De Jong: Přestupu do Gladbachu rozhodně nelituji

06.10.2012, 16:52
Aktuality
Marně se zatím snaží Borussia Mönchengladbach navázat na své výkony a výsledky z loňské sezony. Čtvrtý tým bundesligové tabulky v ročníku 2011/2012 se zatím trápí a čeká na výraznější příspěvky nových posil. Jedním z takových hráčů je i Luuk de Jong...

"Věci zatím nejdou tak, jak jsem si představoval. Pro tuto chvíli mohu jenom tvrdě pracovat a dávat do tréninků a zápasů vše, co ve mně je. Přestupu do Gladbachu rozhodně nelituji, je neuvěřitelné hrát každý týden německou ligu. Mohu se zde hodně naučit," prohlásil nizozemský útočník.

Gladbach za De Jonga v létě zaplatil nizozemskému Twente 15 milionů eur a tato investice se mu zatím nevrací. Také proto se Borussia neprobojovala do základní skupiny Ligy mistrů, v Bundeslize získala ze šesti zápasů jenom šest bodů a nedaří se jí ani v Evropské lize, kde má na svém kontě po dvou utkáních jenom jeden bod a včera podlehla doma 2:4 tureckému Fenerbahce. De Jong v tomto duelu zaznamenal svou druhou soutěžní branku v novém dresu.

"Všichni víme, jakým druhem útočníka jsem, potřeboval bych dostávat více míčů z křídel, pak mohu naplno ukázat své kvality. Proti Fenerbahce nám chyběla kreativita a nápaditost, hodně jsme útočili středem. Bylo by dobré si všichni společně sednout a promluvit si o tom, jak se můžeme zlepšit," dodává De Jong.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Borec

Reagovat
k0udy

Co čekali? Náhradu za Reuse nekoupili a taky to podle toho vypadá

Reagovat
FC Porto FC

stačilo kdyby ho nahradil Herrmann

Reagovat
tomasinho

Měls jít do LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam na tom nejsou o nic líp

Reagovat
eder

To je humorné.

Reagovat
smazaný uživatel

Je

Reagovat
Neuro

minulou sezónu o něm byla vždy dlouhá diskuze jak má jít do liverpoolu a takové, jak ho mají všichni oblíbeného a najednou když přestoupí do Německa tak nezájem

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže se prosadit. Potřebuje jenom čas.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
JozkokozleJ

Asi potrebuje i cas, ale hlavne potrebuje, aby sa zlepsila hra samotneho Gladbachu. Mna by hlavne zaujimalo akym stylom hralo minuly rok Twente. De Jong mi pride ako hrac do sestnastky, resp. do maleho vapna a ak je tomu skutocne tak, tak prilis nerozumiem, preco ho Gladbach bral, ked ich hra je (minuly rok bola) zalozena na preciznych kontrach. I pri takomto style moze de Jong vyuzit svoje sestnastkove schopnosti, Gladbach ale potrebuje hraca, ktory sa ucastni rychlej kombinacie. Je teda otazkou, ci Gladbach nevsadil na nespravneho kona.

Reagovat
db18

proti Schalke mi přišel spíše jako záložník než útočník...

...škoda, že nepodepsali Calhanoglua (teď to bude mít v HSV ještě těžší, když mu tam přibyl Rafael)

Reagovat
jv

Zahraje i jiný pozice a hlavně se s ním nepočítá hned, logicky. Navíc u něj je potřeba čas (má teprve osmnáct), ten by momentálně Gladbach taky nevytrhnul.

Reagovat
db18

to ne, ale už by tam k Herrmannovi nebyl jen Arango

Reagovat
jv

To je všechno hezký, ale on by momentálně stejně nehrál, takže by tam tak jako tak nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupu do Gladbachu rozhodně nelituji, je neuvěřitelné hrát každý týden německou ligu.

Reagovat
penepi

Tam ho máte.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele