De Sanctis hodlá pokračovat v kariéře, nejlépe v AS Řím

01.04.2016, 20:00
Aktuality
Vedení AS Řím bude po letošní sezoně řešit otázku obsazení brankářských postů. Je zatím otázkou, zda číslem jedna zůstane Wojciech Szczęsny, který u Giallorossi hostuje z Arsenalu, další otazník pak představuje Morgan De Sanctis. Zkušený gólman stále nehodlá končit a nejraději by pokračoval v hlavním městě...

De Sanctis v sobotu oslavil své již 39. narozeniny a v Římě kroutí svou třetí sezonu. Bývalý brankář Udinese nebo Neapole má kontraktu pouze do konce června a nebrání se jeho prodloužení, přestože letos v Serii A odchytal jenom čtyři zápasy.

"Těmito debatami jsem se zabýval už před rokem. Ve smlouvě není psáno to, zda jako brankář budete jedničkou nebo dvojkou, případně jestli odchytáte padesát zápasů nebo pět. Když jste gólmanem Říma, musíte dobře trénovat a nabídnout toho co nejvíce trenérovi, který následně rozhoduje. V porovnání s předchozími dvěma sezonami letos tolik nechytám, jelikož podle trenérů Garcii a nyní Spallettiho by měl začínat Szczęsny," nechal se slyšet De Santis, na jehož adresu se díky přístupu pochvalně vyjádřili Rudi Garcia, Luciano Spalletti a také prezident James Pallotta.

"Klubu jsem poskytl svou dostupnost pokračovat, protože z letošní sezony mám dobré pocity. Dobře jsem trénoval, neměl žádné zdravotní problémy a stále se cítím jako konkurenceschopný, řekly mi to fyzické a atletické testy. Vše zvážíme, s tím není problém. Mým cílem je i nadále chytat a pokud by to bylo v Římě, budu o to šťastnější," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
fabec1222

Furt čekám na apríl, tak že by tohle? to nic moc no

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je ve všech článcích pomocí morseovky ukrytej vtip. Schválně jeď od dnešního nejstaršího článku po novější a novější a vypisuj si postupně tečky a čárky, každý písmeno M znamená konec znaku v morseovce.

Reagovat
smazaný uživatel

"Vedení AS Řím bude po letošní sezoně řešit otázku obsazení brankářských postů. Je zatím otázkou, zda číslem jedna zůstane Wojciech Szczęsny, který u Giallorossi hostuje z Arsenalu, další otazník pak představuje Morgan De Sanctis. Zkušený gólman stále nehodlá končit a nejraději by pokračoval v hlavním městě...

De Sanctis v sobotu oslavil své již 39. narozeniny a v Římě kroutí svou třetí sezonu. Bývalý brankář Udinese nebo Neapole má kontraktu pouze do konce června a nebrání se jeho prodloužení, přestože letos v Serii A odchytal jenom čtyři zápasy. "

Reagovat
ZB 07

Tohle mu neraď..on je schopnej to fakt udělat a ještě ti z toho poskládá kariéru

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jágr 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Ne měl dva body za asistence dneska Jágr 0+2

Reagovat
smazaný uživatel

Morgana podepsat, ten chlap má koule a nebojí se pojmenovat věci pravým jménem. Jeho schopnost komunikovat a organizovat obranu je sakra důležitá a Alisson se od něj musí právě toto učit.

Navíc Alisson nebude celou přípravu kvůli Olympiády/Copy, Morgan by nejspíš začal sezonu, předkolo, pět-deset ligových kol, pak nastoupí mladý.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jaky Alisson?

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson Becker. Internacional, základ Brazilské repre.

Není to oficiální, ale všichni už s tím v podstatě počítají.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele