Dar dá Plzeň na sport a kulturu

06.01.2012, 11:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

frajeri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
centos

Ví někdo, jak to vypadá s financemi na ty akce pro Město kultury?

Reagovat
smazaný uživatel

to má být v Plzni jako?

Reagovat
twerp

Bohužel jo

Reagovat
centos

Plzeň to o jeden hlas vyhrála, jenže na rozdíl od Ostravy počítala s tím, že jim ty projekty zaplatí stát, což Kalousek odmítl. Tak čekám, jestli z toho nakonec nebude fiasko. Od té doby jsem o tom ale nic nečetl.

Reagovat
twerp

Jak Ostravu nemám rád, tak todle jsem vám strašně moc přál. Byla by to příležitot zrekultivovat Ostravu a udělat z ní docela pěkné město a kombinace nějaké moderny a hardcore Ostravy by mohla být docela úchvatná.

Reagovat
centos

Nevím no, co jsem četl, náš projekt byl lepší. A taky myslím, že kombinace moderní kultury v kulisách vysokých pecí (a podobně) je lepší než cokoliv, co může nabídnout Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nadšen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele