David Beckham novou smlouvu stále nepodepsal...

24.01.2002, 11:00
Aktuality
Už šest měsíců se David Beckham, záložník Manchesteru a jeden z nejlepších hráčů světa, dohaduje s klubem na své nové smlouvě. Ta současná mu končí v létě příštího roku. Výkonný ředitel United, Peter Kenyon, řekl: "Moc rádi bychom nový kontrakt uzavřeli, David chce zůstat v United, ale stále se nám nedaří dohodnout se. Já jsem ale přesvědčen, že David v United zůstane." Beckham prý chce týdenní plat 100.000 liber... Pokud Beckham nepodepíše, pak by mohl po příští sezóně odejít zadarmo. Velký zájem o něj jeví italský Inter Milán, součástí obcodu by se prý mohl stát i útočník Interu Ronaldo, který by putoval opačným směrem, tedy do Manchesteru...

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ááááá nechoďte sem, pěkně sem si tu usral, když tu nikdo nebyl

Reagovat
Milan.B

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele