Debakl od Lille potvrdil, že Slavia na evropské scéně nestačí

02.10.2009, 14:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (46)

Přidat komentář
smazaný uživatel

100% souhlas

Reagovat
miguel bain

Je to ostuda, slávia byla včera pro smích. Pravdou ale je, že všechny naše týmy jsou v porovnání s evropou pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

dostali sme..ale taky se podívejte kolik je na marodce..a pár jich je tak na MS 20...

Reagovat
smazaný uživatel

prepač že ti to poviem ale klub ktorý chce niečo dosiahnuť tak sa nesmie spoliehať na to že sa hrači nezrania pripadne určite vedel že MS do 20 rokov bude

Reagovat
didosh

Je to taka

Reagovat
Bakary3

To prostě nejde vyhrávat do nekonečna s hráčema, jako Hubáček, Vlček, Krajčík.. Když se k tomu připočte rapidní zhoršení Jandy, Volešáka.. nebo když vidim toho lenochoda Vasiljeviče, trapnýho Naumova.. Ten tým nejen, že je slabej na Evropu, to je slabý skoro i na ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na tom to špatný na ligu to stačí s přehledem.

Reagovat
Bakary3

Tak toho jsem si nevšim.. Vždyť se podívej, jak s nima cvičila Bohemka.. Absolutně nejsou schopný si vytvořit šance a vzadu to taky neni nic parádního.

Reagovat
smazaný uživatel

3 místa v tabulce jsi si snad všiml

Reagovat
Radar

To nemusí být definitivní

Reagovat
soukup

když řekneš, že na ligu to stačí s přehledem tak si představím, že sou první, třetí místo moc s přehledem není

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel že to stačí tak obecně ne na první místo

Reagovat
didosh

Nejhorší je,že tam v podstatě v lize není žádný klub který by vyčníval a zasloužil by si zahrát v erop.lize natož v LM!!!!!!!!Je to smutné ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

podle čeho se prosimtě bere to, jestli si ten tým poháry zaslouží? já si doteď myslel, že když si to vybojuje v lize a projde předkolama tak si to zaslouží to tam rovnou můžou být jen velký týmy z Anglie, Německa, Itálie a Francie, ostatní týmy na ně nemaj a tak si to nezaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky nevím jaké jiné zásluhy než umístění v tabulce by chtěli.

Reagovat
didosh

Když Sparta a Slávia(u nás bráno jako nej.kluby v tuzemsku) nedokážou porazit takové týmy jako je Kodaň a Lille tak co by tam dělali ostatní z naší ligy!!!!Skončí vlize 1až3 podívají se do 1.předkola možná do druhého apak vypadnou..........

Reagovat
r.mrazik

no pockej...kodan ano,to byli lemry...ale Lille??? slavisti maj posledni dobou velky oci...

Reagovat
didosh

Já nevím ja zas tak fran. ligu neberu možná tak Lyon(který nesnáším)Marseille(které fandím)možná ještě Bordeuxe ale ostatní týmy by naše neměly porážet navíc takovím debaklovím rozdílem tao bylo silné sousto......

Reagovat
domingo

A co třeba PSG, vole?

Reagovat
Godwinson

tak musíš to brát tak, že Kodaň rozhodně měla být poražena, ale Lille, neznám soudnýho člověka, co by tipoval body Slavie na zápas s nimi ... Lille je jinde, tady je spíš nasnadě znova zmínit předkolo LM, takový týmy by se porážet měly ... ( Tiraspol )

Reagovat
C0br

Dokud nepadl 4 gol, tak jsem jeste veril, ze Vlcek otoci.

Reagovat
Miky.77.14

Článek A dost hlavně vypovídá o tom,jak je Slavie už hrozná strašně dlouho a za to je zodpovědný trenér,furt někomu dává výpovědi,pak koupí neschopné hráče a furt to mění a sestava také furt jiná. Dyt je už úplně mimo,jedinej golu schopnej Hloušek hrál beka na Bohemce,Grajciara tam nedá,ubohej Janda alias stále padající ženská na to nemá prostě a Volešák stojí na půlce. To je Slavie??Mohl mít KJ do týmu koho chtěl,ale on dělá uplný nesmysli. Z

Reagovat
didosh

V těch výpovědích naprosto souhl.myslím že spojení Suchoš s Brabcem bylo ideální.......

Reagovat
Miky.77.14

Článek A dost hlavně vypovídá o tom,jak je Slavie už hrozná strašně dlouho a za to je zodpovědný trenér,furt někomu dává výpovědi,pak koupí neschopné hráče a furt to mění a sestava také furt jiná. Dyt je už úplně mimo,jedinej golu schopnej Hloušek hrál beka na Bohemce,Grajciara tam nedá,ubohej Janda alias stále padající ženská na to nemá prostě a Volešák stojí na půlce. To je Slavie??Mohl mít KJ do týmu koho chtěl,ale on dělá uplný nesmysli. Za todle by padla hlava kouče v každym klubu,nechápu co tam ještě dělá. Nebylo už dost keců kam on Slavii dostal atd. ? Vše jednou končí a on měl šancí dost a mockrát ho vedení podrželo,ale tadle hra Slavii úplně zakope tam,jako kde byl když hráli na Strahově. Budem hrát max. o třetí místo v lize. Todle nejde už dál. Vedení Slavie stojí opravdu za hovno!!!! Jarolím ven,Brabec zpět!

Reagovat
Miky.77.14

sry,omylem sem tam dal půlku před tim a odeslal to...

Reagovat
Bakary3

Jinak co mě na Jarolímovi fascinuje, je jeho hospodaření s penězma. Za Necida 110, za Tavarese 50 (neargumentujte prosím, že si ho přived), za Šventa 60, ... A v kom ty peníze utopil ? Besta, Naumov, Trubila, jo, pak dobrý posily jako Hloušek, zadara Ragued... Ale jen chci naznačit, že měl podmínky jako nikdo jinej, a co vytvořil ? Tým, kterej je celkem v rozkladu, dopředu se trápí, neschopnost vytvořit si šanci je až k smíchu, vzadu taky nic moc.. Prostě s podmínkama, co měl, měl dokázat mnohem, mnohem víc.

Reagovat
r.mrazik

je otazka,kolik prachu na ty prestupy dostal od vedeni...

Reagovat
soukup

u nás peníze na přestupy jdou na chod klubu a není šance je použít celý na nákupy hráčů, českej tým zkrátka nenaplní většinu rozpočtu ze vstupenek, prodeje suvenýrů a z televizních práv jako v zahraničí

Reagovat
Miky.77.14

přesně tak,možností měl hodně,vedení mu věří,nebo věřilo a měl volné ruce,mohl mít koholiv z ligy a i lepší hráče od jinaď. Těch pěněz vydělali dost,hlavně na přestupech,to je pravda. Ale tak je jasný že vedení,Rosen a Doležal,nechtěl prodělat,takže toho dost srchábly oni dva,dyt to jsou hnusný židi,co dělali stou Slavii aby nebyla v tv,dyt je to ubohost a jak jsou drahý vstupenky,to je tak síla.Měli prostě koupit hotový hráče,třeba tři,čtiři a ne 12hráču,který jsou k ničemu. Mohli přivést třeba Rajnocha,furt je to vynikajcí hráč a Keriře,proč to neutratit,tydle nákupy by se vrátili. Dyt podivejte na Hlouška,kolik stál,ale je to pan fotbalista,nechá na hřišti vše a o tom to je! Měli to doplnit o dobrý a kvalitní fotbalisty a ne o 12nekoupů! Dyt Jarolím neví jak to má dělat,asi mu nastydla pleš..

Reagovat
smazaný uživatel

Dost z toho mohl sežrat Eden, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A víš, kam ty peníze jdou? Do klubové kasy. A pak šéfové týmu rozhodnou, kolik může trenér utratit, popřípadě jaké nákupy mu schválí. Za Hlouška dali obrovské peníze, ale bude tam relativně nízký plat. Kerič by stál obrovské peníze + jako hvězda by bral celkem slušný olat, stejně tak Rajnoch.

Celkově je ten tým ale nevyvážený a určitě by šel poskládat jinak, chybí mi tam mazák na stoperu k Suchému...

Reagovat
smazaný uživatel

A k těm přestupům - Hloušek stál 25 a je jistota, že půjde za více... Kerič by stál 50 a není jistota, jak dopadne...

Reagovat
Bakary3

Pro všechny: Samozřejmě nevim, kam ty peníze jdou, ale štve mě, že odejde Necka a on přivede Bestu s Fořtem, odešel Krajčík a přišel Kaufman a James, kterej nevim, proč teda nedostal šanci, když je tak dobrej. Odešel Jarolím a místo něj hrajou Vasiljevič a Volešák, další znekvalitnění. Odešel Švento, sice ho nahradil Hlouškem, ale ten musí hrát v útoku, tak hraje Hubáček, protože Trubila na to asi nemá, to tam místo něj mohli bejt Šiklič s Jablonskym. Prostě ty "posily" často nejsou tak kvalitní jako hráči před nima, a to mi vadí, protože si myslim, že prostředků na to měl až až.

Reagovat
didosh

A to Fořťas byl jeno na host.!!!A co Kauf.ten byl docela dobrý on je pořád zraň.a James ten ani nevím že tam někdo takového jména byl Volešák mě nepříjde nějak obzvlášť kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

Rekni mi ty kvalitnejsi hrace, na ktere jsou prostredky prosim :)

Reagovat
Bakary3

Vždyť to píšu.. Píšu, že třeba Jarolím byl lepší než Volešák s Vasiljevičem, Jablo a Šiklič než Trubila, Ivana než Tafat.. A sehnat lepšího hráče než třeba toho Bestu a Fořta, to snad neni takovej problém..

Reagovat
Bakary3

Jinak když odcházel Krajčík, byl jsem pro to, aby se o jeho místo pokusili Grajciar, Dřížďal a Vácha, myslim si, že by to horší nebylo.

Reagovat
didosh

Já nevím chlape ale kombinace Raghéd +Jarolím se mi ve slávce zdál jako ideál......

Reagovat
smazaný uživatel

TO VÍME..

Reagovat
didosh

Ale je tak že jo

Reagovat
vanGomm

Slavia evropské scéně nestačí.To je tedy pravda,ale na startu jsme měli letos 5 zástupců.Bylo by spravedlivé jmenovat tedy i Liberec,Teplice a Olomouc.Ti se vůbec do skupin EL nekvalifikovali.O nich je však ticho po pěšině.Ale ani Sparta,která má lehčí skupinu než Slavie.Měřeno pohledem na tabulku její skupiny to také není žádná sláva.

Reagovat
didosh

Ale Liberec a Teplice ti to dostávaly a fest a taky po zásluze,ještě teď jsu nas........

Reagovat
smazaný uživatel

A to jste chtěly Jarolíma k reprezentaci??? To by jsme teda dopadly

Reagovat
vanGomm

No ona ta reprezentace může klidně špatně dopadnout i bez Jarolíma.Slavia hraje poháry špatně i další zápasy ve skupině nevěští nic dobrého.Nevím jak dopadne derby,ale ani v lize to není nic moc.Na druhou stranu to má výhodu,že o ně v cizině nebude asi velký zájem.Takže by se mohl kádr udržet pohromadě delší dobu a sehrát se a mohlo by dojít ke zlepšení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele