DECO NA OPERACI

19.03.2007, 11:25
Aktuality
Snadné vítězství Barcelony na půdě Huelvy má i svou stinnou stránku. Záložník Deco si v průběhu druhého poločasu zlomil prostředníček na pravé ruce a čeká ho chirurgický zákrok, který ho s největší pravděpodobností připraví o start v nadcházejících zápasech kvalifikace o postup na ME 2008...

Deco si zranění přivodil v 66. minutě při souboji s Aitorem a na hřišti ho nahradil Giovanni Van Bronckhorst. Už včera se mluvilo o nutnosti operace, kterou dnes potvrdila i Barcelona.

"Dnešní testy v přítomnosti chirurga Xaviera Mira potvrdily potřebu operace k odstranění materiálu z předchozího zranění a nápravě kosti a šlachy ze zranění současného," oznámil španělský klub.

Pro Barcelonu bylo v sobotu zranění Deka jedinou vadou na kráse. Katalánský klub na hřišti nebezpečného nováčka z Huelvy jasně dominoval a domů si odvezl výhru 4:0, v Primera Division svou první po čtyřech měsících. Dvě branky dal probouzející se kanonýr Samuel Eto'o, po jedné pak přidali Gianluca Zambrotta a Lionel Messi, který tak potvrdil střeleckou pohodu z utkání proti Realu Madrid.

Klub ani lékaři zatím neoznámili, jak dlouho bude Deco mimo hru. Podle některých španělských médií se jeho absence protáhne na tři týdny, což by znamenalo, že přijde o kvalifikační utkání o postup na ME 2008 proti Belgii a Srbsku. Barcelonu čeká další ligový zápas na začátku dubna proti Deportivu La Coruňa. Do toho Deco nezasáhne určitě, ještě před odchodem ze hřiště totiž v sobotu inkasoval desátou žlutou kartu v sezóně a nejbližší duel tak povinně vynechá.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*

Please poraďte někdo jak se pracuje s "torrenty", stáhl jsem si zápas a má jen 14Kb a nevím jak se s tím pracuje, protože s tím nemám zkušenosti...předem díky moc

Reagovat
HOST*

musis si stahnou program (je jich vic), ve kterym pak tenhle 14kb soubor otevres a pak teprve zacne stahovani toho zapasu.

Reagovat
HOST*

doufam,ze takhle staci

doporucuju si o tom precist na netu, je tam par veci, ktery ti takhle nevysvetlim, ale nic tezkyho to neni

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si stáhni:

http://www.utorrent.com/download.php

v tom to pak otevřeš

Reagovat
Shevchenko

já stahuju přes BitLord, stáhni si ho na www.stahuj.cz, otevři si torrent a začni stahovat

Reagovat
smazaný uživatel

10 žk

Reagovat
HOST*Tavo

Deco má 10 žk, Ramos 10 čk.

Reagovat
smazaný uživatel

oba mají stejně čk, ale srovnávat tyto dva zcela odlišné posty?

Reagovat
HOST*Tavo

Dělal jsem si prdel, tak si svýho kámoše moh' nechat doma.

Reagovat
smazaný uživatel

měl bys Deca za ty prasárny odsoudit a nenavážet se do Ramose - nevšiml jsem si, že by o něm byla v tom článku řeč

Reagovat
HOST*Tavo

Klídek, mere, vždyť řikam, že si dělam prdel. A nemam chuť kritizovat Deca.

Reagovat
Xavi

Spíš by bylo zajmavý, kolik karet a faulů bylo na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že mu vyoperujou i ten simulatsky nádor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele