De Guzman chce z Feyenoordu již v zimě, klub mu nebude bránit

15.01.2010, 16:51
Aktuality
Odchod Jonathana de Guzmana z Feyenoordu se blíží a dojít by k němu mělo v nejbližších dnech. Mladý nizozemský záložník poutá velkou pozornost ostatních klubů a jeho přestup je i v zájmu Feyenoordu, jelikož v červnu za něho nedostane žádné odstupné...

De Guzmanovo jméno bylo dříve spojováno s Chelsea a velký zájem o jeho služby měla Valencia. Odchodu do Španělska se nebránil ani sám hráč, Valencia ovšem má finanční problémy a je otázkou, zda si hráče, jemuž po sezoně vyprší v Nizozemsku smlouva, bude moci dovolit.

"Zkoumáme možnosti, abychom se ujistili o tom, že Jonathan skončí v klubu, do kterého opravdu chce a my zároveň dostali slušné odstupné. Jonathan chce ještě v zimě odejít z Feyenoordu a totéž si přeje i klub. Chceme celou situaci vyřešit co nejdříve, ale závisí to i na zájmu jiných klubů," řekl technický ředitel Feyenoordu Leo Beenhakker.

"Pro Feyenoord by nebylo špatné ani to, kdyby zůstal až do konce sezony. Byl by velmi užitečný v boji o pohárovou Evropu, avšak z finančního hlediska si zkrátka nemůžeme dovolit nechat ho po sezoně odejít zdarma," dodal Beenhakker.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ale joo, v Chelsea si ho umim predstavit...

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde divný,že by šel do Chelsea....tam maj jiný hráče....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že má kvalitu na to, aby hrál v Chelsea? Nesleduju Holandsko, ale nevěřím, že by zrovna tenhle hráč Chelsea nějak výrazně pomohl.

Jen ať jde do Valencie, tam dostane prostor a šance. Navíc ta kvalitní mladé hráče za pár šupů potřebuje, v Chelsea by si nezahrál.

Reagovat
herbage

Ve Valencii přes koho? Albeldu, Marchenu, Banegu či Fernadése? A jak tam dopadl Maduro

Reagovat
Pipo123

De guzman je skôr krídlo ako stred pola takže by asi skôr hral na mieste Matu, Silvu

Reagovat
10

na druhý straně, tudíž spíš přes Pabla, nebo Joaquina...to ale výjde nastejno

Reagovat
herbage

Aha, díky, to jsem nevěděl. Ale na pozici křídla, podhrota už má Valencie ještě více přeplněno - Joaquín, Pablo, Silva, Mata, Vicente, Alba, Michel a Domínguez

Reagovat
MiraM

No křídlo je ale v této sezoně. Dřív hrál středního záložníka, ne ?

Reagovat
Pipo123

jo jo on začínal ako kridlo, ale moc mu neverím ešte nič velké nedokázal ani v holadnsku a už chce íst do zahraničia

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to má jednodušší než v Chelsea, kde má ještě větší konkurenci. Co je to vlastně typově přesně? Já myslel, že ofenzivní záložník/křídlo, ale co koukám na transfermarkt, tak je popsanej jako typickej střeďák... Což by se vyloženě hodilo.

Reagovat
Stiksxx

podle mě hrál ve feyenoordu co se jim zrovna hodilo..ještě nemá přesně stanovenou pozici a zatim podle mě odehraje všechno dobře; klasickej střed, křídlo nebo ofenzivního záložníka.

Reagovat
MiraM

Maduro a De Guzman je rozdíl. Myslím, že záloníci z Holandska jsou hodn přeceňovaňí ... na Chelsea asi nemá. Vale by mu seděla.

Reagovat
AjaxFans

Maduro celkem hrává

Reagovat
smazaný uživatel

K nam ne uz to vidim druhej kalou mozna horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou dostávat šance místo Maloudy, tak je momentálně úplně jinde a nikdo na něj nenadává. Jenže do základu se dostával málokdy, naskakuje ze střídačky...

Reagovat
Stiksxx

Mě se lilbí. přeju mu všechno nejlepší. Feyenoord má spoustu talentovanejch hráčů ať už de o Guzmana nebo jména jako Luigi Bruins nebo Georginio Wijnaldum čím víc jich odejde tím líp pro PSV protože z Feyenoordu se začíná stávat vážný konkurent plný talentů

Reagovat
miky10

a to jsi ještě zapomněl na talenty jako Makaay nebo Van Bronckhorst

Reagovat
miky10

+ John Dahl

Reagovat
Stiksxx

pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

on dokaze zahrat zapas vyborne pak se dostane do zakladu a totalne to kur ...

Reagovat
Banger

Wijnaldum to je uragán, má na to dostat se hooodně vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

aby se ale v tom Feyenordu nezakopal.. O Dembélém se taky psalo jako o skvelym talentu, slechtenymu pro velkoklub..

Reagovat
smazaný uživatel

Atleticu by sa zisiel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele