Darida: Kdybychom šli proti Španělům podělaní, je to sebevražda

10.06.2016, 20:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Felitel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosovsky v Benfice, Darida v Reale..... Jablonsky v Bayerne

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou Jablonský hraje dobře! Na piano

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas, kdy nemeli svuj den, si vybrali v generalce. Dva takove zapasy za sebou si moc neumim u Spanelska predstavit. Pripravme se na nejhorsi. Pokud neprohrajeme 4:0 nebo 3:0, bude to uspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsaď a budeš boháč

Reagovat
Andis

výsledek 4:0 3:0 je nesmysl, takový rozdíl to nikdy nebude. Pokud bychom měli prohrát tak třeba o gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jít tam podělaní, tak to budeš spíš průser než sebevražda. V té skupině lze porazit každého, stejně jako dostat kotel od každého. Sebevědomí je alfou a omegou, bez toho to nepůjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším ty kecy, že si musí ten zápas užít. Musí bojovat o každý kousek hřiště. Z Iniesty a spol. si může vyhoňkat po zápase.

Reagovat
Gryphonheart

Tohle se mi fakt nelíbí, když hráč naprosto otevřeně před zápasem prohlásí, že si to jde užít.. například Nedvěd týden zpátky někde psal, že on si to nikdy nešel užít, on šel na hřiště zvítězit a zápas od zápasu se zlepšovat.

Myslím, že na hřišti by byl s tímhle přístupem platnej i dneska. Darida mu na hřišti nesahá ani po kotníky, mediální pseudohvězdička..

Reagovat
smazaný uživatel

snaží se být pozitivní, ale každou druhou větu začíná písmeny NE myslím, že každý tým se dá porazit a s každým se dá hrát. Snad tedy přejdou od slov k činům.Věřím v bod

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem podělaný z jeho vyjadřování. Jak tohle může vůbec vypustit do světa, ještě jako hráč repre.

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě říká "Španělsko je jasný favorit. Nedělejme si s tím hlavu a uvidíme, jak se zápas vyvrbí." Přijde mi to naprosto racionální. Darida, budoucí tahoun repre. Lepšího nemáme. Jinak v Německu získal sebevědomí, které se neprojevuje velkohubým prohlášením.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele