Del Nido prodej Alvese nikdy neplánoval

14.10.2007, 21:00
Aktuality
Prezident španělské Sevilly Jose Maria Del Nido odhalil, proč během léta odmítl mnohamiliónovou nabídku Chelsea na Daniela Alvese a zároveň prozradil, že o prodeji nikdy ani neuvažoval.

"Za Alvese nabízela nejvíce během léta Chelsea, konkrétně 35 miliónů eur. Nemrzí mě, že jsem řekl ne, nechtěli jsme ho nechat odejít. Sevilla bude prodávat jen pokud bude věřit, že by měla prodat, a pokud bude cena dostatečná," prozradil Del Nido. "Rozhodně nejsme ti, kteří budou splňovat žádosti a touhy jiných, to je totiž jediná cesta, jak zůstat top týmem. Nikdy jsem o jeho prodeji neuvažoval."

Prezident vítěze dvou posledních ročníků Poháru UEFA také věří, že se Alves po pomalejším startu rozehraje k výkonům, které předváděl v minulé sezóně. "Neprošel si celou předsezónní přípravou, protože hrál na Copa América. Moc si neodpočinul a pak začal bez pořádné přípravy hrát, nyní pociťuje následky. Řekl bych, že má problémy s fyzičkou," vysvětlil pokles formy Del Nido. "Neabsolvování přípravy jej poznamenalo mnohem více, než spekulace ohledně přestupu do Chelsea nebo Realu Madrid," dodal prezident Sevilly.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

to riadny kokot tote prezident

Reagovat
-Kopy-

Výborný prezident.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho zrovna moc nemusím. Je strašně arogantní.

Reagovat
-Kopy-

Takový Mourinhu v podobě prezidenta

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu fandím. Líbí se mi, že neprodává za každou cenu. Sevillu dostal nahoru moc pěkně

Reagovat
HOST*

dobrej hráč

Reagovat
HOST*Namistrovana arogantni pr

Cha

Reagovat
HOST*

nechapem preco by mal kazdy lezt do te pojebane chelsea len preto ze ma vysoke financni zazemi

Reagovat
M11

to je ale hodne velka motivace co si budem povidat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele