je mozno koupit 3 utocniky

Reagovat
Talker

jenže hrát může jen jeden a kde seženeš útočníka,kterej je schopnej dát ti 20 golů za sezonu?

Reagovat
-PeCa_08-

ho nekoupí nikdo za 60mega..radši at ho prodá za dobrou cenu, dokud má formu..

Reagovat
Talker

O to jde,Sevilla si ho chce nechat,popřípadě na jeho prodeji hodně vydělat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm takže Nido dal cenu tak vysoko aby ho nikdo nemoh koupit - si myslím , že jestli bude mit Fabi pořád formu a přijde nabídka z velkoklubu , tak bue chtít odejít a když ho Sevilla nepustí tak začně dělat zle a odchod si vydupe

Reagovat
Talker

pokud bude chtít odejít tak prostě nepodepíše novou smlouvu prostě si odehraje do zimy 2009 a pak ho prodaj za 10M euro,protože jinak by v létě odešel zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

dyt říkám , že stejně vyhrajje Fabi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele