DAVIDS ZPĚT DO AJAXU

30.01.2007, 12:30
Aktuality
Edgar David se po více než deseti letech vrací na místo, kde v devadesátých letech minulého století začínal s velkým fotbalem. 33letý záložník ukončil své angažmá v Tottenhamu a upsal se Ajaxu Amsterdam...

Přestup Davidse do Ajaxu byl již několik dní prakticky hotovou věcí. Chyběla pouze úspěšná zdravotní prohlídka, které se fotbalista podrobil dnes a po níž jako volný hráč podepsal smlouvu na rok a půl.

33letý záložník byl členem slavné generace Ajaxu, která na přelomu osmdesátých a devadesátých let minulého století válcovala nejenom Nizozemsko, ale také celou Evropu. V roce 1992 byl Davids u toho, když Ajax vyhrál Pohár UEFA a o tři roky později pak svým dílem přispěl k vítězství v Lize mistrů.

Z Ajaxu Davids odešel v roce 1996, kdy zamířil do AC Milán. Jeho dalšími zaměstnavateli se v následujících letech staly Juventus, Barcelona, Inter Milán a naposledy Tottenham. Do londýnského klubu přišel v létě roku 2005, ale za osmnáct měsíců na White Hart Lane si nedokázal vybojovat pevné místo v základní sestavě.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*inzaghi

hezky

Reagovat
HOST*sweet

To snad není možný.

Reagovat
HOST*Fábio

je to borec,Ajax jede,zase je o něco silnější

Reagovat
HOST*

"...za osmnáct měsíců na White Hart Lane si nedokázal vybojovat pevné místo v základní sestavě." To je opravdu perla! Loni to byl po Lennonovi nejlepší záložník Spurs. Letos se zaloha dost obměnila a Zokora s Huddlestonem jsou přece jen prespektivnější...toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

na zahrivani lavicky dobry...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je borec přece jen zustane v Evropě a to byly spekulace do Ameriky aspoň, že přemýšlí ať se daří Edgare

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

vrrr! to býval buldok

Reagovat
HOST*Skibe

Prý Beckham bude natáčet v Americe realityshow,jak vypadají dny jeho rodinky.Býval dobrej fotbalista,ale tohle se mu moc nepovedlo,fotbal se hraje nohama!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele