De Vrij nakonec musí na operaci, chybět bude několik měsíců

30.10.2015, 20:37
Aktuality
Laziu už dva měsíce chybí Stefan de Vrij a nizozemský obránce mu nepomůže ještě hodně dlouho. Někdejší hráč Feyenoordu má problémy s kolenem a vše se snažil vyřešit konzervativní léčbou, nakonec se ovšem nevyhne operaci...

"Dnes jsme se sešli se Stefanem de Vrijem a nizozemský obránce se příští týden podrobí operaci," prozradil šéf lékařského týmu římského klubu Stefano Salvatori.

"Brzy potvrdíme, kde se operace uskuteční. Toto rozhodnutí bohužel bylo nezbytně nutné, doba nutná ke zotavení bude hodně dlouhá," dodal.

23letý De Vrij přestoupil do Lazia loni v létě za devět milionů eur a v první sezoně v hlavním městě Itálie patřil do základní sestavy. V té začal rovněž letos, v tuto chvíli je ovšem jisté, že svou bilanci dvou ligových startů rozmnoží až v roce 2016. Podle zákulisních informací by v ideálním případě mohl být znovu k dispozici za tři měsíce, podle nejčernějšího scénáře mu hrozí až pětiměsíční pauza.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
Znalec

To je furt, že tadytomu týmu se zranil hráč, támhletomu týmu taky, a hned jsou zprávy, že budou shánět v přestupáku náhradu, ale že by se třeba nějak víc poohlíželi v český lize, to je ani nenapadne

Reagovat
smazaný uživatel

Si fakt znalec

Reagovat
Pipo123

Rugani nástup

Reagovat
mojmira

k nám pošleme vám zdarma zapatu s mexesem

Reagovat
Pinturicchio

Nebuďte naivní, Juventus Ruganiho nepustí. To by tam pak na stoperu zůstali 3 hráči na 2-3 místa.

Reagovat
smazaný uživatel

co takto Rano? :)

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Votas

ale myslím, že se ho budeme snažit poslat za hranice...a nakonec skončí v AC

Reagovat
Pipo123

Kludne by som ho bral, on zasa nejakú kvalitu má, len proste na Inter to nebolo. V Laziu by na nom nebol taký tlak a docela by som mu veril, ale pochybujem že by malo Lazio šancu ho získať.

Reagovat
Pipo123

reakcia na Huberta, len ma tak napadlo že zrovna Rano by sa hodil aj do Lazia

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

svělý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

ach jo tak snad se dáš dohromady brzo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele