De Boer asistentem u nizozemské reprezentace

22.08.2008, 20:25
Aktuality
Trenér nizozemské reprezentace Bert van Marwijk posílil tým svých spolupracovníků. Bývalý kouč Feyenoordu a Borussie Dortmund oznámil jméno nového asistenta, kterým se stal bývalý vynikající obránce Frank de Boer...

De Boer byl na lavičce již během středečního přátelského utkání proti Rusku (1:1), během něhož se Van Marwijk definitivně utvrdil ve svém úsudku.

"I když se známe jenom velice krátce, padli jsme si do oka velice dobře. Když přišlo na to, jak smýšlíme o fotbale, zjistili jsme, že jsme naladěni na stejnou notu," prohlásil Van Marwijk.

Trenérský tým nizozemské reprezentace nyní čítá pět jmen a vedle Berta van Marwijka a Franka de Boera jsou jeho členy i Dick Voorn, Phillip Cocu a Ruud Hesp. Ti ovšem budou zápasy sledovat jenom z tribuny.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl vzít Gullita

Reagovat
smazaný uživatel

Frank de boer byvala barcelonska 3

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá Phillip Cocu?

Reagovat
smazaný uživatel

Frank de Boer, takový hráč by mohl hrát věčně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele