Deco: Chci v Barceloně zůstat

19.11.2007, 19:27
Aktuality
Záložník Barcelony Deco byl v poslední době často spojován s odchodem z Nou Campu. Samotný hráč ale tvrdí, že nemá v úmyslu měnit dres. Je si však vědom toho, že stejně jeho konec v katalánském klubu jednou přijde.

"Bylo mi řečeno, že jsem stále součástí celého projektu a klub nechce, abych odešel. Mám jejich slovo," vyjádřil se ke spekulacím Deco. "Ale stejně jednou přijde čas každého hráče. Mám tu smlouvu do roku 2010 a mým úmyslem je tu zůstat. Jestliže o mě klub nebude stát, každý půjdeme jinou cestou. Je to normální, patří to k fotbalu."

Boj v Lize mistrů bude náročný

Pokud se má Barcelona letos probojovat do finále Ligy mistrů, musí si prý dát pozor především na Manchester United. V rozhovoru pro magazín Champions od UEFA Deco řekl, že považuje tým z Old Traffordu za velmi silný. "Díky jejich novým posilám se oproti loňské sezóně výrazně zlepšili," myslí si.

Deco ovšem mezi nejnebezpečnější týmy zařadil také AC Milán a Real Madrid, největšího rivala katalánského klubu: "Milán je pokaždé stejný. Vypadá jako mrtvý ve vodě, zdá se, že hraje špatně, ale ve finálové fázi je najednou ohromně silný. A Real Madrid v létě moudře nakupoval."

Devětadvacetiletý portugalský záložník také přiznal, že je hodně zvědavý na Arsenal. "Pokud si udrží formu do konce sezóny, bude to zajímavé. A také musíme sledovat Chelsea."

The Blues v letošní sezóně propustili manažera Josého Mourinha, se kterým v roce 2004 Deco vyhrál Ligu Mistrů. "Mourinho nás udělal lepší. Musím o něm mluvit opravdu jen v dobrém. Počkejte, jak bude na konci sezóny Chelsea chybět," zakončil.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám že ligu mistrů vyhraje Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

ja ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že vyhraje Real Madrid, ale to je všecko daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, v jaký formě se vrátí, ale na začátku sezony to byl jeden z nejlepších hráčů

Reagovat
-Kopy-

Podle mě nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se nevrátí po zranění jako Rafa. Jinak souhlasím, byl famozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravdou, že Deca nemám rád jako fotbalistu ani jako člověka, ale hrát umí o tom žádná. Mě jako fanoušku Realu rozhodně nechybí, ale vám ano a hlavně venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Deco to sám nedokáže strhnout (když polovina základní sestavy hraje špatně), ostatně i s ním v sestavě máme venku špatnou bilanci, remíza se Santanderem, remíza s Osasunou, výhra v Levante, prohra s Villarealem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistě jeden hráč to nevytrhne, když hraje půlka kádru špatně ale tak hodně vašich fans tady o něm psalo jak chybí tak jsem zvědavý v jaké se vrátí formě.

Reagovat
smazaný uživatel

On určitě chybí, ale nejcitelněji mi schází Eto'o, i když se obávám, že to po dlouhém zranění nebude ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná existují velmi kvalitní hráči na jeho post, kteří se mu skoro vyrovnají (jako je Diego), ale Deco je jen jeden. Je to výborný hráč a pokud si udrží formu, tak může být Barceloně platný i za čtyři roky. Já doufam, že vydrží minimálně do roku 2010.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě mimochodem - docela by mě zajímalo, jak by vypadala záložní řada s Decem a Juninhem. Samozřejmě je to blbost, Juninho k nám nepřijde, není to v zájmu nikoho, je to jenom představa... ale fakt bych je chtěl vidět aspoň jednou v životě hrát spolu... v brazilský repre to bohužel nepůjde, v Barce taky ne a v Lyonu už vůbec ne... škoda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa decova hra najviac pacila v porte.tam robil celu hru a slo mu to ovela lepsie ako v barce.este to zdaleka nie je ten deco.to iste plati o henrymu

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele